Samsung Galaxy Note 8 Reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Galaxy Note 8 reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Samsung Galaxy Note 8 reparatie, klaar binnen een half uur!

De Samsung Galaxy Note 8 is één van de nieuwste Samsung modellen. Het is de opvolger van de Samsung Galaxy S8 en heeft daar ook veel van weg. De Galaxy Note 8 herken je aan het grote scherm met de gebogen randen, de dubbele camera en de S Pen-stylus. Deze verbeterde versie van de Galaxy S8 is wel erg prijzig, maar ook zeker de moeite waard! Echter kan het helaas altijd voorkomen dat je smartphone om de één of andere reden kapot gaat. Gelukkig kan dit bij Phone Medic in Den Haag snel en deskundig worden opgelost. Zodat jij ook binnen korte tijd je smartphone weer terug hebt.

Nieuwste technologie

Als je de Samsung Galaxy S8 vergelijkt met de overige Samsung modellen is het duidelijk dat dit model toch wel het meest voorop loopt op meerdere vlakken. Het beschikt over de nieuwste hardware, heeft een prachtig scherm en een hele goede camera. Op de voorkant zit geen homeknop meer, dit is vervangen door een vingerafdrukscanner achter op de smartphone naast de camera. Daarnaast zit er een S Pen ingebouwd in de telefoon waarmee je onder andere snel en gemakkelijk aantekeningen kunt maken.

Wanneer je de Samsung Galaxy S8 aanschaft draait deze op Android 7.1. Echter zal dit snel geupdate kunnen worden naar Android 8.0. Deze update maakt je Samsung nog gebruiksvriendelijker en het zal het accuverbruik verbeteren omdat het het accuverbruik van achtergrond apps zal beperken.

Samsung reparatie nodig?

Helaas kan het altijd voorkomen dat je Samsung smartphone of Samsung tablet kapot gaat of niet meer werkt zoals het zou moeten. Dit kan gaan om een oplaadpunt wat vervangen moet worden, een accu die niet meer goed werkt, een gebroken scherm, een aan/uit knop die weigert, waterschade of een ander probleem; wat het ook is, bij Phone Medic hebben ze altijd de geschikte oplossing.

Bij Phone Medic wordt je smartphone gerepareerd terwijl je staat te wachten. Binnen een half uur wordt je scherm gerepareerd, waterschade opgelost middels chemische reiniging, of je oplaadpunt vervangen. Net wat voor jouw toestel nodig is. Daarnaast krijg je na de reparatie 6 maanden garantie. Mocht er binnen die tijd dus toch nog iets fout gaan, kun je altijd even terug.

Gecertificeerde monteurs met jarenlang ervaring

Er werken bij Phone Medic erkende monteurs die jarenlang ervaring hebben met smartphone, computer, tablet en overige reparaties. Wanneer je dus problemen hebt met één van deze toestellen kun je altijd even binnenlopen bij Phone Medic Den Haag. De gecertificeerde monteurs gaan altijd deskundig te werk en maken gebruik van originele onderdelen.

Wanneer je je Samsung reparatie bij Phone Medic laat uitvoeren weet je ook zeker dat je snel weer een goed functionerend toestel in handen hebt die weer werkt als nieuw! En dat is natuurlijk wel zo handig.

Verzekeringen

Smartphone, tablet of laptop binnen het huis of op vakantie laten vallen?

Wat u misschien niet weet is dat valschade aan uw apparaten vaak onder uw inboedelverzekering en reisverzekering valt. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen bij ons.

Voordelen

100% ORIGINELE ONDERDELEN

24 UUR SERVICE

6 MAANDEN GARANTIE

GECERTIFICEERDE MONTEURS

GRATIS KOFFIE

GRATIS WIFI

LEVEL 3 REPARATIE MOGELIJK

MET OF ZONDER AFSPRAAK

PRIVACY CODE

U BEHOUD AL UW GEGEVENS

Betaalmogelijkheden

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media