6 Maanden garantie
Met originele onderdelen
Met of zonder afspraak
Moederbord reparatie
Met behoud van data

Telefoon reparatie Rijswijk door Phone-Medic

Een kapotte telefoon kan soms als een regelrechte ramp voelen. Het is daarom belangrijk om dit zo snel mogelijk weer op te lossen! Ook als u uit Rijswijk komt kunt u de reparatie van uw telefoon gewoon bij Phone-Medic laten uitvoeren. Waarom? Dat leest u natuurlijk hier. Maar in het kort kunnen we al wat verklappen. Bij ons werken alleen de beste monteurs. Zij weten precies hoe zij reparaties moeten uitvoeren op allerlei uitlopende telefoons en bij haast elk soort mankement. De reparatie van uw telefoon gebeurt niet alleen snel (binnen één uur!) maar ook zorgvuldig. Bent u al overtuigd? Maak dan meteen een afspraak. Dat kan gewoon hier, op onze website. Heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, zowel via de mail als telefonisch.

Reparatie mobiele telefoon Rijswijk klaar binnen het uur

Het laten repareren van uw telefoon duurt, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, gelukkig niet al te lang. Vaak is de reparatie binnen een dag of soms zelfs binnen een uur helemaal afgerond. U kunt dus snel weer genieten van uw repareerde telefoon. Aangezien de reparatie niet zo lang duurt, kunt u gewoon bij ons op locatie wachten tot uw telefoon weer klaar is. U krijgt een kopje koffie aangeboden en mag gebruik maken van onze hoogwaardige WiFi verbinding.

Meekijken met de reparatie

Als u dat wilt, kunt u ook gewoon meekijken met de reparatie van uw telefoon. Dat vinden onze monteurs doorgaans geen probleem.

Geen tijd? Geen punt!

Heeft u geen tijd om te wachten tot uw telefoon klaar is? Ook dat is geen probleem. In dat geval regelen we dat u uw gerepareerde telefoon op een later tijdstip kunt ophalen. Dit kan op de dag dat u uw telefoon heeft afgegeven, maar ook in de dagen hierna.

Prijs repareren telefoon Rijswijk afhankelijk van meerdere factoren

We kunnen niet met zekerheid zeggen hoeveel het nu precies kost om uw telefoon bij Phone-Medic te laten repareren. De redenen hiervoor zijn vrij simpel. Het zit namelijk als volgt. Het verschilt per type telefoon en de soort schade hoe hoog de prijs van de reparatie ligt. Wij kunnen u er echter wel van verzekeren dat het repareren van uw telefoon een stuk goedkoper is dan het aanschaffen van een nieuwe telefoon!

De schade zelf

Zoals we al zeiden, speelt vooral de soort schade een grote rol. In de jaren dat wij actief hebben we haast elk soort mankement langs zien komen. Zowel bij gloednieuwe als bij oudere telefoons. Uit deze ervaringen is gebleken dat sommige schade nu eenmaal wat lastiger is om te verhelpen. Denk Wisthierbij bijvoorbeeld aan een telefoon met waterschade. Om dit te verhelpen moet de telefoon niet alleen chemisch gereinigd te worden, maar moeten ook alle beschadigde onderdelen worden vervangen. Dan lopen de kosten al snel op.

Reparatie van iPhones, Samsung telefoons, Huawei en nog veel meer

Daarnaast speelt ook het type en merk telefoon een rol. Onderdelen van bepaalde merken zijn soms wat duurder. Dit geldt overigens ook voor nieuwere modellen, bijvoorbeeld de nieuwste iPhone. Ook dit is dus een factor die meespeelt bij het vastleggen van de prijs van de reparatie.

Altijd 6 maanden garantie

Om u er van te verzekeren dat wij alleen maar vakwerk leveren, heeft u na de reparatie van uw mobiele telefoon altijd recht op maar liefst 6 maanden garantie. Als binnen deze periode blijkt dat de reparatie niet naar behoren is uitgevoerd, zullen wij dit alsnog voor u doen. Deze maatregel is in de praktijk niet of nauwelijks nodig.

Reparatie telefoon Rijswijk niet gelukt? U hoeft niet te betalen!

In het zeldzame geval dat het zelfs onze ervaren en gecertificeerde monteurs niet lukt om uw telefoon te repareren, hoeft u niets te betalen. Wij hechten namelijk veel waarde aan onze klanten en proberen hen op deze manier toch nog tegemoet te komen. Ook deze maatregel blijkt in de praktijk echter maar zelden nodig te zijn. Onze inventieve monteurs weten bijna altijd wel een oplossing te vinden.

Garantie reparatie telefoon Rijswijk

 Wist u dat het best wel eens zou kunnen zijn dat uw verzekeraar de kosten voor zijn rekening neemt? Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer uw telefoon onder uw inboedel- of reisverzekering valt. Hier kunnen wij echter geen vaste uitspraken over doen. U kunt het beste contact opnemen met uw verzekeraar, die kunnen u de specifieke voorwaarden uitleggen. Bij ons kunt u wel alvast vrijblijvend een gratis offerte aanvragen, dan weet u tenminste waar u aan toe bent.

Reparatie uitgevoerd door echte experts

Bij ons werken alleen maar gecertificeerde monteurs met jaren aan werkervaring. Onze monteurs weten precies hoe ze elk telefoon gerelateerd probleem kunnen verhelpen, ongeacht het probleem of toestel. Uw mobiele telefoon is in goede handen.

Zelf repareren?

Denkt u erover om zelf te gaan sleutelen aan uw telefoon? Wij raden dit ten zeerste af. Dit heeft meerdere redenen. De belangrijkste hiervan is dat de kans groot is dat u uw telefoon alleen nog maar verder beschadigd als u besluit om deze zelf te gaan repareren. Veel mensen realiseren zich namelijk niet dat zo’n dergelijke klus erg nauw luistert. Nee, het is het beste als u het reparatie van uw telefoon overlaat aan de monteurs van Phone-Medic.

Neem contact op als u vragen heeft

Heeft u nog vragen? Wees dan niet bang om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden al uw vragen en helpen u verder. Ook als u advies nodig hebt, bijvoorbeeld over een eventuele reparatie, kunt u bij ons terecht.

Maak nu een afspraak voor repareren telefoon Rijswijk bij Phone-Medic

Als u heeft besloten om uw telefoon door Phone-Medic te laten repareren, moet u natuurlijk een afspraak maken. Dit is via onze website zo gedaan. Het enige wat u hoeft te doen is het selecteren van uw toestel en het soort schade. Dan ziet u alle relevante informatie en kunt u een datum en tijdstip selecteren. Een afspraak maken is trouwens niet noodzakelijk. Als u toevallig in de buurt bent of als de reparatie spoed heeft kunt u bij ons naar binnen lopen.

Onze locatie aan de Theresiastraat

Wij zijn gevestigd aan de Theresiastraat 69-A, in het centrum van Den Haag. Deze locatie is gemakkelijk te bereiken vanuit Rijswijk, zowel met de auto als met alternatief vervoer. Onze openingstijden vindt u hieronder.