Wij zijn geopend, heeft u vragen? Bel ons gerust!

Mac reparatie

Een defecte Mac apparatuur is zeer vervelend.Ervaart uw problemen met uw iMac of MacBook of is het glas van uw MacBook stuk? Wilt u uw Mac apparatuur zo snel mogelijk gerepareerd hebben, dan heten wij u van harte welkom bij Phone-MediC aan de theresiastraat 69a in Den Haag. Al onze monteurs zijn speciaal opgeleid tot “Apple Certified Macintosh Technician”. Wij gebruiken uitsluitende originele Apple onderdelen. Daarnaast krijgt u ook 6 maanden garantie op de reparatie van uw iMac bij Phone-MediC. Voor meer informatie over de Mac reparaties kunt u direct contact opnemen met onze klantenservice via 070-2629666.

MacBook reparatie Den Haag

Ervaart u problemen met uw MacBook dan bent u op juiste adres bij Phone-MediC. Al onze monteurs zijn Apple Certified Macintosh Technician. Uw MacBook reparatie wordt dan ook uitgevoerd door een Apple specialist Een MacBook reparatie is meestal binnen 24uur uitgevoerd bij ons. Daarnaast doen wij bij elke Macbook reparatie gratis onderhoudsbeurt.

Reparatieproces

Voor vrijwel alle Mac reparaties kunt u bij ons zonder afspraak binnenlopen. Wij voeren direct een onderzoek uit om te bepalen wat het probleem is. De meeste Mac reparaties zijn binnen 24 uur klaar bij Phone-MediC. Heeft uw Mac apparaat een uitgebreider onderzoek nodig wegens een onverklaarbaar probleem? Wij houden u gedurende het onderzoeksproces op de hoogte van de status van het onderzoek.

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media