Samsung Galaxy J7 2017 Reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Galaxy J7 2017 reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Samsung Galaxy J7 (2017) reparatie; waar laat je dat doen?

De Samsung Galaxy J7 (2017) is een geschikt toestel voor iedereen die op zoek is naar een goedkoper Samsung toestel. Ondanks de lage prijs van deze smartphone is het wel voorzien van goede hardware, een grote accu en een flink scherm. Het is de ietwat grotere (en duurdere) variant van de Samsung Galaxy J5 (2016). De Galaxy J7 beschikt over een 13 megapixel camera, een vingerscanner, 16GB ingebouwde opslagruimte en 3GB werkgeheugen. Een prima smartphone! Alleen waar ga je naartoe als je trouwe smartphone het begeeft? Dat delen we graag in dit artikel.

Een goedkoper toestel met veel voordelen

De Samsung Galaxy J7 is een goedkoper toestel waardoor het minder technische snufjes heeft als de duurdere Samsung modellen. Toch heeft het veel voordelen, zo gaat de batterij wel twee dagen mee, heeft het een prima camera en kun je selfies maken in het donker. Het is een fijne smartphone voor iedereen die opzoek is naar een budget toestel wat gewoon prima werkt.

Verder is de Samsung Galaxy J7 niet zo snel als de nieuwere modellen en heeft het geen notificatie led lampje op de voorkant. Het toestel heeft een metalen behuizing en is niet waterdicht.

Waterschade en andere Samsung reparaties

Omdat het toestel niet waterdicht is, is het is dus extra opletten als het gaat om waterschade. Wanneer je toch waterschade hebt opgelopen kun je dit laten repareren bij Phone Medic in Den Haag. De gecertificeerde monteurs die daar werken zijn namelijk gespecialiseerd in het oplossen van waterschade. Door een chemische reiniging zal de smartphone uiteindelijk weer werken zoals voorheen.

Ook als het gaat om een kapot scherm, een kapot oplaadpunt of wanneer de aan/uit knop niet meer werkt kan dit bij Phone Medic worden gerepareerd. Vrijwel iedere reparatie kan binnen 30 minuten worden uitgevoerd en is dus klaar terwijl je staat te wachten. Het is niet nodig om vooraf een afspraak te maken, je kunt precies wanneer het jou uitkomt binnenlopen bij Phone Medic in Den Haag om je toestel te laten repareren.

Als je graag vooraf weet wat de kosten zullen zijn voor de Samsung Galaxy J7 reparatie kun je dit eenvoudig bekijken op de website. Op deze manier kom je ook niet voor verrassingen te staan!

6 maanden garantie bij Phone Medic Den-Haag

Wanneer je toestel weer gerepareerd is en jij weer een goed werkende Samsung in je handen hebt kun je weer met een goed gevoel weer naar huis. Je hebt dan zelfs nog 6 maanden garantie. Dus mocht het nou voorkomen dat er alsnog iets niet helemaal goed gaat, dan kun je altijd nog even terug. Zo weet je ook zeker dat alles goed geregeld wordt!

 

Verzekeringen

Smartphone, tablet of laptop binnen het huis of op vakantie laten vallen?

Wat u misschien niet weet is dat valschade aan uw apparaten vaak onder uw inboedelverzekering en reisverzekering valt. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen bij ons.

Voordelen

100% ORIGINELE ONDERDELEN

24 UUR SERVICE

6 MAANDEN GARANTIE

GECERTIFICEERDE MONTEURS

GRATIS KOFFIE

GRATIS WIFI

LEVEL 3 REPARATIE MOGELIJK

MET OF ZONDER AFSPRAAK

PRIVACY CODE

U BEHOUD AL UW GEGEVENS

Betaalmogelijkheden

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media