6 Maanden garantie
Met originele onderdelen
Met of zonder afspraak
Moederbord reparatie
Met behoud van data

Htc reparatie

Prijzen Htc Reparatie

Model Beeldscherm Batterij Bekijk
U11 €199 €0
U Ultra €169 €0
U Play €129 €0
HTC 10 €89 €0
ONE M9 €139 €69
One M8s €139 €69
ONE M8 €129 €69
ONE M7 €129 €59
ONE V €89 €59
ONE X €129 €69

HTC reparatie Den Haag

Is uw HTC telefoon kapot of beschadigd? Phone-Medic biedt de uitkomst! De monteurs op onze locatie in Den Haag voeren de reparatie van uw HTC snel en vakkundig uit. Zij hebben hier veel ervaring mee. Zowel ouwe als nieuwe HTC telefoons repareren zij dagelijks. Uiteenlopende beschadigingen, zoals een kapot scherm of een versleten batterij, repareert Phone-Medic Den Haag zonder problemen. Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak maken en een uurtje wachten. Heeft u vragen over de reparatie van uw HTC in Den Haag of wilt u advies? Neem dan contact met ons op.

Reparatie door gecertificeerde monteur

De reparatie van uw HTC telefoon wordt gedaan door een ervaren en gecertificeerde monteur. Deze werkt niet alleen snel, maar ook zorgvuldig. Hij vindt het bovendien geen probleem als u mee wilt kijken tijdens de reparatie.

Kosten reparatie HTC Den Haag

Het repareren van een HTC telefoon is doorgaans minder duur dan een nieuwe telefoon kopen. De prijs van de reparatie is afhankelijk van de schade en het model HTC. Bij ernstige schade, zoals een compleet gebarsten scherm, betaal je wat meer dan bij lichte schade. Het kost de monteur immers meer moeite en tijd om ernstige schade te repareren. Wilt u weten hoeveel de reparatie u gaat kosten? Deze info staat op onze site. Selecteer uw telefoon en de schade en u ziet hoeveel het u gaat kosten.

Reparatie verzekerd?

In bepaalde situaties kan het zijn dat bepaalde schade, zoals valschade, onder uw inboedelverzekering valt. Als u uw telefoon op vakantie laat vallen, kan het zelfs zo zijn dat uw reisverzekering de reparatie vergoed. Hier kunnen wij geen concrete uitspraken over doen, daarvoor moet u bij uw verzekeraar zijn. Wel kunt u hier alvast vrijblijvend een gratis offerte aanvragen.

No fix, no fee

Wanneer het niet lukt om uw HTC telefoon te repareren, hoeft u niks te betalen. Gelukkig gebeurt dit in de praktijk bijna nooit. Dit wordt ook wel een no fix, no fee regeling genoemd.

6 maanden garantie

Om u te verzekeren dat de reparatie goed en vakkundig wordt uitgevoerd, heeft u na elke reparatie maar liefst 6 maanden garantie. Mocht u in deze periode tegen problemen uitlopen, die zijn veroorzaakt door de reparatie, zullen wij deze gratis voor u repareren.

Reparatie HTC Den Haag binnen 1 uur

De reparatie van uw HTC is doorgaans binnen een uur gedaan. Dit is vooral te danken aan de ervaring van onze monteurs. Aangezien zij elke HTC reparatie al meerdere keren hebben uitgevoerd, weten zij wat ze moeten doen en waarvoor ze moeten uitkijken.

Gratis koffie en Wi-Fi

Tijdens de reparatie kunt u gewoon blijven wachten. U krijgt een kopje koffie aangeboden en mag gebruik maken van onze Wi-Fi verbinding. Als u wilt, kunt u zelfs meekijken met de reparatie. Dat vindt de monteur geen probleem. Als u wat anders te doen heeft, kan dat natuurlijk ook. Dan kunt u uw gerepareerde HTC mobiel op een later tijdstip ophalen.

Zelf HTC mobiel repareren?

Steeds meer mensen repareren zelf hun telefoon. Dit lijkt een goed idee. Het is goedkoper en makkelijk. Wij raden dit echter niet aan. Het brengt namelijk ook risico’s met zich mee. De kans is groot dat u de telefoon alleen maar erger beschadigd. Ook is het vaak zo dat als u uw telefoon zelf repareert, u de onderdelen op internet bestelt. Dit zijn echter niet de originele HTC onderdelen. Deze zijn dus minder betrouwbaar en kwalitatief minderwaardig. Laat daarom de reparatie van uw HTC over aan Phone-Medic Den Haag.

HTC onderdelen

Tijdens de reparatie maken wij alleen maar gebruik van door HTC goedgekeurde onderdelen en materialen. Deze zijn goed en betrouwbaar. Op deze manier voorkomen wij dat er in de toekomst nog meer problemen met uw HTC zullen optreden.

Kapot touchscreen?

Heeft u uw HTC telefoon laten vallen en is het scherm nu kapot? Bij lichte valschade zijn er slechts een paar barstjes, maar als er flinke schade is kan dit voor veel grote problemen zorgen. Vaak is het touchscreen dan niet meer te gebruiken en kan het glas zelfs los gaan laten. Maak dan snel een afspraak bij Phone-Medic. Binnen een dag is je telefoon dan weer gerepareerd.

Waterschade HTC telefoon

Waterschade aan uw telefoon, het kan iedereen overkomen. Belangrijk is, is dat u niet probeert de telefoon aan te zetten of op te laden. Dit kan de schade namelijk verergeren. Ga direct naar Phone-Medic of maak snel aan afspraak. Onze monteurs reinigen uw telefoon met chemische middelen en vervangen de defecte onderdelen. Als het goed is, is uw telefoon dan weer de oude.

Ook oude modellen

Wij repareren niet alleen nieuwere HTC telefoons. Ook als u een oudere kapotte of beschadigde HTC telefoon heeft kunnen wij u van dienst zijn. Met zowel de U als de H modellen van HTC hebben onze monteurs ervaring.

Vragen? Neem contact op

Heeft u vragen over een reparatie of wilt u advies over een nieuwe aankoop? Ook dan kunt u bij ons terecht. Neem contact op om advies of antwoorden te krijgen van een van onze professionele monteurs.

Met of zonder afspraak

Wilt u uw HTC laten repareren? Maak dan snel een afspraak bij Phone-Medic Den Haag. Dit is zo gedaan met onze handige agendatool. U hoeft slechts uw type telefoon en de schade te selecteren. Vervolgens kunt u zelf een datum en tijd uitkiezen. Ook zonder afspraak kunt u bij ons naar binnenlopen. Wij hebben vast wel de tijd om u even te helpen. Kijk wel eerst even naar onze openingstijden.

Phone-Medic Den Haag

U kunt ons vinden in de Theresiastraat in Den Haag, op nummer 69-A. Deze locatie is gemakkelijk te bereiken via zowel het openbaar vervoer als de auto of de fiets. Wij liggen namelijk vlakbij het Centraal Station.

HTC reparaties Den Haag

Wij repareren niet alleen telefoons van het merk HTC op onze locatie in Den Haag. Ook telefoons, tablets en laptops van andere merken repareren wij. Denk hierbij aan de iPhone, iPad en Mac van Apple of de Samsung Galaxy of de Samsung Note. Deze reparaties voeren wij, net zoals de HTC reparaties, snel en zorgvuldig uit.