Samsung Galaxy S8 plus reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Galaxy S8 plus reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Samsung Galaxy S8 Plus reparatie

De samsung Galaxy S8 Plus is met het scherm van 6,2 inch één van de grootste smartphones ooit. Het scherm kleurt helder en mooi door het 6,2 inch quad HD+ super amoled scherm. Hierdoor komen de kleuren duidelijk naar voren waardoor de beleving optimaal is. De smartphone is onwijs snel dankzij de de 2,3 GHz octa core processor. De 12 megapixel camera zorgt voor de mooiste foto’s en het toestel is zelfs waterdicht. Toch kan waterschade helaas altijd voorkomen. Wat je dan het beste kunt doen, dat delen we graag met je.

Waterschade laten repareren

Het kan altijd gebeuren dat je (ondanks de waterdichtheid) waterschade oploopt. Bijvoorbeeld omdat je je smartphone buiten hebt laten liggen of omdat het heeft meegedraaid in de wasmachine. Bij waterschade wordt aangeraden de Samsung niet aan te zetten of te koppelen aan het stopcontact omdat dit kortsluiting kan veroorzaken. Het beste kun je direct naar Phone Medic in Den Haag gaan zodat je toestel gerepareerd kan worden.

Bij ons werken enkel gecertificeerde monteurs met jarenlange ervaring. Ze zijn gespecialiseerd in het oplossen van waterschade en kunnen met chemische reiniging ervoor zorgen dat je toestel weer werkt als nieuw.

Overige Samsung reparaties

Een Samsung galaxy S8 reparatie kan binnen 30 minuten worden uitgevoerd, afhankelijk van het probleem met het toestel. We kunnen vrijwel ieder probleem snel en deskundig oplossen, of het nou gaat om een knop die weigert of om een gebroken scherm van de Samsung Galaxy S8 Plus.

Zelfs bij een scherm met gebogen randen zoals de Samsung Galaxy S7 edge kan het scherm vervangen worden zodat het er weer uitziet als nieuw. Ook kleinere reparaties zoals het vervangen van de home knop, het oplaadpunt repareren, de camera vervangen, de accu van de Samsung Galaxy S8 Plus of zorgen dat het geluid het weer doet voeren we graag voor je uit. Mocht je vooraf al de prijzen willen bekijken zodat je weet wat je te wachten staat kun je dit op onze website bekijken. We zijn hierin heel transparant en bieden graag duidelijkheid. Zo kom je ook niet voor verrassingen te staan

Wat voor probleem je ook hebt met je Samsung, je kunt bij ons altijd even binnenlopen. Het is namelijk niet noodzakelijk om voor een Samsung reparatie een afspraak te maken. Je kunt op een willekeurig tijdstip binnenlopen om een reparatie aan te vragen. De meeste reparaties zijn klaar terwijl je staat te wachten maar als je het leuk vindt is meekijken ook een optie.

Er wordt uitsluitend gewerkt met originele Samsung onderdelen en na de reparatie ontvang je nog 6 maanden garantie.

Verzekeringen

Smartphone, tablet of laptop binnen het huis of op vakantie laten vallen?

Wat u misschien niet weet is dat valschade aan uw apparaten vaak onder uw inboedelverzekering en reisverzekering valt. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen bij ons.

Voordelen

100% ORIGINELE ONDERDELEN

24 UUR SERVICE

6 MAANDEN GARANTIE

GECERTIFICEERDE MONTEURS

GRATIS KOFFIE

GRATIS WIFI

LEVEL 3 REPARATIE MOGELIJK

MET OF ZONDER AFSPRAAK

PRIVACY CODE

U BEHOUD AL UW GEGEVENS

Betaalmogelijkheden

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media