Samsung Galaxy S5 reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Galaxy S5 reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Samsung Galaxy S5 reparatie bij Phone Medic

De Samsung Galaxy S5 is de opvolger van de Galaxy S4 en is het grote broertje van de Samsung Galaxy S5 Neo. Het is een krachtige smartphone met een 2,5GHz quadcore-processor en 2GB werkgeheugen. Het scherm bestaat uit een amoled full HD scherm en geeft levendige en scherpe kleuren weer. Met de 16 megapixel camera op de achterkant maak je prachtige foto’s en video’s. Op de voorkant zit een selfiecamera met 2,1 megapixel. De Samsung Galaxy S5 beschikt over een vingerafdrukscanner waarmee je het toestel kunt ontgrendelen en betalingen kunt voldoen. Verder is het toestel een stof- en waterbestendig.

Hoewel de Samsung Galaxy S5 een goede kwaliteit smartphone is en beschermd wordt tegen water en stof kan schade (zelfs waterschade) toch voorkomen. Voor een reparatie ben je bij Phone Medic in Den Haag op het juiste adres!

Beeldscherm reparatie, klaar terwijl je wacht

Hoe stevig het glas van een smartphone ook kan zijn, als het op een verkeerde plek valt is de kans alsnog aanwezig dat het scherm breekt. Onze monteurs kunnen dit deskundig en binnen 30 minuten voor je repareren. Bij een Samsung Galaxy S5 Mini beeldscherm reparatie zal er ook een origineel Galaxy S5 mini scherm gebruikt worden. Bij iedere reparatie worden originele onderdelen gebruikt en de reparatie wordt in een ESD veilige ruimte uitgevoerd.

Vind je het leuk om mee te kijken terwijl jouw Samsung gerepareerd wordt? Dat kan! Liever wachten met een gratis kop koffie? Ook dat is mogelijk.

Wanneer je Samsung weer voorzien is van een nieuw beeldscherm krijg je nog 6 maanden garantie. Op deze manier kun je ook weer zorgeloos genieten van je toestel!

Is waterschade te herstellen?

Hoewel veel Samsung modellen tegenwoordig waterbestendig zijn is waterschade niet uit te sluiten. Gelukkig hoeft waterschade niet het einde voor je smartphone te betekenen maar kunnen onze monteurs bij Phone Medic dit weer voor je herstellen. Als je waterschade hebt opgelopen is het aan te raden om het toestel uit te laten staan en vrij van het stopcontact te houden. Het beste kun je zo snel mogelijk naar ons in Den Haag toe komen zodat we de accu kunnen loskoppelen en met chemische reiniging het toestel weer helemaal schoon kunnen maken.

Ook deze reparatie wordt binnen 30 minuten uitgevoerd zodat jij je toestel snel weer terug hebt.

Professioneel advies

Heb je vragen over de aankoop van een nieuw toestel of wil je graag advies voor een reparatie? Ook dan staan we graag voor je klaar. Je kunt bij ons op ieder moment van de dag binnenlopen voor vrijblijvend professioneel advies.

 

Verzekeringen

Smartphone, tablet of laptop binnen het huis of op vakantie laten vallen?

Wat u misschien niet weet is dat valschade aan uw apparaten vaak onder uw inboedelverzekering en reisverzekering valt. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen bij ons.

Voordelen

100% ORIGINELE ONDERDELEN

24 UUR SERVICE

6 MAANDEN GARANTIE

GECERTIFICEERDE MONTEURS

GRATIS KOFFIE

GRATIS WIFI

LEVEL 3 REPARATIE MOGELIJK

MET OF ZONDER AFSPRAAK

PRIVACY CODE

U BEHOUD AL UW GEGEVENS

Betaalmogelijkheden

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media