Nokia 8 Sirocco reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Nokia 8 Sirocco reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Problemen met je Nokia 8 Scirocco?

De Scirocco uitvoering van de Nokia 8 is de luxer versie van de normale 8 serie. Moderner design, een glazen behuizing en meer opslag en werkgeheugen. Handige extra’s als stof en waterdicht en draadloos opladen. De dubbele camera is verbeterd door middel van een nieuwe modus. Het grote display neemt een groot deel van de voorkant in beslag, daardoor blijft het een compact model. Redelijk te bedienen met één hand wat niet heel vaak meer voorkomt bij Android toestellen.

Onder de motorkap vinden we een Snapdragon 835 chip, 128Gb opslag en een 3260 mAh accu. Door de aanwezige usb c poort en Quik Charge 4.0 ondersteuning is je accu weer snel opgeladen. Dit kan ook draadloos wat wel iets meer tijd kost. De twee 12 miljoen megapixel cameralenzen maken mooie foto’s door de aanwezigheid van de Pro Cameramodus.

Loopt de software niet soepel meer?

Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk doen met je Nokia 8 Scirocco, veel apps en handige programma’s om je foto’s te bewerken. Dan kan het wel eens gebeuren dat er iets in conflict komt met elkaar en je telefoon blijft haperen, of nog erger de sofware compleet vast loopt waardoor je niets meer kunt doen. Phone Medic verzorgt in een uurtje software herstel van je toestel, hierdoor loopt je telefoon weer als een zonnetje zonder haperen en vastlopen.

Telefoon krijg je niet meer uit of aan?

Iedereen overkomt het wel eens, je telefoon is compleet leeg en moet op de lader. Nadat de telefoon vol is zet je deze weer aan, vreemd genoeg gebeurd er niks. Het beeld blijft zwart wat je ook doet. De aan en uit knop heeft het begeven, geen punt voor Phone Medic. In een handomdraai repareren wij je aan en uitknop zodat je met een gerust hart je telefoon weer aan en uit kunt zetten. Kosten bedragen €69 en neemt een klein uur in beslag, je kunt er dus op wachten.

Accu laadt niet meer of zeer langzaam op?

Nog even snel je accu opladen voor je weg moet, na een half uur ga je kijken en tot je verbazing is je Nokia 8 Scirocco 2% opgeladen. Helaas heeft de laadconnector unit het begeven, hierdoor laadt je telefoon of zeer langzaam op of helemaal niet meer. Zonder volle accu begin je natuurlijk niets, bij Phone Medic zet gespecialiseerd personeel er een nieuwe laadunit voor je in. Binnen no time is je telefoon weer opgeladen en klaar om mee op pad te gaan.

Verzekeringen

Smartphone, tablet of laptop binnen het huis of op vakantie laten vallen?

Wat u misschien niet weet is dat valschade aan uw apparaten vaak onder uw inboedelverzekering en reisverzekering valt. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen bij ons.

Voordelen

100% ORIGINELE ONDERDELEN

24 UUR SERVICE

6 MAANDEN GARANTIE

GECERTIFICEERDE MONTEURS

GRATIS KOFFIE

GRATIS WIFI

LEVEL 3 REPARATIE MOGELIJK

MET OF ZONDER AFSPRAAK

PRIVACY CODE

U BEHOUD AL UW GEGEVENS

Betaalmogelijkheden

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media