iPad Pro 12,9 reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de iPad Pro 12,9 reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

beeldscherm-ipad
iPad Pro 12,9 inch Frontglas Unit
Barst of strepen in beeldscherm/ geen beeld
Totaal: € 349
Reparatieduur: 180 minuten
accu
iPad Pro 12,9 Accu Unit
Barst of strepen in beeldscherm/ geen beeld
Totaal: € 149
Reparatieduur: 180 minuten
laadconnector
iPad Pro 12,9 Laadconnector Unit
Toestel laadt niet meer op/ laadt langzaam op
Totaal: € 129
Reparatieduur: 1 - 3 werkdagen

iPad Pro 12,9 scherm reparatie Den Haag

Heeft uw iPad Pro 12,9 een gebarsten scherm? Wilt uw iPad Pro 12,9 binnen zelfde gerepareerd terug? U bent van harte welkom bij Phone-MediC aan de theresiastraat 69a in Den Haag. Onze monteurs hebben de juiste kennis en ruime ervaring met alle soorten iPad reparaties. Uw iPad Pro 12,9 scherm wordt vervangen met een nieuwe originele exemplaar. Ook op deze reparatie geniet u onze gebruikelijk 6 maanden garantie. Voor een iPad Pro 12,9 scherm reparatie kunt u online of telefonisch een afspraak inplannen. U kunt ook zonder afspraak binnenlopen bij ons voor een snelle reparatie. Wij vervangen uw iPad Pro 12,9 scherm terwijl u meekijkt met de reparatie onder het genot van een kopje koffie. Voor meer informatie over de iPad reparaties kunt u onze klantenservice bereiken op 070-2629666.

iPad Pro 12,9 onderzoeken         

Gaat uw iPad Pro 12,9 niet meer aan of mankeert er iets anders aan uw iPad Pro 12,9 en u wilt het laten onderzoeken. Onze monteurs hebben de ervaring en kennis om u iPad Pro 12,9 grondig te onderzoeken. Een iPad Pro 12,9 onderzoek duurt niet langer dan een dag bij Phone-MediC. Wij houden u door het heel onderzoeksproces op de hoogte van het onderzoek. Phone-MediC Den Haag is makkelijk te bereiken vanaf Voorburg, Leidschendam, Ypenburg, Scheveningen, Loosduinen, Delft en Leiden.
 
 
 

Verzekeringen

Smartphone, tablet of laptop binnen het huis of op vakantie laten vallen?

Wat u misschien niet weet is dat valschade aan uw apparaten vaak onder uw inboedelverzekering en reisverzekering valt. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen bij ons.

Voordelen

100% ORIGINELE ONDERDELEN

24 UUR SERVICE

6 MAANDEN GARANTIE

GECERTIFICEERDE MONTEURS

GRATIS KOFFIE

GRATIS WIFI

LEVEL 3 REPARATIE MOGELIJK

MET OF ZONDER AFSPRAAK

PRIVACY CODE

U BEHOUD AL UW GEGEVENS

Betaalmogelijkheden

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media