6 Maanden garantie
Met of zonder afspraak
Moederbord reparatie
Privacy code

iPhone reparatie

iPhone reparatie Den Haag

Is uw iPhone kapot? Heeft deze waterschade opgelopen of is het scherm gebarsten? Onze monteurs repareren uw iPhone in onze zaak in Den Haag. Phone-Medic Den Haag heeft veel ervaring op gebied van iPhone reparatie. Als uw iPhone kapot is hoeft deze natuurlijk niet meteen vervangen te worden. In veel gevallen kan de iPhone namelijk gewoon gerepareerd worden. De reparaties worden snel uitgevoerd door echte professionals. Ongeacht of je scherm gebroken is, de accu kapot is of het touchscreen niet meer werkt, wij repareren het. Dit doen wij bij zowel de oudere iPhone modellen als de nieuwere. Ook een iphone reparatie in de buurt van scheveningen is mogelijk! Vragen? Neem dan contact op of kom bij ons langs.

Snelle reparatie iPhone

Op onze website kunt u bekijken hoe lang de reparatie van uw iPhone duurt. Doorgaans duurt dit niet langer dan een uur. Onze ervaren en gecertificeerde monteurs hebben namelijk veel ervaring. Voor hun is het klusje dus zo geklaard. U kunt tijdens de iPhone reparatie gewoon wachten onder het genot van een kopje koffie. Ook mag u gebruik maken van onze Wi-Fi. De monteur vindt het overigens geen probleem als u meekijkt bij de reparatie. Als u liever wat anders doet tijdens de reparatie, kan dat natuurlijk ook. U kunt ook terecht voor een iphone reparatie in Voorburg

Ervaren en gecertificeerde iPhone monteurs

Al onze monteurs in Den Haag zijn gecertificeerd en hebben veel ervaring op het gebied van iPhone reparaties. Zij voeren de reparatie niet alleen snel maar ook erg zorgvuldig uit. Hierbij kunt u gerust meekijken. Een iphone reparatie in Delft en omgeving? Kijk bij ons voor de mogelijkheden.

6 maanden garantie

Om aan te tonen dat wij alleen vakwerk leveren, heeft u bij alle reparaties maar liefst 6 maanden garantie.

No fix, no fee

In het zeldzame geval dat de reparatie om wat voor reden dan ook niet lukt, hoeft u niet te betalen. Dit gebeurt gelukkig bijna nooit.

Hoe duur is iPhone reparatie in Den Haag?

Hoeveel het kost om uw iPhone te repareren is van een aantal factoren afhankelijk. Het is met name afhankelijk van de schade en het type iPhone. Als een accu reparatie in Den Haag moet laten uitvoeren, bijvoorbeeld voor uw iPhone 6S die niet meer werkt, is dit doorgaans makkelijker en dus goedkoper te repareren dan, bijvoorbeeld, een kapot iPhone X scherm. Gelukkig vindt u op onze site alle relevante informatie, zoals de prijs en de duur van de reparatie. Ook kunt u uw iphone laten repareren in Rijswijk.

Goedkoper dan nieuwe iPhone

Het repareren van een iPhone is niet altijd goedkoop. Toch is een reparatie stuk goedkoper dan een geheel nieuwe iPhone kopen. Dit is alleen als u een erg oude iPhone heeft niet het geval.

Is mijn iPhone reparatie verzekerd?

Wist u dat iPhone valschade soms onder uw inboedelverzekering valt? Om deze reden kunt u vrijblijvend een gratis offerte aanvragen bij Phone-Medic.

Alleen officiële Apple onderdelen

Wij maken bij onze reparaties alleen maar gebruik van onderdelen die afkomstig zijn van Apple zelf. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat de onderdelen die wij gebruiken niet goed zijn of sneller stuk zullen gaan.

Kapot iPhone scherm

Heeft u uw iPhone in een onhandige bui laten vallen en is het scherm nu gebroken? Laat het snel repareren door Phone-Medic Den Haag. Dit is een reparatie die onze monteurs vaak uitvoeren. Daarom hebben ze dit normaliter binnen een half uur afgerond. Dan kun je snel weer genieten van je iPhone, nu met een nieuw scherm.

iPhone waterschade reparatie

Als uw iPhone waterschade heeft opgelopen, is het belangrijk dat u deze direct laat repareren. Anders kan het namelijk zo zijn dat de telefoon niet meer te redden is. Phone-Medic Den Haag maakt gebruik van chemische reiniging om de iPhone te repareren. In de meeste gevallen is dit genoeg om de iPhone weer werkend te krijgen. Omdat het bij waterschade belangrijk is dat de reparatie snel wordt uitgevoerd, kunt u het beste snel een afspraak maken of bij ons naar binnenlopen in Den Haag. Wij hebben vast wel tijd om u verder te helpen.

Zelf iPhone repareren?

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ervoor om zelf hun iPhone te repareren. Dit raden wij niet aan. Omdat u niet weet waar u voor moet oppassen is de kans groot dat u de iPhone alleen maar verder beschadigd. Ook zijn de onderdelen die online te bestellen zijn, vaak niet die van Apple. Deze zijn dus minder betrouwbaar en gaan minder lang mee. Laat het repareren van uw iPhone daarom over aan gecertificeerde monteurs.

iPhone reparatie Den Haag: alle iPhones

Ongeacht of je nu een gloednieuwe iPhone X hebt of een wat oudere iPhone 6, wij kunnen je helpen. Aangezien onze monteurs al lang in het vak zitten, hebben zij ervaring met het repareren van alle iPhones. Dus zelfs als je een kapotte, oude iPhone 4 hebt kunnen wij deze voor je repareren.

Maak een afspraak

Wil je je iPhone laten repareren bij Phone-Medic Den Haag? Met onze handige agendatool plant u binnen een minuutje een afspraak in. U kunt zelf bepalen wanneer en hoe laat het beste voor u uitkomt. Heeft de reparatie spoed? Loop dan even bij ons naar binnen, wij kunnen vast wel wat tijd voor u vrijmaken. Voordat u dit doet is het wel verstandig om even naar onze openingstijden te kijken.

Gecertificeerde monteur geeft advies

Twijfelt u over een reparatie of wilt u advies over een nieuwe aankoop? Dan kunt u natuurlijk gaan kijken op internet wat u het beste kunt doen. Makkelijker is om advies te vragen aan een van onze ervaren en gecertificeerde monteurs. Die helpt u graag verder en beantwoord al uw vragen. Neem nu vrijblijvend contact met ons op.

iPhone reparatie Phone-Medic Den Haag

Heeft u uw afspraak gemaakt of bent u van plan om even naar binnen te lopen bij onze zaak? U kunt ons vinden in de Theresiastraat in Den Haag, op nummer 69-A. Dit is vlakbij het Centraal Station en het Malieveld. Voordat u langskomt moet u wel even de openingstijden bekijken.

Telefoon reparaties bij Phone-Medic

Naast iPhones repareren wij ook andere telefoons: oude en nieuwe telefoons van onder andere Samsung, Huawei, LG en meer. Ook zijn wij actief op gebied van tablet reparaties. Zo repareren wij dagelijks veel iPad’s en Asus tablets. Al onze reparaties worden snel en zorgvuldig uitgevoerd door gecertificeerde monteurs. Na iedere reparatie heeft u 6 maanden garantie.