Samsung Galaxy A8 2018 Reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Galaxy A8 2018 reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Je Samsung Galaxy A8 laten repareren? Kom snel naar Phone Medic!

Tegenwoordig zijn er onwijs veel Samsung modellen en de Samsung Galaxy A8 is er daar één van. Het is de opvolger van de Samsung Galaxy A5 (2017). Het is een middenklasse smartphone die op de markt gebracht is als goedkopere variant van de Samsung Galaxy S8. Een smartphone die nog net met één hand bediend kan worden, met een vingerafdrukscanner op de achterkant en redelijk betaalbaar. Maar wat te doen als je smartphone het begeeft? Als het scherm kapot is of wanneer je waterschade hebt opgelopen? Dan kun je het beste heel snel naar Phone Medic in Den Haag gaan, daar wordt je smartphone namelijk snel en professioneel weer gerepareerd.
 

Samsung Galaxy A8, een mooie middenklasser

Het scherm van de Samsung Galaxy A8 heeft een goed contrast dankzij de amoled-technologie. Dit zorgt voor een levendiger beeld en het heeft minder energie nodig dan een lcd-scherm. Daarnaast is de smartphone uitgerust met de nieuwste technologie en werkt het lekker snel. Het is een prima smartphone die qua prijs lager ligt dan de Samsung Galaxy S8 wat voor veel mensen erg interessant is.

Snelle samsung reparatie bij Phone Medic

Het is natuurlijk altijd balen wanneer je smartphone kapot is. Bij Phone Medic begrijpen ze dat, en ze snappen ook dat je graag snel je smartphone weer terug wilt hebben. Daarom zorgen zij er voor dat je toestel gemiddeld binnen 30 minuten gerepareerd wordt. De reparatie wordt uitgevoerd door gecertificeerde monteurs en er wordt altijd gebruik gemaakt van originele onderdelen.

Niet alleen voor je Samsung A8 kun je terecht bij Phone Medic Den Haag, ook als het gaat om andere Samsung modellen zoals bijvoorbeeld de Samsung Galaxy A3 (2017). Dit toestel is waterdicht en heeft zowel aan de voor als achterkant Gorilla Glass. Toch kan het voorkomen dat het glas kapot gaat of dat er waterschade wordt opgelopen. Bij Phone Medic kunnen ze dit gelukkig weer herstellen. Zelfs waterschade kan worden opgelost middels chemische reiniging.

Reparaties voor smartphone, tablet of laptop

Of het nou gaat om een reparatie voor een smartphone, tablet of laptop; bij Phone Medic wordt je goed en snel geholpen. Je kunt zo binnenlopen of van te voren (eventueel online) een afspraak maken. De meeste reparaties worden binnen 30 minuten uitgevoerd, ondertussen kun je - met een kop koffie - wachten tot je toestel weer gerepareerd is. Of je kijkt mee tijdens de reparatie, dat kan ook! Heb je geen tijd om te wachten? Ook geen probleem! Je kunt dan gemakkelijk een afspraak maken om je toestel later, op een voor jou geschikt moment op te halen.

Wanneer je jouw gerepareerde toestel weer mee naar huis krijgt heb je nog 6 maanden garantie op de reparatie. Mocht er in de tussentijd dus onverhoopt toch nog wat misgaan dan kun je altijd nog even met je toestel terug.

Verzekeringen

Smartphone, tablet of laptop binnen het huis of op vakantie laten vallen?

Wat u misschien niet weet is dat valschade aan uw apparaten vaak onder uw inboedelverzekering en reisverzekering valt. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen bij ons.

Voordelen

100% ORIGINELE ONDERDELEN

24 UUR SERVICE

6 MAANDEN GARANTIE

GECERTIFICEERDE MONTEURS

GRATIS KOFFIE

GRATIS WIFI

LEVEL 3 REPARATIE MOGELIJK

MET OF ZONDER AFSPRAAK

PRIVACY CODE

U BEHOUD AL UW GEGEVENS

Betaalmogelijkheden

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media