6 Maanden garantie
Met originele onderdelen
Met of zonder afspraak
Moederbord reparatie
Met behoud van data

Moederbord reparatie

Het belangrijkste onderdeel in zowel je laptop als in je tablet en je telefoon, zonder moederbord zal geen een van deze apparaten meer functioneren. Op het moederbord zitten alle aansluiten ook nog eens gemonteerd, waardoor je apparaat zal functioneren wanneer je je oplader, oordopjes of andere randapparatuur gaat gebruiken.

Uiteraard kan een moederbord ook stuk gaan, dit kun je merken doordat je telefoon helemaal niet meer of niet naar behoren functioneert. Je zult dan een moederbord reparatie moeten laten uitvoeren.

Hoe ontstaat een moederbord die stuk is?

Daar is vaak weinig van te zeggen, hoe dat exact ontstaan is. Wel kan het bijvoorbeeld al gebeuren als je je telefoon stoot of laat vallen. Het moederbord is een gevoelig printplaatje die bij een kleine beschadiging al defect kan zijn of minder goed kan werken. 

Meteen in paniek raken is niet nodig, je moederbord kan in veel gevallen nog steeds gerepareerd worden. Voor welk apparaat dit ook is, wij kunnen je in 9 van de 10 gevallen professioneel te hulp staan!

Moederbord reparatie iPhone

In sommige gevallen geeft je toestel een melding dat je moederbord stuk is, dan is het natuurlijk tijd voor een moederbord reparatie. Maar niet altijd geeft je iPhone deze melding, dan is het natuurlijk aan ons om te kijken waar precies je probleem vandaan komt en wat er aan te doen is. 

Ook bij andere modellen en typen telefoons is deze reparatie mogelijk, zowel Samsung, Sony, Huawei, verschillende soorten tablets en alle overige modellen kun je ook bij ons kwijt voor een reparatie door professionele en gecertificeerde reparateurs.

Moederbord reparatie Macbook of iMac

Het is natuurlijk ook mogelijk dat uw laptop (zowel Macbook als alle andere soorten laptops) of iMac niet meer functioneert, dan is het een mogelijkheid dat je moederbord defect is. Dit kunnen wij na een diagnose vaststellen waardoor je direct weet wat er precies gerepareerd moet worden en wat de kosten daarvan zijn.

Ook kunnen wij dan op dat moment dan precies zeggen hoe lang deze reparatie gaat duren, en of je hem dus moet laten staan of dat je hem diezelfde dag nog mee kan nemen. 

Collega bedrijf of particulier?

Wij kunnen je in alle gevallen helpen, ook voor collega bedrijven die er even niet meer uit komen betreft de reparatie kun je bij ons terecht. Wij kunnen je altijd helpen, zodat je je klant ook de juiste en beste service kunt geven. 

Wanneer je particulier bent kunnen wij je natuurlijk net zo goed helpen, de service blijft in beide gevallen natuurlijk altijd maximaal. Door onze gecertificeerde monteurs staan wij altijd garant voor de kwaliteit van de reparatie. 

Opsturen of brengen?

Je kunt er voor kiezen om het apparaat op te sturen of hem langs te brengen bij ons in de winkel. Wanneer je hem langs brengt dan kunnen wij vaak direct kijken wat het probleem is en kunnen wij je een scherpe prijs aanbieden. 

Bij het opsturen nemen wij altijd contact met je op en weet je ook dan direct waar je aan toe bent qua kosten en tijdsduur van de reparatie. 

Contact

Wanneer je geïnteresseerd bent in een moederbord reparatie, dan kun je altijd bij ons in de winkel langskomen of even bellen. Zo kunnen wij je direct te woord staan en de beste oplossing aanbieden.