6 Maanden garantie
Met originele onderdelen
Met of zonder afspraak
Moederbord reparatie
Met behoud van data

iPhone reparatie Rijswijk

Een kapotte iPhone, het is altijd vervelend. Ook als u uit Rijswijk komt kunt u gelukkig terecht bij Phone-Medic voor de reparatie van uw iPhone! De reparatie zal zo snel mogelijk voor u worden afgerond zodat u binnen no time weer kunt genieten van uw telefoon. Onze monteurs weten precies hoe ze iPhone mankementen moeten verhelpen, ongeacht of het nu een nieuw of een wat ouder model is. Een korte opsomming van de reparaties die wij uitvoeren:

  • beeldscherm/touchscreen reparatie

  • softwareherstel

  • verhelpen waterschade

  • vervangen accu

  • kapotte cameramodule vervangen

Staat het mankement van uw iPhone hier niet tussen? Geen zorgen, u hoeft niet vanuit Rijswijk naar ons in Den Haag te komen zonder dat u weet waar u aan toe bent wat betreft de reparatie van uw iPhone. Als u vragen heeft kunt u gewoon contact met ons opnemen.

 

Reparatie iPhone Rijswijk – de prijs

Een nieuwe iPhone kopen of laten repareren? Voor veel mensen is dit een dilemma. Dit is echter helemaal niet nodig. Het is namelijk veel goedkoper om uw iPhone te laten repareren. Al helemaal als de zaak die uw iPhone professioneel repareert zo dicht bij Rijswijk zit. Natuurlijk, de kosten van de reparatie hangen af van een aantal factoren. De belangrijkste hiervan is de schade zelf. Ernstige schade is duurder om te helpen en vice versa. Ook het model iPhone speelt een rol. Als u precies wilt weten hoeveel de reparatie u gaat kosten, klik dan verder op onze website. Het enige wat u hoeft te doen is uw model iPhone en de schade selecteren. Dan ziet u alle relevante info over de reparatie, waaronder de exacte kosten. Ook kunt u dan direct een afspraak maken.

 

Zekerheid dankzij 6 maanden garantie

Veel mensen zijn bang dat ze worden afgezet en dat hun iPhone na de reparatie binnen een paar weken weer kapot zal zijn. Bij ons kan dat hoe dan ook niet het geval zijn. U heeft namelijk recht op maar liefst 6 maanden garantie. Dit geldt voor elke reparatie.

 

No fix, no fee

Wij hanteren inmiddels al jarenlang een zogenaamde ‘no fix, no fee’-regeling. Wat dit inhoudt? Als het zelfs onze monteurs niet lukt om uw telefoon te repareren, dan hoeft u niets te betalen. Op deze manier proberen wij u dan toch tegemoet te komen. Uit de praktijk blijkt gelukkig dat deze maatregel bijna nooit benodigd is.

 

Verzekering betaalt iPhone reparatie Rijswijk?

In sommige gevallen is het zo dat uw iPhone valt onder uw inboedelverzekering. Heeft u uw telefoon op vakantie laten vallen of heeft uw iPhone op vakantie andere schade opgelopen? Dan kan het best wel eens zo zijn dat deze schade onder uw reisverzekering valt. Wij kunnen hier echter geen vaste uitspraak over doen. Neem daarvoor contact op met u verzekeraar.

 

Gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen

Wilt u precies weten waar u aan toe bent? Vraag dan een offerte bij ons aan. Dit kan gratis en vrijblijvend.

 

iPhone repareren Rijswijk – binnen een uurtje klaar

Nog steeds zijn er mensen die denken dat een het repareren van een iPhone meerdere dagen duurt. Gelukkig is dit totaal niet het geval. Nee, meestal lukt het binnen een dag en soms zelfs een uur om uw iPhone te repareren. Onze monteurs hebben immers jarenlang aan werkervaring. Daarom kunt u gewoon in onze zaak in Den Haag blijven wachten tot de reparatie klaar is. Dit doet u onder het genot van een kop koffie. Ook mag u gebruik maken van onze WiFi verbinding. Als u wilt kunt u bovendien ook meekijken met de reparatie.

 

Monteurs met veel ervaring

Onze monteurs zijn niet zomaar monteurs. Nee, onze monteurs voldoen aan de strengst geldende kwaliteitseisen. Zo zijn ze allemaal bevoegd en is het een vereiste dat ze beschikken over veel werkervaring. Alleen op deze manier kunnen wij onze klanten ervan verzekeren dat hun iPhone bij ons in goede handen is.

 

Zelf iPhone repareren?

De laatste jaren zien we een zorgwekkende trend opkomen. Steeds meer mensen denken zelf ‘wel eventjes’ hun iPhone te repareren. Dit doen zij aan de hand van een handige YouTube video en onderdelen besteld van een willekeurige Chinese website. Wij raden dit ten alle tijden af. Waarom? Dit heeft meerdere redenen. Ten eerste beseffen veel mensen zich niet hoe secuur een iPhone reparatie moet gebeuren. Slechts één uitschieter kan al betekenen dat uw iPhone nog meer beschadigd raakt. Ten tweede zijn de onderdelen die online te bestellen zijn niet de officiële onderdelen van Apple zelf. Deze zijn niet gekeurd en zijn dus minder betrouwbaar. Dus zelfs al mocht het lukken om uw iPhone te repareren, dan zult u hier niet veel aan hebben. De kans is namelijk groot dat uw iPhone binnen de kortste keren weer kapot is.

 

Onderdelen van hoogwaardige kwaliteit

Voor al onze reparaties maken wij gebruik van onderdelen en materialen van hoogwaardig kwaliteit. Wij streven ernaar om alleen maar gebruik te maken van onderdelen van afkomstig van het merk zelf. Bij iPhones maken wij dus alleen maar gebruik van onderdelen van Apple. Op deze manier wordt de kwaliteit van onze reparaties gewaarborgd en kunt u weer lang genieten van uw gerepareerde iPhone.

 

Vragen over repareren iPhone Rijswijk? Neem contact op

Als u vragen heeft over de reparatie kunt u altijd gewoon contact met ons opnemen. Wij zijn op verschillende manier bereikbaar. We beantwoorden al uw vragen en helpen u verder. Ook geven we adviezen, bijvoorbeeld over het wel of niet aanschaffen van een nieuwe telefoon in plaats van deze te laten repareren.

 

Maak zo snel mogelijk een afspraak

Wilt u uw iPhone zo snel mogelijk laten repareren? Maak dan een afspraak. Dit is binnen een minuut gedaan. Het enige wat u hoeft te doen is het model iPhone en de schade te selecteren. Dan krijgt u meteen een scherm waarop u een geschikte dag en tijd kunt selecteren. Klaar is kees!

 

Afspraak niet noodzakelijk voor iPhone reparatie Rijswijk

Ook zonder afspraak helpen wij u graag verder. Als u bij ons naar binnenloopt kunnen we vast wel wat tijd vrijmaken om u verder te helpen. Kijk voordat u langskomt wel eerst naar onze openingstijden. Zo voorkomt u dat u voor een dichte deur komt te staan.

 

Onze vestiging in Den Haag

Wij zijn gevestigd aan de Theresiastraat in Den Haag, op nummer 69-A. Deze centraal gelegen locatie is erg gemakkelijk te bereiken vanuit Rijswijk, niet alleen met de auto maar ook met het openbaar vervoer. In de omgeving zijn talloze parkeermogelijkheden en het Centraal Station ligt op loopafstand. Het is daarom geen moeite om voor de reparatie van uw kapotte iPhone vanuit Rijswijk naar Phone-Medic te komen.