6 Maanden garantie
Met originele onderdelen
Met of zonder afspraak
Moederbord reparatie
Met behoud van data

Telefoon-reparatie-scheveningen reparatie Den Haag

Telefoon reparatie Scheveningen door Phone-Medic

Is je telefoon kapot en woon je in Scheveningen? Dan is er maar een plek waar je telefoon écht goed gerepareerd kan worden: bij Phone-Medic! De reparatie van uw telefoon hoeft kunt u dus beter niet in Scheveningen zelf laten uitvoeren, maar bij de experts van Phone-Medic. Dit brengt meerdere voordelen met zich mee. Denk hierbij aan een eerlijke prijs en een erg snelle reparatie door gecertificeerde en ervaren monteurs. Dit doen wij op haast elke telefoon, zowel jong als oud. Schade die wij vaak verhelpen is onder andere: waterschade, kapot beeldscherm, kapotte cameramodule of een verouderde accu. Heeft u vragen over de reparatie van uw telefoon bij Phone-Medic? Neem dan gewoon contact met ons op, dit kan telefonisch of via de mail.

Kosten reparatie telefoon Scheveningen

Hoeveel gaat het nu kosten om uw telefoon te laten repareren bij Phone-Medic? Wij komen veel mensen tegen die bang zijn dat de reparatie een klein fortuin zal gaan kosten. Deze mensen kunnen wij geruststellen. Dit is namelijk bijna nooit het geval. De kosten zijn wel afhankelijk van 3 factoren. Dit zijn:
  • het merk telefoon
  • het model (oud of nieuw)
  • de schade (lichte schade of ernstige schade)
Wilt u precies weten hoeveel de reparatie u gaat kosten? Kijk dan verder op onze website. Selecteer uw merk telefoon en het model. Vervolgens hoeft u alleen nog maar de schade zelf te selecteren. Dan ziet u alle relevantie informatie over de reparatie, waaronder de kosten.

Verzekering vergoedt mogelijk de kosten

Inderdaad, in sommige gevallen neemt u verzekeraar de kosten van de reparatie voor zijn rekening. Dit is voornamelijk het geval als uw (mobiele) telefoon onder uw inboedelverzekering valt. Heel soms kan het zelfs zo zijn dat uw telefoon onder uw reisverzekering valt. Dan moet de schade natuurlijk wel opgelopen zijn op vakantie. Helaas kunnen wij over de specifieke voorwaarden geen concrete uitspraken doen. Daarvoor zult u toch echt contact moeten opnemen met u verzekeraar.

6 maanden garantie

Om u er van te verzekeren dat wij alleen maar kwaliteit leveren, heeft u na elke reparatie altijd 6 maanden garantie. Als binnen deze periode blijkt dat wij ons werk niet naar behoren hebben gedaan, dan zullen we dit zo snel mogelijk rechtzetten. Deze regeling is eigenlijk meer een formaliteit aangezien die in de praktijk bijna nooit nodig is.
 

No fix, no fee

In het zeldzame geval dat het zelfs onze monteurs niet lukt om uw telefoon te repareren, dan hoeft u niets te betalen. Dit is onze zogenaamde  ‘no fix, no fee’-regeling die we inmiddels al jarenlang hanteren. Net zoals onze garantieregeling is deze bijna nooit benodigd.

Snelle reparatie telefoon Scheveningen bij Phone-Medic

De reparatie van uw telefoon bij ons op locatie duurt soms maar één uur! Daarom kunt u gewoon bij ons op locatie blijven wachten tot de reparatie van uw telefoon is afgerond. Tijdens het wachten mag u gebruik maken van ons gratis WiFi netwerk en krijgt u een kopje koffie aangeboden. Als u dat wilt kunt u ook meekijken met de reparatie. Dat vinden onze monteurs geen probleem.

Geen tijd? Geen probleem!

Heeft u geen tijd om te wachten tot uw telefoon klaar is? Dat is geen punt. Dan regelen we simpelweg dat u uw telefoon op een later tijdstip of op een andere dag weer kunt ophalen.

Reparatie telefoon Scheveningen door experts

“Is mijn telefoon wel in goede handen?”. Het is een logische vraag, die we vaak horen. Bij Phone-Medic hoeft u zich hier in ieder geval geen zorgen over te maken. Bij ons werken namelijk alleen maar gecertificeerde monteurs. Dit houdt in dat zij geleerd hebben voor dit vak en de papieren hebben om reparaties uit te voeren op telefoons, tablets, laptops en computers van uiteenlopende merken. Daarnaast beschikken veel van onze monteurs over jaren aan werkervaring. Zij weten dus precies hoe ze telefoons het beste kunnen repareren en waarvoor zij moeten uitkijken. Onze monteurs werken naast vlot dus ook erg nauwkeurig en zorgvuldig.

Zelf telefoon repareren?

We zien de laatste jaren steeds vaker dat mensen zelf proberen te repareren. Wij raden dit ten alle tijden af. Dit heeft twee duidelijke, simpele redenen. Ten eerste is de kans groot dat men de telefoon nog maar verder beschadigd. Ten tweede zijn de onderdelen die online voor telefoonreparatie te koop zijn ongekeurd en van matige kwaliteit. Dus zelfs al zou het lukken om de telefoon zelf te repareren, dan is de kans groot dat deze binnen de kortste keren weer kapot is. Nee, wij raden aan om bij een kapotte of beschadigde telefoon altijd naar een expert te gaan.

100% officiële onderdelen

Voor de reparatie maken we, in tegenstelling tot veel andere reparatiebedrijven, alleen maar gebruik van onderdelen van de telefoonfabrikant zelf. Dus voor Samsung telefoons maken we alleen maar gebruik van officiële Samsung onderdelen, voor iPhones maken we alleen maar gebruik van officiële Apple onderdelen, enzovoorts. Deze onderdelen zijn meerdere malen gekeurd en van hoogwaardige kwaliteit. Door gebruik te maken van deze onderdelen kunnen wij onze klanten er van verzekeren dat hun telefoon na de reparatie weer lang mee zal gaan.

Telefoon reparatie Scheveningen: maak nu een afspraak!

Wilt u uw telefoon laten repareren door Phone-Medic? Maak dan snel een afspraak. Via onze website is dit binnen slechts een paar minuutjes gedaan. Overigens is het niet noodzakelijk om eerst een afspraak te maken. Als u toevallig in de buurt bent of als de reparatie spoed heeft, dan kunt u gewoon bij ons naar binnen lopen. We kunnen dan vast wel wat tijd voor u vrijmaken. Kijk voordat u langskomt wel eerst naar onze openingstijden. Deze kunt u vinden onderaan deze pagina.

Vragen?

Als u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn doordeweeks overdag altijd bereikbaar, zowel telefonisch als via de mail. Wij helpen u graag verder.

Theresiastraat 69-A

Wij zijn gevestigd aan de Theresiastraat in Den Haag, op nummer 69-A. Deze locatie is erg gemakkelijk te bereiken vanuit Scheveningen, niet alleen met de auto, maar ook met het openbaar vervoer. Het Centraal Station van Den Haag ligt namelijk om de hoek en voor de auto zijn er meerdere parkeergelegenheden in de nabije omgeving.

Gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen

Als u wilt weten waar u aan toe bent, of als uw verzekeraar dat wilt, kunt u bij ons gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Dit is binnen slechts een paar minuten gedaan.
 

Prijzen Reparatie