6 Maanden garantie
Met originele onderdelen
Met of zonder afspraak
Moederbord reparatie
Met behoud van data

Google reparatie

Prijzen Google Reparatie

Model Beeldscherm Batterij Bekijk
Google Pixel €209 €69
Google Pixel XL Reparatie €249 €79
Google Pixel 2 Reparatie €129,00 €99,00
Google Pixel XL 2 Reparatie €199,00 €99,00
Google Pixel 3 Reparatie €149,00 €99,00
Google Pixel 3 XL Reparatie €149,00 €99,00
Google Pixel 3a Reparatie €159,00 €99,00
Google Pixel 3a XL Reparatie €149,00 €99,00
Google Pixel 4 Reparatie €149,00 €99,00
Google Pixel 4 XL Reparatie €219,00 €129,00
Google Pixel 4a Reparatie €199,00 €99,00
Google Pixel 4a 5G Reparatie €169,00 €99,00
Google Pixel 5 Reparatie €249,00 €129,00
Google Pixel 5a 5G Reparatie €219,00 €129,00
Google Pixel 6 Reparatie €249,00 €129,00
Google Pixel 6a Reparatie €229,00 €149,00
Google Pixel 6 Pro Reparatie €349,00 €149,00
Google Pixel 7 Reparatie €189,00 €89,00
Google Pixel 7A Reparatie €229,00 €89,00
Google Pixel 7 Pro Reparatie €329,00 €89,00

Google reparatie Den Haag

Heeft u een Google Pixel telefoon en is deze kapot of beschadigd? Dat kan naar zijn, met name als u deze hierdoor niet meer kunt gebruiken. Onze monteurs op locatie in Den Haag voeren graag de reparatie van uw Google telefoon uit. Zij hebben hier namelijk veel ervaring in. De reparatie is doorgaans binnen een uur gedaan. Dit verschilt natuurlijk wel per reparatie. Wij voeren talloze soorten reparaties uit: repareren van kapotte schermen, vervangen van batterijen of het repareren van de camera van uw Google Pixel. Vooral dit laatste is erg belangrijk bij een telefoon als de Google Pixel, deze staat namelijk bekend om zijn geweldige camera. Heeft u vragen over de reparatie van uw Google bij Phone-Medic Den Haag? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Uitgevoerd door gecertificeerde monteurs

Al onze monteurs zijn gecertificeerd. Zij hebben veel ervaring met het repareren van telefoons, waaronder telefoons van Google. Zij voeren de reparatie dan ook snel en zorgvuldig uit. Wilt u meekijken met de reparatie? Dat vinden onze monteurs geen probleem.

Kosten Google Pixel reparatie Den Haag

Hoeveel het u gaat kosten om uw Google telefoon te laten repareren? Dat verschilt. De kosten zijn namelijk afhankelijk van de schade. Als er sprake is van ernstige schade, liggen de kosten ook hoger. Onze monteur moet dan namelijk meer tijd en moeite in de reparatie steken. Bij een relatief lichte beschadiging liggen de kosten juist wat lager. Om te kijken hoeveel de reparatie van uw Google Pixel gaat kosten, moet u op onze website kijken. Hier vindt u alle relevante info over de reparatie van uw telefoon.

Valt reparatie onder verzekering?

In sommige gevallen valt bijvoorbeeld valschade onder uw inboedelverzekering of zelfs uw reisverzekering. Hiervoor zijn er wel speciale voorwaarden. Daarvoor moet u bij uw verzekeraar zijn. Bij Phone-Medic Den Haag kunt u wel vrijblijvend een gratis offerte aanvragen.

No fix, no fee bij Phone-Medic

Wij hanteren een no fix, no fee regeling. Als de reparatie niet lukt of naar wens wordt uitgevoerd, hoeft u dus niks te betalen. Gelukkig lukt het onze monteurs bijna altijd om de reparatie goed uit te voeren.

Garantie

Bij elke reparatie heeft u maar liefst 6 maanden garantie. Als u in deze tijd tegen problemen met uw telefoon aanloopt kunt u dus bij ons terecht. Dan onderzoeken wij of deze zijn veroorzaakt door onze reparatie. Als dit het geval is, zullen wij deze voor u oplossen.

Snelle reparatie Google Den Haag

Ondanks het feit dat een Google Pixel een vrij zeldzame telefoon is, hebben onze monteurs in Den Haag wel degelijk ervaring met het repareren van Google telefoons. Zij voeren de reparatie daarom ook snel uit. Doorgaans is de klus binnen een uur geklaard. U kunt daarom gewoon in onze zaak blijven wachten tot de reparatie klaar is. U krijgt een kopje koffie en mag gebruik maken van onze Wi-Fi. U kunt zelfs meekijken met de monteur. Heeft u wat anders te doen? Ook dat kan. Dan spreken we gezamenlijk een tijd af waarop u uw gerepareerde Google telefoon weer kunt ophalen.

Gebruik officiële en originele onderdelen

Op het internet kunt u tegenwoordig talloze telefoon onderdelen vinden. Deze zijn vaak niet de originele en zijn van mindere kwaliteit. Daarom gebruiken wij alleen maar onderdelen van Google zelf. Alleen dan weten we zeker dat de materialen en onderdelen die we gebruiken voor de reparatie echt goed zijn. Zo waarborgen wij de kwaliteit van onze reparaties en zorgen we ervoor dat u een zo goed als nieuwe telefoon terugkrijgt.

Zelf repareren?

Sommige mensen vinden het een goed idee om zelf hun telefoon te repareren. Op het internet zijn immers veel onderdelen te vinden en het is ook nog eens stuk goedkoper. Wij raden dit echter af. U loop namelijk de kans dat u uw Google telefoon alleen nog maar meer beschadigd. Ook zijn de onderdelen die op het internet te bestellen zijn vaak minder betrouwbaar.

Kapot scherm Google Pixel

Heeft u uw Google Pixel mobiel laten vallen en zit er een barst in het scherm? Laat deze repareren door de monteurs van Phone-Medic Den Haag. Zij hebben hier veel ervaring mee. Het is namelijk het meest voorkomende type schade. De reparatie wordt snel uitgevoerd zodat u zo snel mogelijk weer kunt genieten van uw Google telefoon.

Waterschade opgelopen

Heeft u uw telefoon per ongeluk in het water laten vallen en heeft deze nu waterschade? Probeer de telefoon dan niet aan te zetten of op te laden! Dit kan de schade alleen maar erger maken. Loop bij ons naar binnen of maak een afspraak. Onze monteurs reinigen uw telefoon met chemische middelen. Als er onderdelen beschadigd zijn, worden deze vervangen. Vaak werkt de telefoon dan weer. Soms is de schade zo ernstig, dat repareren niet meer mogelijk is.

Neem contact op bij vragen

Heeft u vragen over de reparatie van uw Google telefoon of wilt u advies over een nieuwe aankoop? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden al uw vragen en helpen u graag verder.

Maak nu een afspraak bij Phone-Medic

Wilt u uw Google Pixel laten repareren op onze locatie in Den Haag? Maak dan een afspraak. Dit is zo gedaan. U hoeft alleen maar uw telefoon en de soort schade te selecteren. Dan ziet u direct alle relevante informatie en wanneer wij een plekje voor u hebben. U mag zelf kiezen welke dag en welk tijdstip u het beste uitkomen.

Reparatie Google zonder afspraak

Ook zonder een afspraak te maken kunt u bij ons terecht. Loop eens bij ons naar binnen in. Onze monteurs kunnen vast wel wat tijd vrijmaken om uw telefoon te repareren. Voordat u langs komt is het wel zo verstandig om te kijken of wij geopend zijn. Anders staat u misschien voor een gesloten deur.

Onze locatie in Den Haag

Wij zijn gevestigd in de Theresiastraat op nummer 69-A. Deze locatie ligt nabij het Centraal Station en is dus goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook met de auto zijn wij gemakkelijk bereikbaar.

Reparatie Google telefoons Den Haag

Naast telefoons van Google, zoals de Google Pixel, repareren wij ook telefoons van andere merken. Denk hierbij aan de iPhone van Apple of de Samsung Galaxy. Ook repareren wij tablets en laptops.