Samsung Galaxy S9 Plus reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Galaxy S9 plus reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Samsung Galaxy S9 plus reparatie in Den Haag

De Samsung Galaxy S9 plus is het nieuwe Samsung toestel met een 6,2 inch scherm wat het net wat groter maakt dan de voorganger. Het Samsung toestel heeft een voorkant vullende display met aflopende randen. Het toestel draait op een Exynos 9810 chip en beschikt over 6GB RAM en 64GB opslagruimte. De camera heeft een nieuwe optie, namelijk slow-mo waarmee je slowmotion filmpjes kunt maken. Daarnaast kun je met dit toestel betere foto’s maken in het donker. De vingerafdrukscanner zit bij de Samsung Galaxy S9 plus onder de camera in plaats van naast de camera, waardoor je het makkelijker op de tast kunt vinden. Het toestel is stof- en waterdicht.

Wanneer je Samsung toestel is gevallen of niet meer goed werkt kun je voor een reparatie het beste naar Phone Medic in Den Haag toegaan. Zij kunnen snel en deskundig een reparatie uitvoeren.

Deskundige Samsung reparatie

Of het nou gaat om een samsung s9 plus scherm reparatie, waterschade, het repareren van de speaker, camera, samsung s9 plus accu reparatie of het oplaadpunt: bij ons ben je op het juiste adres. Om kwaliteit te waarborgen werken bij ons uitsluitend deskundige en gecertificeerde monteurs. Ook wordt er enkel gewerkt met originele Samsung onderdelen en hebben onze monteurs jarenlange ervaring. Vrijwel iedere reparatie wordt bij ons binnen 30 minuten uitgevoerd waardoor je nooit lang hoeft te wachten. Een afspraak maken is bij ons niet nodig, je kunt langskomen wanneer het jou uitkomt! We zijn zo zeker van onze service dat we je zelfs nog 6 maanden garantie bieden na een reparatie.

Waterschade, hoe wordt het opgelost?

Hoewel veel Samsung toestellen tegenwoordig waterdicht zijn kan het door slijtage toch voorkomen dat je uiteindelijk waterschade oploopt. Wanneer dit het geval is raden we je aan om het toestel vrij te houden van het stopcontact en uit te laten staan om kortsluiting te voorkomen. Het beste kun je zo snel mogelijk bij ons in Den Haag langskomen zodat de accu losgekoppeld kan worden en de chemische reiniging kan starten. Zo’n Samsung Galaxy S9 waterschade reparatie kost €49,- en binnen 30 minuten heb jij je toestel weer in handen. Onze monteurs zijn namelijk experts op het gebied van waterschade.

Software fout, ook daar helpen we je bij!

Naast de fysieke problemen die je kunt ervaren met je Samsung toestel kan ook de software soms problemen veroorzaken. Ook daarvoor kun je bij ons terecht. We kijken graag met je mee en geven professioneel advies. Een Samsung S8 plus software herstel kunnen we al uitvoeren voor €35,-. Daarna zal je toestel weer foutloos functioneren en kun jij weer met een goed werkende Samsung naar huis.

 

Verzekeringen

Smartphone, tablet of laptop binnen het huis of op vakantie laten vallen?

Wat u misschien niet weet is dat valschade aan uw apparaten vaak onder uw inboedelverzekering en reisverzekering valt. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen bij ons.

Voordelen

100% ORIGINELE ONDERDELEN

24 UUR SERVICE

6 MAANDEN GARANTIE

GECERTIFICEERDE MONTEURS

GRATIS KOFFIE

GRATIS WIFI

LEVEL 3 REPARATIE MOGELIJK

MET OF ZONDER AFSPRAAK

PRIVACY CODE

U BEHOUD AL UW GEGEVENS

Betaalmogelijkheden

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media