6 Maanden garantie
Met originele onderdelen
Met of zonder afspraak
Moederbord reparatie
Met behoud van data

iPhone reparatie

Prijzen Iphone Reparatie

Model Beeldscherm Batterij Bekijk
iPhone 15 €199,00 €89,00
iPhone 15 Plus €199 €129,00
iPhone 15 Pro €319,00 €89,00
iPhone 15 Pro Max €499,00 €89,00
iPhone 14 €129 €89,00
iPhone 14 Plus €149 €129,00
iPhone 14 Pro €289,00 €89,00
iPhone 14 Pro Max €299,00 €89,00
iPhone 13 €129,00 €79
iPhone 13 Mini €129,00 €69
iPhone 13 Pro €179,00 €79
iPhone 13 Pro Max €199 €79
iPhone 12 €89 €69
iPhone 12 Mini €109 €69
iPhone 12 Pro €89 €79
iPhone 12 Pro Max €119 €69
iPhone 11 €89,00 €69,00
iPhone 11 Pro €89 €79
iPhone 11 Pro Max €99,00 €79
iPhone Xs Max €99 €69,00
iPhone Xr €79 €69,00
iPhone Xs €49,00 €69,00
iPhone X €79 €69
iPhone SE (2022) €89,00 €69,00
iPhone SE (2020) €79,00 €49,00
iPhone 8 €79 €49
iPhone 8 Plus €89 €49
iPhone 7 €35 €49
iPhone 7 Plus €35 €49
iPhone 6S €39 €39
iPhone 6S Plus €49 €39
iPhone 6 €39 €39
iPhone 6 Plus €39 €49
iPhone SE €49 €39
iPhone 5s €49 €0
iPhone 5c €59 €49
iPhone 5 €35 €39

iPhone reparatie Den Haag

Bij Phone-Medic begrijpen we hoe belangrijk je iPhone voor je is. Het is niet alleen een apparaat, maar een essentieel onderdeel van je dagelijks leven. Of het nu gaat om een gebroken scherm, een defecte batterij of waterschade, onze experts staan klaar om je iPhone snel en vakkundig te repareren. Met jarenlange ervaring in het repareren van alle modellen, van de klassieke iPhone 5 tot de nieuwste iPhone, zorgen wij dat jouw toestel weer als nieuw functioneert.


Soorten reparaties: van schermen tot batterijen

Bij Phone-Medic begrijpen we dat elk probleem met je iPhone uniek is. Daarom bieden wij een breed scala aan reparatiediensten om aan al je behoeften te voldoen. Hieronder volgt een overzicht van de meest voorkomende reparaties die wij uitvoeren:

  • Schermreparatie: Een gebarsten of gebroken scherm is een van de meest voorkomende problemen. Wij vervangen je scherm snel en efficiënt met onderdelen van hoge kwaliteit, zodat je iPhone er weer als nieuw uitziet. Neem een voorbeeld aan een kapotte iPhone 11 Pro Max scherm reparatie, geen probleem voor ons!

  • Batterijvervanging: Merk je dat je batterij snel leegloopt of niet meer goed oplaadt? Wij kunnen je oude batterij vervangen door een nieuwe, zodat je telefoon weer de hele dag meegaat zonder tussentijds opladen.

  • Camera Reparatie: Is je camera lens gekrast of werkt je camera niet meer naar behoren? Wij kunnen de camera van je iPhone repareren of vervangen, zodat je weer heldere en scherpe foto's kunt maken.

  • Waterschadeherstel: Waterschade kan ernstige problemen veroorzaken, maar is niet altijd een doodvonnis voor je telefoon. Onze experts kunnen je iPhone grondig inspecteren en herstellen waar mogelijk.

  • Moederbord Reparatie: Het moederbord is het hart van je iPhone, en problemen hiermee kunnen leiden tot diverse functionele storingen. Onze technici hebben de expertise om complexe moederbordproblemen te diagnosticeren en te herstellen, waardoor de levensduur van je toestel aanzienlijk verlengd kan worden.

Elke reparatie begint met een nauwkeurige diagnose om de exacte oorzaak van het probleem vast te stellen. We gebruiken alleen de beste onderdelen en gereedschappen om ervoor te zorgen dat je iPhone optimaal functioneert nadat de reparatie is voltooid.


Ons Serviceproces

Bij ons is het doel om het reparatieproces zo soepel en transparant mogelijk te maken. Hieronder vind je een stapsgewijze uitleg van hoe wij te werk gaan vanaf het moment dat je contact met ons opneemt tot het moment dat je je iPhone gerepareerd en wel weer in handen heeft:

  • Diagnose: Wanneer je je iPhone bij ons brengt, voeren onze technici eerst een grondige diagnose uit om het exacte probleem te identificeren. Dit stelt ons in staat om een duidelijk en nauwkeurig reparatieplan op te stellen.

  • Prijs: Op basis van de diagnose krijg je een duidelijke prijs voor de reparatie. Deze prijs is volledig transparant, zonder verborgen kosten.

  • Reparatie: Dankzij onze uitgebreide voorraad van originele en A-grade onderdelen zijn de meeste reparaties 'klaar terwijl u wacht'. Je kunt comfortabel wachten in onze wachtruimte terwijl onze experts aan het werk zijn.

  • Kwaliteitscontrole: Na de reparatie ondergaat uw iPhone een grondige kwaliteitscontrole om te verzekeren dat alles naar behoren functioneert. We testen alle functies om zeker te zijn dat de reparatie aan onze hoge standaarden voldoet.

  • Aflevering: Zodra je iPhone onze kwaliteitscontrole doorstaat, is het toestel klaar om teruggegeven te worden. Wij zorgen ervoor dat je volledig tevreden bent met de reparatie voordat je onze winkel verlaat.

Ons doel is om de onderbreking in het gebruik van uw apparaat tot een minimum te beperken en u snel weer op weg te helpen met een perfect functionerende iPhone. 


Garantie en ondersteuning

Om de kwaliteit en duurzaamheid van onze iPhone-reparaties te onderstrepen, bieden we standaard zes maanden garantie op alle reparaties. Dit betekent dat je verzekerd bent van onze steun lang nadat de reparatie is voltooid. We begrijpen hoe belangrijk het is om een betrouwbare service te bieden die je kunt vertrouwen, daarom staan we klaar om eventuele problemen die na de reparatie optreden, kosteloos op te lossen.

De garantie dekt zowel de gebruikte onderdelen als de arbeid, wat je de zekerheid geeft dat er met zorg en aandacht aan je toestel is gewerkt. Mocht er onverhoopt iets niet naar behoren functioneren binnen de garantietermijn, dan kun je simpelweg terugkomen naar onze winkel. Onze experts zullen het probleem snel en efficiënt verhelpen, zodat je zo min mogelijk overlast ervaart.

Onze toewijding stopt niet bij de reparatie. We bieden uitgebreide ondersteuning en adviseren je graag over het optimale gebruik en onderhoud van je iPhone om toekomstige problemen te voorkomen. Je kunt altijd bij ons terecht met vragen over de prestaties van je toestel, tips voor beter batterijbeheer of software-updates.

Wij geloven dat uitstekende klantenservice essentieel is om jou als klant tevreden te stellen. Daarom streven we ernaar om niet alleen je telefoon te repareren, maar ook om een vertrouwensrelatie met je op te bouwen. Kies voor service waar je op kunt rekenen, kies voor onze expertise.


Ontdek onze iPhone reparatieservices bij jou in de buurt!

Waar je ook bent in de regio, bij ons kun je vertrouwen op professionele iPhone-reparaties dicht bij huis. Als je een iphone reparatie in Voorburg wilt en op zoek bent naar een snelle oplossing voor je iPhone, hebben we een team klaarstaan om je direct te helpen met elke reparatie die je nodig hebt. Zelfs in Delft je iphone laten repareren is mogelijk, ook daar zijn onze deskundige technici slechts een stap verwijderd om je iPhone weer als nieuw te maken. En voor onze klanten in Rijswijk bieden we eveneens topkwaliteit reparaties aan. Onze lokale aanpak verzekert dat je niet lang zonder je toestel hoeft te zijn, wat de reparatie ook mag zijn. In elke stad werken we met dezelfde toewijding en precisie om ervoor te zorgen dat jouw apparaat optimaal functioneert.