iPhone 6 Plus reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de iPhone 6 Plus reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

iPhone 6 Plus reparatie bij Phone Medic

De iPhone 6 Plus was de grootste smartphone die Apple op de markt bracht. Het scherm is 5,5 inch waardoor het behoort tot de categorie phablets. Dankzij de A8 chip is de iPhone erg snel en dus gebruiksvriendelijker. Wat betreft de accuduur kan het gemakkelijk één tot twee dagen meegaan (afhankelijk van het gebruik). De iphone 6 Plus beschikt over een 8 megapixel camera met optische beeldstabilisatie waarmee je mooie en scherpe foto’s kunt maken. Het is een grote iPhone met veel mogelijkheden en functies, maar wat moet je doen als je iPhone kapot gaat?

Verschillende iPhone reparaties

Hoe zuinig je ook op je iPhone bent, een ongelukje kan altijd gebeuren. Een gebroken scherm, waterschade, speakers die niet meer werken, knoppen die geen contact maken of een software fout kan helaas altijd voorkomen. Voor een snelle en deskundige iPhone reparatie kun je wanneer het jou uitkomt binnenlopen bij Phone Medic in Den Haag. Een afspraak maken is niet nodig.

Onze gecertificeerde monteurs zijn dagelijks bezig met het repareren van smartphones en hebben dus de nodige ervaring. Daarnaast werken ze uitsluitend met originele Apple onderdelen.

Werkt het oplaadpunt van je iPhone 6S Plus niet meer? Voor €79,- kunnen wij het voor je repareren. Zulke reparaties kunnen we binnen 30 minuten uitvoeren waardoor jij je iPhone ook snel weer terug hebt. Je kunt meekijken tijdens de reparatie of genieten van een (gratis) kop koffie tot je iPhone weer gemaakt is. Omdat we graag duidelijkheid bieden kun je op onze website de kosten per toestel en reparatie terug vinden.

Waterschade is te herstellen

Is je iPhone in het water gevallen? Kom dan zo snel mogelijk bij ons langs zodat we een deskundige, chemische reiniging kunnen toepassen. Hierdoor zal je iPhone uiteindelijk weer werken zoals het hoort. Wanneer je toestel in contact is gekomen met water is het raadzaam je iPhone niet aan te zetten of te koppelen aan het stopcontact. Dit kan kortsluiting veroorzaken wat de schade erger kan maken.

Onze monteurs zijn experts op het gebied van waterschade en kunnen vrijwel ieder toestel weer herstellen. Wacht dus niet te lang en kom direct langs.

Overige reparaties

Ook wanneer je toestel continu vastloopt (softwarefout), als je camera het niet meer doet of wanneer je accu niet meer goed werkt kun je bij ons langskomen. Voor ieder probleem hebben wij wel een oplossing. En wil je graag alleen professioneel advies? Ook dat is mogelijk.

Het maakt ook niet uit wat voor smartphone je hebt, een ouder toestel of juist een nieuwere zoals de iPhone 7 plus kunnen we ook voor je repareren. Na de iPhone reparatie ontvang je nog 6 maanden garantie.

 

Verzekeringen

Smartphone, tablet of laptop binnen het huis of op vakantie laten vallen?

Wat u misschien niet weet is dat valschade aan uw apparaten vaak onder uw inboedelverzekering en reisverzekering valt. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen bij ons.

Voordelen

100% ORIGINELE ONDERDELEN

24 UUR SERVICE

6 MAANDEN GARANTIE

GECERTIFICEERDE MONTEURS

GRATIS KOFFIE

GRATIS WIFI

LEVEL 3 REPARATIE MOGELIJK

MET OF ZONDER AFSPRAAK

PRIVACY CODE

U BEHOUD AL UW GEGEVENS

Betaalmogelijkheden

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media