6 Maanden garantie
Met originele onderdelen
Met of zonder afspraak
Moederbord reparatie
Met behoud van data

iPhone-batterij-reparatie-den-haag reparatie

Prijzen Reparatie

iPhone accu reparatie Den Haag

Bent u in bezit van een iPhone maar laadt deze langzaam op en gaat de accu snel leeg? Of gaat de iPhone zelfs helemaal niet meer aan? Dan wordt het tijd om uw iPhone accu te laten repareren door Phone-Medic Den Haag. Geen zorgen, deze reparatie duurt niet erg lang en is ook niet erg duur. U hebt uw gerepareerde iPhone binnen no-time weer terug. Ook met andere problemen aan uw iPhone kunt u trouwens bij ons aankloppen. Denk hierbij aan een kapot beeldscherm, waterschade of een kapotte cameramodule. Heeft u vragen over de reparatie van uw iPhone accu op onze locatie in Den Haag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook kunt u hier op onze website al direct een afspraak maken.
 

Hoelang duurt reparatie iPhone accu bij Phone-Medic Den Haag?

Doorgaans duurt een iPhone accu reparatie niet langer dan een uur. U kunt daarom gewoon bij ons op locatie wachten tot de reparatie van uw iPhone accu is afgerond. Natuurlijk krijgt u een kopje koffie aangeboden. Bovendien mag u gebruik maken van onze Wi-Fi, bijvoorbeeld als u nog wat werk wilt doen. Ook mag u meekijken met de reparatie, dat vinden onze monteurs geen punt. Heeft u geen tijd om bij ons te blijven wachten op de reparatie? Ook dat is geen probleem. Dan spreken we af dat u uw gerepareerde iPhone op een andere dag weer komt ophalen.
 

Prijs repareren iPhone accu in Den Haag

We zien het maar al te vaak. Mensen die doodsbang zijn om hun telefoon te laten repareren omdat ze vrezen dat de kosten enorm hoog zullen zijn. Gelukkig hoeft u zich daarover bij ons geen zorgen te maken. De reparatie van uw iPhone accu bij Phone-Medic Den Haag kost rond de €100. De prijs verschilt wel enigszins per iPhone. Wilt u precies weten hoeveel het u gaat kosten? Neem dan een kijkje op onze website. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen.
 

No fix, no fee

Wij hanteren inmiddels al jarenlang een zogenaamde no fix, no fee regeling. Wat dit betekent? In het zeldzame geval dat het ons niet lukt om uw iPhone te repareren, hoeft u niets te betalen. Ideaal! Door de jaren heen is gebleken dat deze regeling bijna nooit gebruikt hoeft te worden. Onze ervaren monteurs weten namelijk altijd wel een oplossing te vinden.
 

Altijd recht op 6 maanden garantie

Om onze klanten te verzekeren dat wij alleen maar kwaliteit leveren hebben zij na elke reparatie recht op maar liefst 6 maanden garantie. Mocht in deze tijd boven water komen dat de reparatie niet naar behoren is uitgevoerd, dan zal dit zo snel mogelijk worden opgelost.
 

Onze monteurs in Den Haag hebben veel ervaring met repareren iPhone accu

Alle monteurs werkzaam op onze locatie in Den Haag zijn gecertificeerd. Zij hebben geleerd voor dit vak en zijn bevoegd om aan diverse telefoons, tablets en computers van uiteenlopende merken te sleutelen. Daarnaast hebben wij zelf erg strenge eisen. Zo beschikken onze monteurs over vele jaren aan werkervaring. Zij weten dan ook precies wat zij moeten doen om problemen met een iPhone batterij te verhelpen. Dit doen zij naast snel en efficiënt ook erg zorgvuldig.
 

Zelf iPhone accu repareren

Het klinkt vrij simpel: online een nieuwe accu bestellen en deze vervolgens zelf in uw iPhone plaatsen. Maar vergis u niet, het is niet zo simpel als het klinkt. Het is dan ook niet zonder reden dat het veel mensen niet lukt. Er zijn juist veel mensen die de schade aan hun iPhone alleen maar erger maken! Voorkom dit en kom in eerste instantie al naar Phone-Medic Den Haag.
 

100% officiële Apple onderdelen

De onderdelen die wij gebruiken tijdens de reparatie van uw iPhone accu zijn allemaal afkomstig van Apple zelf. Hier hechten wij erg veel waarde aan aangezien deze onderdelen meervoudig gekeurd zijn. Alleen op deze manier kunnen we zeker weten dat de onderdelen van hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaar zijn. Na de reparatie van uw accu kan uw iPhone daarom weer jarenlang mee!
 

Ook bij waterschade

Waterschade is wellicht de meest ernstige vorm van schade die u aan uw telefoon kunt hebben. Als het onze monteurs lukt om uw telefoon chemisch te reinigen, moeten de beschadigde onderdelen vervangen worden. Vaak sneuvelt de accu bij waterschade. Deze zal dus ook meteen gerepareerd en/of vervangen worden.
 

Andere schade: Phone-Medic biedt de oplossing

Ook als u er sprake is van een ander soort mankement kunt u bij ons terecht. Soorten schade die wij onder andere verhelpen zijn:

  • waterschade
  • kapot beeldscherm
  • gebarsten achterkant
  • softwareglitches
  • niet-werkende cameramodule

Staat uw schade er niet tussen? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.
 

Advies nodig over iPhone accu reparatie Den Haag?

Weet u nog niet zeker of u uw iPhone accu bij ons wilt laten repareren. Ook dan kunt u gewoon contact met ons opnemen. Wij informeren u over de reparatie en alles wat er bij komt kijken. U kunt dan zelf bepalen of u de reparatie door ons wilt laten uitvoeren. U zit nergens aan vast.
 

Maak nu een afspraak bij Phone-Medic

Bent u overtuigd? Maak dan snel een afspraak! Dit kan erg gemakkelijk via onze website. Selecteer uw iPhone en vervolgens “accu”. U krijgt alle relevante informatie over de reparatie. Denk hierbij aan de duur en de prijs. Hierop kunt u meteen een afspraak inplannen. Zo gedaan!
 

Geen afspraak?

Ook zonder afspraak mag u gewoon bij ons langskomen. Wij kunnen vast wel wat tijd vrijmaken om u verder te helpen, met name als de reparatie spoed heeft. Kijk voordat u langskomt wel eerst eventjes naar onze openingstijden. Deze vindt u onderaan deze pagina.
 

Theresiastraat 69-A in Den Haag

U kunt ons vinden in de Theresiastraat in Den Haag, op nummer 69-A. Deze locatie is ideaal. In de omgeving zijn veel parkeergelegenheden . Ook met het openbaar vervoer zijn wij uitstekend bereikbaar. Het centraal station van Den Haag ligt om de hoek en ook met de bus en tram zijn wij erg gemakkelijk te bereiken. Kom daarom snel langs.