Samsung Galaxy J5 2017 Reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Galaxy J5 2017 reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Samsung Galaxy J5 2017 Reparatie Den Haag

De behuizing van de Samsung Galaxy J5 2017 is gemaakt van metaal in plaats van plastic en het is klein genoeg om met één hand te bedienen. Er is gebruik gemaakt van een amoled display waardoor de kleuren helder en levendig zijn. Onder het scherm zitten drie knoppen waarvan een met vingerafdrukscanner om het toestel te ontgrendelen. Dankzij de Exynos 7870 chip is de Samsung Galaxy J5 2017 erg snel en starten apps moeiteloos op. Hoewel het toestel beschikt zowel aan de voor- als achterkant over een 13 megapixel camera valt de kwaliteit van de foto’s tegen door de grote diafragma van f/1.7.

Heb je met je Samsung Galaxy J5 2017 waterschade opgelopen of is het beeldscherm gebroken? Bij Phone Medic in Den Haag wordt dit binnen 30 minuten voor je opgelost!

Waterschade herstellen

Waterschade kan - als je niet direct handelt - veel gevolgen hebben voor je toestel. Om kortsluiting te voorkomen raden we aan het toestel uit laat staan en vrij te houden van het stopcontact. Het beste kun je zo snel mogelijk naar ons toe komen zodat onze ervaren monteurs het toestel oxidatievrij kunnen maken.

Onze monteurs zijn experts op het gebied van waterschade en weten dus precies wat ze moeten doen. De accu zal zo snel mogelijk verwijderd worden zodat het toestel door chemische reiniging weer helemaal hersteld kan worden.

Een Samsung Galaxy J7 2017 waterschade reparatie wordt al voor €35,- uitgevoerd en jij hebt daarna weer een goed werkende smartphone.

Beeldscherm reparatie en overige reparaties

Een barst in je scherm is erg onhandig en ook niet goed voor het toestel. Bij ons wordt dit snel en deskundig gerepareerd en het gebroken scherm wordt vervangen door een origineel Samsung scherm. Al voor €109,- kunnen wij je Samsung Galaxy J5 2016 voorzien van een nieuw scherm. Het toestel lijkt weer als nieuw en dankzij de 6 maanden garantie kun je zorgeloos genieten van je gerepareerde toestel.

Ook voor reparaties zoals een kapotte camera camera, knoppen die weigeren, speakers die het niet meer doen of een accu die (te) snel leegloopt ben je bij ons helemaal op het juiste adres.

Voordelen van Phone Medic

Onze gecertificeerde monteurs hebben jarenlange ervaring en kunnen vrijwel iedere reparatie uitvoeren binnen 30 minuten. Je hoeft dus niet lang te wachten tot je weer gebruik kunt maken van je smartphone. Tijdens het wachten kun je meekijken of genieten van een gratis kop koffie. We zorgen ervoor dat jij je gegevens behoudt. Daarnaast wordt er enkel gebruik gemaakt van originele onderdelen en krijg je altijd 6 maanden garantie.

Het is niet noodzakelijk om een afspraak te maken maar de mogelijkheid is er wel. Dit kan eenvoudig online of telefonisch. Verder zijn we transparant over de kosten van de reparatie en kun je dit per toestel en per reparatie terug vinden op de webiste. Zo kom je ook niet voor verrassingen te staan.

Verzekeringen

Smartphone, tablet of laptop binnen het huis of op vakantie laten vallen?

Wat u misschien niet weet is dat valschade aan uw apparaten vaak onder uw inboedelverzekering en reisverzekering valt. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen bij ons.

Voordelen

100% ORIGINELE ONDERDELEN

24 UUR SERVICE

6 MAANDEN GARANTIE

GECERTIFICEERDE MONTEURS

GRATIS KOFFIE

GRATIS WIFI

LEVEL 3 REPARATIE MOGELIJK

MET OF ZONDER AFSPRAAK

PRIVACY CODE

U BEHOUD AL UW GEGEVENS

Betaalmogelijkheden

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media