6 Maanden garantie
Met originele onderdelen
Met of zonder afspraak
Moederbord reparatie
Met behoud van data

iPhone reparatie Voorburg

Is uw iPhone kapot en woont u in Voorburg? Kom dan gewoon naar Phone-Medic Den Haag! Dit is dichtbij Voorburg en dan weet u zeker dat de reparatie van uw iPhone helemaal goed wordt uitgevoerd. U bent immers niet de enige persoon uit Voorburg die zijn of haar iPhone reparatie bij ons laat uitvoeren. Nee, dagelijks ontvangen we meerdere mensen uit de omgeving van Den Haag, waaronder Voorburg, die een kapotte iPhone hebben. Met haast elk soort iPhone mankement kunt u overigens bij ons terecht, het maakt niet uit of er sprake is van lichte of zware schade. Onze ervaren en gecertificeerde monteurs weten overigens ook precies hoe ze de nieuwste modellen van Apple kunnen repareren. Vragen? Neem dan snel contact met ons op, dan helpen wij u verder. Hier op onze website kunt u ook direct een afspraak maken.

 

Kosten repareren iPhone Voorburg

Over de kosten van de reparatie van uw iPhone hoeft u zich doorgaans geen zorgen te maken. Veel mensen zijn in de veronderstelling dat reparaties belachelijk duur zijn, maar niets is minder waar. Het is echter wel zo dat de prijs van de reparatie afhangt van de schade aan uw iPhone. Is er sprake van ernstige schade? Dan zullen de kosten inderdaad wat oplopen. Dit kost immers meer tijd en moeite om te repareren. Dit werkt ook andersom. Als er slechts weinig schade is, bijvoorbeeld bij een gebarsten beeldscherm, dan zullen de kosten erg meevallen. De specifieke prijzen per reparatie vindt u hier, op onze website. Selecteer uw type iPhone en de schade. Dan ziet u vanzelf hoeveel de reparatie u gaat kosten.

 

Hoe zit het met de garantie?

Ook deze zorgen kunnen we van u wegnemen. Na elke reparatie heeft u namelijk 6 maanden garantie. Als binnen deze periode boven water komt dat de reparatie niet naar behoren is uitgevoerd, dan zal dit alsnog snel gebeuren. In de praktijk zien we overigens vaak dat deze maatregel bijna nooit noodzakelijk is.

 

iPhone reparatie Voorburg: reparatie niet geslaagd? – u hoeft niet te betalen!

Soms lukt het zelfs onze gecertificeerde monteurs niet om een bepaald probleem te verhelpen. In deze zeldzame gevallen hoeft u niets te betalen. Dit is onze zogenaamde ‘no fix, no fee’-regeling. deze hanteren wij inmiddels al jarenlang. Uit ervaring blijkt overigens dat het maar erg zelden voorkomt dat het onze monteurs lukt om een bepaalde  telefoon niet te repareren.

 

Let op! Verzekeraar neemt misschien kosten voor zijn rekening

U leest goed. De kans bestaat dat uw verzekeraar de kosten van uw iPhone reparatie voor zijn kosten neemt. Waarom? In bepaalde gevallen valt schade aan uw iPhone onder uw inboedel of reisverzekeraar. Dit verschilt echter wel aan uw verzekeringsmaatschappij. Neem daarom snel contact op met uw verzekeraar, zij zullen u de exacte voorwaarden geven. Bij Phone-Medic kunt u wel alvast een offerte aanvragen.

 

Reparatie iPhone Voorburg: klaar binnen 1 uur

Het repareren van uw iPhone bij de locatie van Phone-Medic duurt gelukkig niet al te lang. In sommige gevallen lukt het zelfs om de reparatie binnen een uur helemaal afgerond te hebben. Dit is met name te danken aan het vakmanschap van onze gecertificeerde monteurs.

 

Wachten op locatie

Omdat de reparatie slechts een uur lang duurt, kunt u gewoon bij ons op locatie wachten. U mag gebruik maken van onze WiFi en krijgt natuurlijk een kopje koffie aangeboden. Als u wilt kunt u ook meekijken, dat vinden onze monteurs doorgaans geen probleem.

 

Geen tijd? Geen probleem

Heeft u geen tijd om bij ons te wachten tot de reparatie klaar is? Dat is geen punt. In dat geval kunt u uw gerepareerde iPhone op een later tijdstip weer ophalen.

 

Reparatie iPhone Voorburg uitgevoerd door echte experts

Al onze monteurs zijn echte experts. Ze beschikken over jaren aan werkervaring en zijn gecertificeerd. Dit houdt in dat ze hebben geleerd voor dit vak en bevoegd zijn om te sleutelen aan allerlei elektronische apparaten. Denk hierbij niet alleen aan telefoons of iPhones, maar ook aan tablets, laptops en desktop computers. U weet dus zeker dat uw iPhone bij ons in goede handen is.

 

Zorgwekkende trend: zelf iPhone repareren

Wij raden het altijd af om zelf aan uw iPhone te gaan sleutelen. Wij zijn namelijk van mening dat dit alleen maar slecht kan aflopen. De kans is immers groot dat de schade helemaal niet verholpen wordt of zelfs wordt verergerd. Dan moet u alsnog naar Phone-Medic, waarschijnlijk met nog meer schade. Uiteindelijk bent u dus helemaal niet goedkoper uit. Daarom kunt u veel beter er in eerste instantie al voor  kiezen om de reparatie te laten uitvoeren door de experts van Phone-Medic. 

 

Officiële onderdelen van Apple zelf

Veel reparatiebedrijven maken gebruik van niet-officiële onderdelen. Deze komen niet van Apple zelf. Dit scheelt wellicht wat geld, maar komt de klant niet ten goede. Hun gerepareerde iPhone zal hierdoor namelijk minder lang meegaan. Dit is dan ook de reden dat wij alleen maar gebruik maken van onderdelen en materialen die van Apple zelf afkomstig zijn.

 

Neem contact op bij vragen

Heeft u vragen? Neem dan gewoon contact met ons op. Wij beantwoorden al uw vragen en geven bovendien vrijblijvend advies. Dit kan gaan over een eventuele reparatie, maar ook over een nieuwe aanschaf. We zijn te bereiken met de telefoon of via de mail.

 

Maak een afspraak voor repareren iPhone Voorburg

Een afspraak maken bij Phone-Medic duurt niet lang. Selecteer op onze website simpelweg uw model iPhone en de schade. Dan ziet u alle belangrijke informatie over de reparatie en kunt u direct een afspraak maken. Dit kan op een tijd en dag naar uw voorkeur.

 

Ook zonder afspraak

Ook als u geen afspraak heeft kunt u gewoon bij ons terecht. Loop gewoon bij ons naar binnen. Het is wellicht wel handig om, voordat u langskomt, naar onze openingstijden te kijken. Deze vindt u onderaan de pagina.

 

Centraal gelegen locatie: Theresiastraat 69-A

We zijn gelukkig erg gemakkelijk te bereiken vanuit Voorburg. Phone-Medic is gevestigd aan de Theresiastraat in Den Haag. Deze locatie is ideaal: gemakkelijk te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. In de omgeving zijn genoeg parkeermogelijkheden en het Centraal Station van Den Haag is om de hoek. Dus ook als u in Voorburg woont heeft u geen excuus om de reparatie van uw iPhone niet te laten uitvoeren door Phone-Medic.