Samsung Galaxy J5 2016 Reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Galaxy J5 2016 reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Samsung Galaxy J5 2016 Reparatie bij Phone Medic

De Samsung Galaxy J5 2016 is een prima middenklasse Samsung smartphone met handige functies. Het toestel draait op een Qualcomm Snapdragon 410 quad core processor en heeft 2GB aan werkgeheugen. Er is 16 GB aan ruimte beschikbaar op het toestel wat uitgebreid kan worden met een SD kaartje. Het beeldscherm heeft dankzij het full-HD amoled scherm een heldere en kleurrijke uitstraling. Aan de voorkant zit een 5 megapixel frontcamera en aan de achterkant een 13 megapixel camera.

Hoewel veel Samsung toestellen waterdicht zijn is de Galaxy J5 2016 dit niet. Waterschade kan dus makkelijker voorkomen, wat moet je op zo’n moment doen?

Samsung met waterschade

Hoewel waterschade vaak het einde voor je toestel lijkt hoeft dit dankzij de monteurs van Phone Medic niet het geval te zijn. Voordat je een afspraak maakt of langs komt bij ons in Den Haag raden we je aan het toestel uit te laten staan en niet te koppelen aan het stopcontact. Hierdoor kun je kortsluiting voorkomen. Onze monteurs zijn experts op het gebied van waterschade en krijgen het voor elkaar om jouw toestel weer helemaal te herstellen.

Een Samsung Galaxy J5 2017 waterschade reparatie duurt ongeveer 30 minuten. De accu van het toestel wordt zo snel mogelijk losgekoppeld en de monteurs maken met chemische reiniging het toestel oxidatie vrij. Na de chemische reiniging zal je toestel weer werken zoals het hoort en kun jij weer volop gebruik maken van je smartphone.

Overige reparaties

Niet alleen bij waterschade maar ook als het gaat om een gebroken beeldscherm, knoppen die het niet meer doen, software die vastloopt, kapotte speakers of het oplaadpunt wat geen contact meer maakt kun je bij ons terecht voor een Samsung reparatie.

De lens van een Samsung Galaxy J7 2017 kunnen we voor €39,- al voor je vervangen!

Heb je enkel advies nodig over je huidige toestel of over een (mogelijk) nieuw toestel? Ook dan staan we voor je klaar. We geven je graag vrijblijvend en professioneel advies.

Waarom Phone Medic?

Er werken bij ons enkel gecertificeerde monteurs met jarenlange ervaring, iedere reparatie wordt dus vakkundig uitgevoerd. De onderdelen waarmee gewerkt wordt zijn originele onderdelen en alles wordt uitgevoerd in een ESD veilige ruimte.

Voor een reparatie of advies hoef je geen afspraak te maken, je kunt wanneer het jou uitkomt bij ons binnen lopen. Vrijwel iedere reparatie kunnen we uitvoeren binnen 30 minuten waardoor je toestel klaar is terwijl je staat te wachten. Ondertussen kun je een (gratis) kop koffie drinken of meekijken met de reparatie.

Omdat we zo zeker zijn van onze service bieden we je na iedere reparatie 6 maanden garantie aan. Op die manier kun je ook echt zorgeloos genieten van je gerepareerde toestel!

Verzekeringen

Smartphone, tablet of laptop binnen het huis of op vakantie laten vallen?

Wat u misschien niet weet is dat valschade aan uw apparaten vaak onder uw inboedelverzekering en reisverzekering valt. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen bij ons.

Voordelen

100% ORIGINELE ONDERDELEN

24 UUR SERVICE

6 MAANDEN GARANTIE

GECERTIFICEERDE MONTEURS

GRATIS KOFFIE

GRATIS WIFI

LEVEL 3 REPARATIE MOGELIJK

MET OF ZONDER AFSPRAAK

PRIVACY CODE

U BEHOUD AL UW GEGEVENS

Betaalmogelijkheden

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media