6 Maanden garantie
Met originele onderdelen
Met of zonder afspraak
Moederbord reparatie
Met behoud van data

Asus-tablet reparatie

Prijzen Asus-tablet Reparatie

Model Beeldscherm Batterij Bekijk
Memo Pad HD7 €49 €0
Memo Pad HD8 €49 €0
Memo Pad HD10 €49 €0
Transformer Pad €49 €0
Transformer Book €139 €89

Asus tablet reparatie Den Haag

Is uw Asus tablet beschadigd? Dit kan erg storend zijn, helemaal als deze totaal niet meer bruikbaar is. Daarom moet u uw Asus tablet snel laten repareren. Onze gecertificeerde monteurs op locatie in Den Haag hebben veel ervaring met Asus tablet reparatie. Zij voeren de reparatie van uw Asus tablet in Den Haag niet alleen vlot maar ook vakkundig uit. Met alle soorten Asus tablets en ook alle soorten schade kunt u terecht bij Phone-Medic Den Haag. U kunt via onze website snel een afspraak maken. Heeft u vragen? Met ons kunt u ook altijd contact opnemen.

Kosten reparatie tablet

De kosten van de reparatie van uw Asus tablet zijn afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Vanzelfsprekend is de schade zelf de grootste factor. Als er slechts sprake is van lichte schade zullen de kosten van de reparatie ook laag uitvallen. Bij flinke schade, zoals een geheel gebarsten scherm of zelfs waterschade, liggen de kosten hoger. Deze reparaties zijn namelijk een stuk complexer en lastiger om uit te voeren, zelfs voor onze ervaren monteurs. Wilt u weten hoeveel de reparatie van uw Asus tablet gaat kosten? Kijk dan op onze site. Via de handige tool hoeft u slechts uw tablet en de soort schade te selecteren.

Gecertificeerde Asus monteur

Al onze monteurs zijn ervaren en gecertificeerd. Dit houdt in dat zij haast alle telefoons, tablets en laptops mogen repareren en kunnen aantonen dat zij hier ook voor geleerd hebben. Dankzij hun ervaring werken onze monteurs in Den Haag zowel snel als nauwkeurig. U kunt er dus zeker van zijn dat de reparatie van uw Asus tablet goed wordt gedaan.

No fix, no fee

In uitzonderlijke gevallen lukt het onze monteurs soms niet om uw tablet te repareren. Wanneer dit gebeurt hoeft u niks te betalen. Dit komt echter bijna nooit voor.

Garantie

Om u te verzekeren van het feit dat wij alleen maar vakwerk leveren, heeft u na iedere reparatie 6 maanden garantie. Als er binnen die tijd problemen aan het licht komen die door de reparatie zijn veroorzaakt, zullen deze voor u worden opgelost.

Reparatie Asus tablet Den Haag: binnen 1 uur

Wist u dat de reparatie van uw Asus tablet bij Phone Medic Den Haag slechts 1 uur duurt? U kunt dus gewoon bij ons in de zaak wachten. U krijgt een kopje koffie aangeboden en mag gebruik maken van onze Wi-Fi verbinding. De monteur vindt het overigens geen probleem als u mee wilt kijken. Heeft u wat anders te doen? Ook dat kan, dan spreken we samen een tijd af waarop u uw gerepareerde tablet kunt ophalen.

Alleen maar Asus onderdelen

Tegenwoordig zijn er op het internet talloze goedkope tablet onderdelen te kopen. Deze zijn van mindere kwaliteit en minder betrouwbaar. Wij gebruiken alleen maar materialen en onderdelen van Asus zelf. Op deze manier waarborgen wij de kwaliteit van onze reparaties en zorgen we ervoor dat de problemen met uw Asus tablet niet terug zullen keren.

Is Asus tablet reparatie Den Haag verzekerd?

Heeft u uw Asus tablet op vakantie laten vallen en is deze nu kapot? Vraag dan aan uw verzekeraar of dit onder uw reisverzekering valt. Ook als uw tablet thuis kapot is gegaan kan het zijn dat deze onder uw inboedelverzekering valt. Voor meer info hierover moet u echter bij uw verzekeraar zijn. Wel kunt u hier alvast vrijblijvend een gratis offerte aanvragen.

Nieuwe tablet vs laten repareren

Veel mensen twijfelen of ze hun tablet wel moeten laten repareren. Zij denken dat het een stuk makkelijker en goedkoper is om simpelweg een nieuwe Asus tablet te kopen. Dit is in de meeste gevallen niet zo. Alleen als uw tablet niet meer te redden is of de reparatie heel duur is, raden wij aan om een nieuwe tablet te kopen. In de meeste situaties is het voordeliger om uw tablet te laten repareren bij Phone-Medic Den Haag.

Zelf Asus tablet repareren

Ook dit zien wij steeds meer: mensen die zelf hun tablet repareren. Dat is niet slim, aangezien de kans groot is dat u uw tablet alleen nog maar meer beschadigd. Laat het repareren van uw tablet daarom over aan gecertificeerde monteurs.

Advies en vragen over reparatie

Heeft u advies nodig of heeft u vragen over de reparatie van uw Asus tablet in Den Haag? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Asus tablet waterschade

Heeft uw Asus tablet waterschade opgelopen? Kijk uit: probeer deze niet aan te zetten of op te laden. Ga direct naar Phone-Medic Den Haag of maak een afspraak. Onze monteurs hebben veel ervaring met waterschade. Zij reinigen uw tablet met speciale chemische middelen en repareren eventuele beschadigde onderdelen. Vaak werkt de tablet dan weer naar behoren. Soms is de waterschade zo ernstig dat zelfs onze monteurs dit niet meer kunnen repareren.

Kapot Asus tablet scherm?

Iedereen laat wel eens zijn telefoon of tablet vallen. Als u geen hoes om uw tablet heeft kan dit zorgen voor valschade. Vaak is het scherm of touchscreen dan kapot. Ook dit is gemakkelijk te repareren door onze monteurs. Maak hiervoor snel een afspraak.

Afspraak maken bij Phone-Medic

Een afspraak maken via onze website is zo gedaan dankzij onze agendatool. U hoeft alleen maar uw type tablet en de soort schade te selecteren. Dan vindt u direct alle relevante informatie over deze specifieke reparatie, zoals de duur en de prijs. Vervolgens kunt u een datum en tijdstip uitkiezen.

Ook zonder afspraak

Heeft u geen afspraak? Geen probleem. Loop gewoon bij ons naar binnen op onze locatie in de Theresiastraat in Den Haag. Wij zijn gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, de auto, de fiets of te voet. Voordat u langskomt moet u wel eerst even kijken of we geopend zijn. Dit kan op Google of op onze website.

Tablet reparaties Den Haag

Wij voeren niet alleen reparaties uit op tablets van het merk Asus. Ook met iPads en tablets van Samsung kunt u bij ons terecht. Bovendien repareren wij ook haast alle soorten telefoons. Al deze reparaties worden gedaan door onze gecertificeerde monteurs.