Samsung Galaxy S6 reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Galaxy S6 reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Samsung Galaxy S6 reparatie, snel en vakkundig

De Samsung Galaxy S6 heeft een metalen behuizing en een 5,1 inch super-amoled-scherm met QHD resolutie. Het heeft 3GB werkgeheugen en draait op een 64-bits Exynos 7 octacore-processor waardoor het een snel toestel is. De camera is erg verbeterd, het heeft (net zoals de voorganger) een 16 megapixel camera maar de ingebouwde sensor en lens zijn sterk vooruit gegaan. Aan de voorkant zit een 5 megapixel camera. Het is een snel en kwalitatief goed toestel, maar voor degene die net wat meer willen is de Samsung Galaxy S6 edge wellicht een betere keuze.

Wanneer je Samsung niet meer werkt zoals het hoort, waterschade heeft opgelopen of het beeldscherm gebroken is kun je het beste zo snel mogelijk een Samsung Galaxy S6 scherm reparatie laten uitvoeren bij Phone Medic in Den Haag.

Waterschade herstelt door experts

Een Samsung Galaxy S6 is niet waterdicht waardoor het gevoeliger is voor waterschade. Wanneer je toestel in de regen buiten heeft gelegen, in het zwembad is gevallen of een rondje mee heeft gedraaid in het wasmachine kun je het beste zo snel mogelijk actie ondernemen. Laat het toestel uitstaan en laat het vrij van het stopcontact om kortsluiting te voorkomen.

Je kunt op ieder gewenst moment binnenlopen bij ons in Den Haag om waterschade te laten herstellen. Onze monteurs zijn experts op het gebied van waterschade en weten dus hoe ze moeten handelen om jouw toestel weer te herstellen. De accu wordt zo snel mogelijk verwijderd waarna een chemische reiniging wordt uitgevoerd.

We kunnen dit uitvoeren bij ieder toestel en de kosten ervan zijn redelijk laag. Voor een Samsung Galaxy S6 edge plus reparatie betaal je slechts €49,-. Je hebt dan binnen 30 minuten je toestel weer gezond en wel terug.

Overige Samsung reparaties

Of het nou gaat om een gebroken beeldscherm, knoppen die niet meer reageren, het oplaadpunt wat geen contact meer maakt of de camera die zwart beeld geeft; voor iedere Samsung reparatie kun je bij ons terecht. Ook als het gaat om software problemen of professioneel advies staan we voor je klaar.

De voordelen van Phone Medic

De monteurs die bij ons werken zijn gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring. Er wordt uitsluitend gewerkt met originele onderdelen en bijna iedere reparatie kan binnen 30 minuten worden uitgevoerd. Daarnaast zorgen we ervoor dat jij je gegevens behoudt. Omdat we zeker zijn van de service die we bieden krijg je na iedere reparatie nog 6 maanden garantie. Wil je vooraf weten wat de kosten zijn? Dat kan! Per toestel en reparatie staan de prijzen op onze website vermeld.

Het is bij ons niet nodig om vooraf een afspraak te maken voor een reparatie, je kunt binnenlopen wanneer het jou uitkomt. Als je toch liever een afspraak maakt kan dat snel en eenvoudig online of telefonisch.

Verzekeringen

Smartphone, tablet of laptop binnen het huis of op vakantie laten vallen?

Wat u misschien niet weet is dat valschade aan uw apparaten vaak onder uw inboedelverzekering en reisverzekering valt. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen bij ons.

Voordelen

100% ORIGINELE ONDERDELEN

24 UUR SERVICE

6 MAANDEN GARANTIE

GECERTIFICEERDE MONTEURS

GRATIS KOFFIE

GRATIS WIFI

LEVEL 3 REPARATIE MOGELIJK

MET OF ZONDER AFSPRAAK

PRIVACY CODE

U BEHOUD AL UW GEGEVENS

Betaalmogelijkheden

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media