iPhone Xr reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de iPhone Xr reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

iPhone XR reparatie in Den Haag

Een kapotte iPhone XR is erg vervelend. Laat deze daarom snel repareren door Phone-Medic Den Haag. Wij hebben veel ervaring op gebied van iPhone XR reparatie, ook in de omgeving van Den Haag. Onze monteurs weten daarom precies wat ze moeten doen en waarvoor ze moeten uitkijken. Verscheidene defecten aan uw iPhone XR, zoals een barst in het scherm, een kapotte achterkant of een oude accu, weten zij dan ook snel en vakkundig te verhelpen. Uw iPhone XR is bij ons in Den Haag in ieder geval in goede handen. Heeft u vragen? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch als via de mail.

Kosten repareren iPhone XR in Den Haag

Er zijn nog steeds mensen die geloven dat je veel beter een nieuwe telefoon kunt kopen dan de defecte te laten repareren. Niets is minder waar. In de meeste gevallen is het veel slimmer en voordeliger om uw iPhone XR te laten repareren. De hoogte van de kosten is echter wel afhankelijk van een aantal factoren. Dit zijn:

prijs van de vervangen onderdelen

de duur van de reparatie

de soort schade

de ernst van de schade

No fix, no fee & 6 maanden garantie

Wij hanteren twee regelingen om onze klanten te garanderen dat wij altijd maatwerk leveren. Naast de 6 maanden garantie hanteren wij ook een zogenaamde “no fix, no fee”-regeling. Wanneer het onze monteurs in Den Haag niet lukt om uw iPhone XR te repareren, hoeft u niets te betalen. Gelukkig komt dit zo goed als nooit voor.

Bekwame en ervaren monteurs

Al onze monteurs zijn gecertificeerd en beschikken over jaren aan werkervaring. Zij voeren dit soort reparaties al jaren lang uit en kunnen daardoor voorzichtig maar toch snel werken. Zo houden wij de prijs van de reparatie van uw iPhone XR laag zonder in te leveren aan kwaliteit.

Reparatie iPhone XR binnen 1 uur klaar

In veel gevallen duurt de reparatie van uw iPhone XR bij Phone-Medic Den Haag niet langer dan 1 uur. Gedurende de reparatie kunt u bij ons op locatie wachten tot de reparatie afgerond is.

Afspraak maken bij Phone-Medic

Wilt u uw iPhone XR laten repareren door Phone-Medic Den Haag? Maak dan snel een afspraak via onze website. Ook zonder afspraak kunt u bij ons terecht. Loop in dat geval eventjes bij ons naar binnen in het centrum van Den Haag, we zijn gevestigd aan de Theresiastraat, op nummer 69-A.

Verzekeringen

Smartphone, tablet of laptop binnen het huis of op vakantie laten vallen?

Wat u misschien niet weet is dat valschade aan uw apparaten vaak onder uw inboedelverzekering en reisverzekering valt. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen bij ons.

Voordelen

100% ORIGINELE ONDERDELEN

24 UUR SERVICE

6 MAANDEN GARANTIE

GECERTIFICEERDE MONTEURS

GRATIS KOFFIE

GRATIS WIFI

LEVEL 3 REPARATIE MOGELIJK

MET OF ZONDER AFSPRAAK

PRIVACY CODE

U BEHOUD AL UW GEGEVENS

Betaalmogelijkheden

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media