Samsung Galaxy S7 Edge reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Galaxy S7 Edge reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Samsung Galaxy S7 Edge reparatie

Het grote verschil met de Samsung Galaxy S7 is dat de Edge variant een gebogen schermrand heeft met de bijbehorende edge functies. Het toestel heeft een 5,5 inch scherm en is dus redelijk groot. Omdat bij dit model de camera niet meer zo uitsteekt als bij de voorganger voelt het ook gladder aan en ligt de smartphone platter op tafel. Het is een 12 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant. De Samsung Galaxy S7 edge draait op een Exynos 8890-chip die zowel krachtiger als energiezuiniger is. De behuizing van het toestel is stof- en waterdicht.

Toch kan het helaas voorkomen dat je Samsung schade oploopt of niet meer werkt zoals het hoort. Wat je dan het beste kunt doen is zo snel mogelijk een bezoekje aan Phone Medic te brengen voor een bijvoorbeeld een Samsung Galaxy S7 Edge scherm reparatie in Den Haag.

Samsung reparatie bij Phone Medic

Wanneer er iets kapot is aan je Samsung toestel kun je dit bij ons snel laten repareren door gecertificeerde monteurs. Of dit nou gaat om een gebroken scherm, waterschade, een softwarefout, kapotte accu van de Samsung Galaxy S7 Edge of de oplader die geen contact meer maakt; onze monteurs kunnen het vrijwel iedere Samsung reparatie binnen 30 minuten voor je oplossen. Klaar terwijl je wacht dus! Daarnaast kun je binnenlopen wanneer het jou uitkomt of gemakkelijk online een afspraak maken als je dat liever hebt.

Iedere reparatie wordt uitgevoerd in een ESD veilige reparatie ruimte en er worden enkel originele onderdelen gebruikt. Onze monteurs zitten al jaren in het vak en hebben de naast de juiste certificaten ook de nodige ervaring.

Waterschade kan ook voorkomen bij waterdichtheid!

Hoewel er verschillende Samsung toestellen tegenwoordig water- en stofdicht zijn kan waterschade alsnog voorkomen. Wanneer dit gebeurd is het belangrijk de smartphone uit te laten staan en vrij te houden van het stopcontact om kortsluiting te voorkomen. Een Samsung Galaxy S7 reparatie voor waterschade kan bij ons snel worden uitgevoerd door monteurs die expert zijn op het gebied van waterschade. Je kunt dus het beste zo snel mogelijk met je toestel naar ons in Den Haag toekomen zodat we de chemische reiniging kunnen starten.

De kans is groot dat jij je Samsung daarna weer goed werkend in handen hebt. Overigens ben je maar €49,- kwijt voor zo’n reiniging en ook dit wordt binnen 30 minuten uitgevoerd.

6 maanden garantie

Je ontvangt na iedere reparatie 6 maanden garantie. Je kunt ook altijd binnenlopen voor professioneel advies over je huidige of eventueel nieuwe toestel, dat geven we je vrijblijvend!

Verzekeringen

Smartphone, tablet of laptop binnen het huis of op vakantie laten vallen?

Wat u misschien niet weet is dat valschade aan uw apparaten vaak onder uw inboedelverzekering en reisverzekering valt. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen bij ons.

Voordelen

100% ORIGINELE ONDERDELEN

24 UUR SERVICE

6 MAANDEN GARANTIE

GECERTIFICEERDE MONTEURS

GRATIS KOFFIE

GRATIS WIFI

LEVEL 3 REPARATIE MOGELIJK

MET OF ZONDER AFSPRAAK

PRIVACY CODE

U BEHOUD AL UW GEGEVENS

Betaalmogelijkheden

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media