6 Maanden garantie
Met originele onderdelen
Met of zonder afspraak
Moederbord reparatie
Met behoud van data
OnePlus

OnePlus 5/5T Reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de OnePlus 5/5T reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Verzekeringen

Smartphone, tablet of laptop binnen het huis of op vakantie laten vallen? Wat u misschien niet weet is dat valschade aan uw apparaten vaak onder uw inboedelverzekering en reisverzekering valt. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen bij ons.

beeldscherm

OnePlus 5 Beeldscherm Unit

Barst of strepen in beeldscherm/ geen beeld

Totaal: € 149

Reparatie tijd:

behuizing

OnePlus 5 Achterkant Vervangen

Beschadigingen aan de achterkant/ gebogen achterkant

Totaal: € 79

Reparatie tijd:

accu

OnePlus 5 Accu Vervangen

Accu loopt snel leeg / toestel gaat niet meer aan

Totaal: € 59

Reparatie tijd:

laadconnector

OnePlus 5 Laadconnector Unit

Toestel laadt niet meer op/ laadt langzaam op

Totaal: € 59

Reparatie tijd:

backcamera

OnePlus 5 Back Camera Vervangen

Camera defect/ zwarte vlekken in camera

Totaal: € 79

Reparatie tijd:

backcameraglas

OnePlus 5 Back Camera Glas Vervangen

Barst in cameraglas/ wazige foto's

Totaal: € 39

Reparatie tijd:

frontcamera

OnePlus 5 Front Camera Vervangen

Barst in cameraglas/ wazige foto's

Totaal: € 59

Reparatie tijd:

earspeaker

OnePlus 5 Earspeaker Vervangen

Geen geluid/ slecht geluid uit earspeaker

Totaal: € 59

Reparatie tijd:

luidspreker

OnePlus 5 Loudspeaker Unit

Geen muziekgeluid/ geen beltoon geluid

Totaal: € 59

Reparatie tijd:

audiojack

OnePlus 5 Koptelefoon Ingang Vervangen

Koptelefoon ingang is verstopt/ geen geluid uit de koptelefoon ingang

Totaal: € 59

Reparatie tijd:

chemisch_mac

OnePlus 5 Chemisch Reiniging

Waterschade/ vloeistof schade opgelopen

Totaal: € 49

Reparatie tijd:

Voordelen
  • MOEDERBORD REPARATIE
  • 6 MAANDEN GARANTIE
  • GECERTIFICEERDE MONTEURS
  • GRATIS KOFFIE
  • GRATIS WIFI
  • LEVEL 3 REPARATIE MOGELIJK
  • MET OF ZONDER AFSPRAAK
  • PRIVACY CODE
  • U BEHOUD AL UW GEGEVENS
Betaalmogelijkheden

Klaar terwijl u wacht

Uw reparatie duurt helemaal niet lang. Sterker nog, in de meeste gevallen is uw reparatie klaar terwijl u wacht.

6 maanden garantie

Bij al onze reparaties heeft u, door onze zekerheid, altijd 6 maanden garantie!

Professioneel advies

Weet u het even niet meer? Of wilt u advies bij een reparatie of aankoop? Wij geven het vrijblijvend!

OnePlus 5 reparatie Den Haag

Heb je de OnePlus 5 maar is deze beschadigd of zelfs helemaal kapot. Dan is het zaak om deze zo snel mogelijk te laten repareren. OnePlus 5 reparatie door de experts van Phone-Medic Den Haag biedt de uitkomst. Onze professionele monteurs weten precies wat ze moeten met beschadigde OnePlus 5 telefoons. Met alle soorten schade kunnen zij uit de voeten, ook met andere OnePlus telefoons. Schermreparaties, kapotte batterijen, softwareproblemen, noem maar op, Phone-Medic lost het voor je op! Heb je vragen? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op, wij beantwoorden je vragen graag. U kunt ook meteen online een afspraak maken via onze handige agendatool.

Hoe duur is OnePlus 5 reparatie in Den Haag?

We begrijpen het, het liefst ben je zo min mogelijk geld kwijt voor de reparatie van je OnePlus 5. De kosten van de reparatie zijn van een aantal zaken afhankelijk. De belangrijkste hiervan is het type schade. Is er sprake van een compleet gebarsten scherm of is er slechts een probleem met de software? De ene schade is nu eenmaal lastiger en duurder om te repareren dan de ander. Wil je precies weten hoeveel de reparatie van uw OnePlus 5 in Den Haag gaat kosten? Kijk dan verder op onze website. Selecteer je type telefoon en de schade. Dan zie je alle relevante informatie over de reparatie, waaronder de prijs.

Reparatie van uw OnePlus 5 binnen 1 uur in Den Haag

Wist u dat de reparatie van uw OnePlus bij Phone-Medic helemaal niet lang hoeft te duren? Normaliter duren de meeste reparaties niet langer dan een uur. Dat is vooral te danken aan de expertise van onze monteurs. U kunt vanwege de duur van de reparatie gewoon bij ons op locatie blijven wachten. Onder het genot van een kopje koffie mag u gebruik maken van onze Wi-Fi of kunt u zelfs meekijken met de reparatie. Dat vinden onze monteurs totaal geen probleem.

Weinig tijd? Geen probleem!

Heb je geen tijd om bij ons op locatie in Den Haag te wachten? Dat is geen probleem. In dat geval kun je simpelweg je telefoon bij ons afgeven en later die dag weer ophalen. Op een andere dag is ook mogelijk.

Betrouwbare, ervaren en gecertificeerde monteurs

Al onze reparaties worden uitgevoerd door ervaren en gecertificeerde monteurs. Wij kunnen u ervan verzekeren dat al onze monteurs gecertificeerd zijn. Dit houdt in dat zij hebben geleerd hebben voor dit vak en meerdere certificaten op zak hebben. Deze tonen aan dat onze monteurs reparaties kunnen en mogen uitvoeren op allerlei elektronische apparaten, van telefoons tot laptops. Jouw OnePlus 5 mobiel is bij ons dus in goede handen.

No fix, no fee

Wij hanteren al jarenlang een zogenaamde no fix, no fee regeling. Wat dit inhoudt? In het zeldzame geval dat het zelfs onze monteurs niet lukt om uw OnePlus 5 te repareren, hoeft u niks te betalen. Gelukkig blijkt in de praktijk dat deze regeling haast nooit nodig is, aangezien onze monteurs bijna altijd wel een oplossing weten te vinden.

Altijd recht op 6 maanden garantie bij Phone-Medic Den Haag

Wij nemen onze klanten serieus. Daarom hebben al onze klanten na elke reparatie recht op maar liefst 6 maanden garantie. Op deze manier verzekeren wij onze klanten ervan dat de reparatie goed en naar wens wordt uitgevoerd. Mocht in deze periode echter blijken dat dit toch niet het geval is, dan zal dit alsnog gebeuren. Ook deze regeling is slechts zelden nodig.

Reparatie OnePlus 5 Den Haag verzekerd?

In sommige gevallen is het zo dat de verzekering de reparatie van uw OnePlus 5 reparatie in Den Haag vergoed. Dit is bijvoorbeeld het geval bij schade aan het scherm: dit kan namelijk nog wel eens onder iemands inboedelverzekering vallen. Of als de schade is aangericht op vakantie, onder iemands reisverzekering. Wij kunnen hier echter geen definitieve uitspraak over doen, daarvoor moet u bij uw verzekeraar zijn. Wel kunt u bij ons alvast gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Dan weet u ook meteen waar u aan toe bent.

Zelf repareren

We zien het steeds vaker: mensen die zelf hun telefoon proberen te repareren en later alsnog naar ons toe komen. Vaak is de schade aan de telefoon door de poging tot reparatie alleen maar ernstiger beschadigd. Daarom raden wij dit ook altijd af. Het repareren van een telefoon zoals de OnePlus 5 luistert erg nauw en vaak worden niet de officiële onderdelen van de originele fabrikant gebruikt. Dit zorgt alleen maar voor meer problemen en schade in de toekomst. Nee, het repareren van een telefoon zoals de OnePlus 5 kunt u beter overlaten aan de experts van Phone-Medic Den Haag.

100% officiële OnePlus onderdelen

Voor al onze reparaties maken wij alleen maar gebruik van onderdelen van het merk OnePlus zelf. Deze onderdelen zijn van hoogwaardige kwaliteit, uitvoerig getest en dus betrouwbaar. Op deze manier weten wij constant de kwaliteit van onze reparaties te waarborgen en kunnen wij onze klanten verzekeren dat zij hun gerepareerde OnePlus 5 weer lang mee zal gaan.

Phone-Medic Den Haag bij alle soorten schade aan de OnePlus 5

Het maakt niet uit wat er aan de hand is met uw OnePlus 5, onze ervaren monteurs weten precies hoe ze het probleem moeten vinden en vervolgens verhelpen. Neem bijvoorbeeld schade aan het beeldscherm. Dit type schade zien wij dagelijks! Dit is dus zo verholpen. Ook wat meer ingewikkelde reparaties, zoals bij waterschade aan uw OnePlus 5, weten onze monteurs uit te voeren. Twijfelt u toch? Neem dan gewoon contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Maak nu een afspraak voor OnePlus 5 reparatie Den Haag

Wilt u een afspraak maken om uw OnePlus 5 bij ons in Den Haag te laten repareren? Dankzij onze online tool is dit binnen een minuutje gedaan! U hoeft slechts uw telefoon, de OnePlus 5, het soort schade te selecteren. Dan ziet u alle relevante informatie, zoals de prijs, de duur informatie en meer, en kunt u direct de dag en het tijdstip selecteren die u het beste uitkomt.

Spoed of toevallig in de buurt? Ook zonder afspraak

Ook zonder afspraak kunt u gewoon bij ons terecht. Loop gewoon eventjes bij ons naar binnen in Den Haag. Wij hebben vast nog wel eventjes de tijd om u verder te helpen. Kijk voordat u langskomt wel eventjes naar onze openingstijden, anders komt u wellicht voor een dichte deur te staan.

Onze locatie aan de Theresiastraat

Wij zijn gevestigd aan de Theresiastraat in Den Haag, nummer 69-A. Deze locatie is goed bereikbaar dankzij de nabij gelegen parkeergelegenheden en het Centraal Station van Den Haag. Onze openingstijden vindt u op onze website of op Google.