Samsung Galaxy J3 2016 reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Galaxy J3 2016 reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Samsung Galaxy J3 2016 Reparatie

De Samsung galaxy J3 is een goedkope Android-smartphone met veel features voor een relatief lage prijs. Het toestel onderscheidt zich van andere budgetsmartphones met een groot scherm, een goede camera en veel opslagruimte.
Gezien de prijsklasse waarin de Samsung Galaxy J3 zich bevindt, is het geen verrassing dat het toestel volledig van kunststof is gemaakt. Dat verhindert natuurlijk niet dat het toestel solide aanvoelt. Dankzij de afgeronde vormen ligt de Samsung galaxy J3 prettig in de hand. De Samsung galaxy J3 biedt nog een groot voordeel:  de batterij kun je makkelijk verwisselen

Samsung Galaxy J3 2016 Beeldscherm Reparatie

Is de beeldscherm van uw Samsung galaxy J3 beschadigd? U bent bij Phone-MediC dan op het juiste adres. Wij kunnen uw beeldscherm repareren binnen een half uur. Onze ervaren monteurs kunnen uw defect of beschadigd beeldscherm vervangen voor een nieuwe originele Samsung galaxy J3 beeldscherm. Met onze ruime ervaring, originele onderdelen en ESD veilig reparatie ruimte is uw Samsung scherm reparatie klaar terwijl u wacht! Daarnaast krijgt u ook nog eens 6 maanden garantie op uw reparatie. Neem contact op met ons voor meer informatie over uw Samsung Galaxy J3 scherm reparatie.

Samsung Galaxy J3 2016 waterschade opgelopen?

Samsung Galaxy Smartphones en waterschade gaan natuurlijk niet goed samen. Bij Phone-MediC bieden wij chemische reinigingen aan om uw Samsung weer helemaal gezond en wel te krijgen. Onze monteurs nemen hun tijd om uw Samsung oxidatievrij te maken zodat u weer lang van uw Samsung kunt genieten. Onze monteurs zijn experts in het oplossen van waterschade. Als uw Samsung waterschade heeft opgelopen, moet u hem vooral niet proberen aan te zetten of aan het stopcontact te koppelen. Kom zo snel mogelijk bij Phone-MediC langs zodat wij de accu van uw Samsung kunnen loskoppelen en gelijk kunnen beginnen met een chemische reiniging.
 

Verzekeringen

Smartphone, tablet of laptop binnen het huis of op vakantie laten vallen?

Wat u misschien niet weet is dat valschade aan uw apparaten vaak onder uw inboedelverzekering en reisverzekering valt. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen bij ons.

Voordelen

100% ORIGINELE ONDERDELEN

24 UUR SERVICE

6 MAANDEN GARANTIE

GECERTIFICEERDE MONTEURS

GRATIS KOFFIE

GRATIS WIFI

LEVEL 3 REPARATIE MOGELIJK

MET OF ZONDER AFSPRAAK

PRIVACY CODE

U BEHOUD AL UW GEGEVENS

Betaalmogelijkheden

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media