Smartphone waterschade opgelopen?

Heeft u uw smartphone in de wc laten vallen of heeft hij door een andere reden waterschade opgelopen? Breng hem dan zo snel mogelijk naar Phone-MediC Den Haag. Wij kunnen uw smartphone chemisch reinigen, en de kans is groot dat uw smartphone 100% zal werken na een chemisch reiniging binnen 24 uur.

Phone-MediC heeft voor veel klanten chemisch reiniging met succes mogen uitvoeren. Onze monteurs zijn expert in het herstellen van waterschades. Onze ervaring leert dat 90% van de defecte smartphones met waterschade te repareren zijn. Als uw toestel waterschade heeft opgelopen, zet hem dan gelijk uit en koppel hem ook niet aan een stekker. Breng hem zo snel mogelijk bij Phone-MediC langs zodat wij de accu kunnen loskoppelen en gelijk aan de chemisch reiniging kunnen beginnen. Zo voorkomt uw verdere schade/kortsluiting aan uw smartphone.

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media