iPad Mini reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de iPad Mini reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Verzekeringen

Smartphone, tablet of laptop binnen het huis of op vakantie laten vallen? Wat u misschien niet weet is dat valschade aan uw apparaten vaak onder uw inboedelverzekering en reisverzekering valt. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen bij ons.

beeldscherm-ipad

iPad Mini Touchscreen Unit

Barst of strepen in beeldscherm/ geen beeld

Totaal: € 89

Reparatie tijd:120 minuten

beeldscherm-ipad

iPad Mini LCD Unit

Barst of strepen in beeldscherm/ geen beeld

Totaal: € 99

Reparatie tijd:120 minuten

laadconnector

iPad Mini Laadconnector Unit

Toestel laadt niet meer op/ laadt langzaam op

Totaal: € 99

Reparatie tijd:240 minuten

accu

iPad Mini Accu unit

Accu loopt snel leeg / toestel gaat niet meer aan

Totaal: € 79

Reparatie tijd:180 minuten

homeknop

iPad Mini Homeknop Intern

Barst of strepen in beeldscherm/ geen beeld

Totaal: € 99

Reparatie tijd:120 minuten

aanuitknop

iPad Mini Aan/uit knop Flex

Aan/uit knop defect

Totaal: € 99

Reparatie tijd:180 minuten

softwarerecovery

iPad Mini Softwareherstel

Software gecrasht/ toestel loopt telkens vast

Totaal: € 49

Reparatie tijd:60 minuten

chemisch_mac

iPad Mini Chemische reiniging

Waterschade/ vloeistof schade opgelopen

Totaal: € 49

Reparatie tijd:1 - 3 werkdagen

Voordelen
  • MOEDERBORD REPARATIE
  • 6 MAANDEN GARANTIE
  • GECERTIFICEERDE MONTEURS
  • GRATIS KOFFIE
  • GRATIS WIFI
  • LEVEL 3 REPARATIE MOGELIJK
  • MET OF ZONDER AFSPRAAK
  • PRIVACY CODE
  • U BEHOUD AL UW GEGEVENS
Betaalmogelijkheden

Klaar terwijl u wacht

Uw reparatie duurt helemaal niet lang. Sterker nog, in de meeste gevallen is uw reparatie klaar terwijl u wacht.

6 maanden garantie

Bij al onze reparaties heeft u, door onze zekerheid, altijd 6 maanden garantie!

Professioneel advies

Weet u het even niet meer? Of wilt u advies bij een reparatie of aankoop? Wij geven het vrijblijvend!

iPad Mini scherm reparatie Den Haag

Je bent in het bezit van een prachtige iPad Mini, hij werkt helemaal naar behoren maar helaas heb je hem een keer laten vallen en is het scherm nu helemaal kapot. Balen! Bij Phone-MediC in Den Haag zit je voor de reparatie van jouw iPad Mini goed! Buiten de scherm reparatie van jouw iPad Mini repareren we nog veel meer bij Phone-MediC in Den Haag! Ben je opzoek naar een iPad Mini 3 reparatie Den Haag? Of opzoek naar een iPad Mini 4 reparatie Den Haag lees dan vooral verder! Alles wat je moet weten over een iPad Mini reparatie bij Phone-MediC in Den Haag wordt hier beschreven. Neem je liever direct contact op? Dat kan ook, onderaan deze pagina vind je onze contactgegevens.

Bij Phone-MediC doen ervaren monteurs jouw iPad Mini reparatie in Den Haag!

Wij zijn trots op onze monteurs, zij zijn namelijk ervaren en gecertificeerd. Zo weet je zeker dat jouw iPad Mini reparatie bij Phone-MediC in Den Haag goed uitgevoerd wordt! Juist doordat ze zoveel ervaring hebben kunnen we ze echte geleerden noemen en hebben ze de bevoegdheid om bijna alle elektronische apparaten van veel verschillende merken te repareren. Ben je dus niet opzoek naar een iPad Mini reparatie in Den Haag maar wil je graag een scherm reparatie aan jouw Samsung Galaxy S8? Ook dan zit je bij Phone-MediC goed!

Duidelijke prijs en tijden, ook dat biedt Phone-MediC!

Momenteel leven we in een drukke wereld waar bijna niemand tijd heeft. Dat begrijpen wij als geen ander! Daarom communiceren wij op een zo duidelijk mogelijke manier over de kosten en tijdsduur van jouw iPad Mini reparatie bij Phone-MediC in Den Haag. De kosten vallen vaak best wel mee! Ervaar je bijvoorbeeld een barst in het beeldscherm of krijg je geen beeld? Dan kost deze iPad Mini reparatie bij Phone-MediC in Den Haag €129.-. Ervaar je problemen met de software? Dan ben je voor vijf tientjes al klaar! Heb je een ander device of een andere editie en ben je niet opzoek naar een iPad Mini reparatie in Den Haag? Kijk dan eens op onze website! Hier kan je heel duidelijk vinden wat de kosten zijn en de tijdsduur van een reparatie is. Heb je jouw keuze gemaakt om de iPad Mini reparatie uit te laten voeren door Phone-MediC in Den Haag en heb je geen tijd om te wachten? Dan kan je jouw iPad rustig achterlaten. Je spreekt met de monteur een tijdstip af wanneer de iPad Mini reparatie in Den Haag voltooid is. Wil je wachten? Dat kan ook! Je mag gratis gebruik maken van onze Wi-Fi en we voorzien je graag van een kopje koffie of thee.

Ben je op de hoogte van de No Fix No Fee regeling bij jouw iPad Mini reparatie bij Phone-MediC in Den Haag?

Er is een hele kleine kans aanwezig dat jouw iPad Mini reparatie bij Phone-MediC in Den Haag niet uitgevoerd kan worden. Daar is een simpele verklaring voor: de reparatie kosten zijn hoger dan het aanschaffen van een nieuwe iPad mini. De iPad wordt dan total loss verklaard. Let op! Dit zijn zeldzame gevallen en komen haast niet voor, onze ervaren monteurs weten vaak wel een oplossing voor jouw iPad Mini reparatie bij Phone-MediC in Den Haag! Sinds onze oprichting hanteren wij al de No Fix No Fee regeling en dit betekent niet meer of minder dat wanneer er geen iPad Mini reparatie bij Phone-MediC in Den Haag kan worden uitgevoerd, je geen kosten betaald. Voor ons vrij logisch! Onze monteurs vinden in de praktijk altijd wel een manier om de problemen met jouw iPad Mini op te lossen. Bovenop onze No Fix No Fee regeling bieden we je ook zes maanden garantie op de iPad Mini reparatie bij Phone-MediC in Den Haag! We willen je hiermee verzekeren dat we alleen maar werken met originele. Apple producten. Mocht je dus nog problemen ervaren na jouw iPad Mini reparatie bij Phone MediC in Den Haag, dan heb je gewoon nog garantie!

Laat jouw verzekering de kosten dekken!

Niet iedereen is op de hoogte van deze mogelijkheid, daarom benadrukken we het met liefde nog een keer! Er is dus een mogelijkheid dat je de kosten van jouw iPad Mini reparatie bij Phone-MediC in Den Haag kan verhalen bij de verzekering. Denk dan bijvoorbeeld aan jouw reisverzekering. Je kan hier aanspraak op maken wanneer de schade die jouw iPad Mini heeft opgedaan, tijdens een reis is gebeurd. Dat kan dus ook als je iPad Mini is gevallen tijdens een nachtje weg in Den Haag! Is er binnenshuis iets gebeurt waardoor je opzoek bent naar een iPad Mini reparatie in Den Haag? Dan kan je allicht je inboedelverzekering gebruiken. Neem vooral contact op met je verzekeringsagent om de mogelijkheden te bespreken! Vraagt de verzekering om een offerte? Die maken we graag voor je in orde, kosteloos natuurlijk! Een iPad Mini reparatie bij Phone-MediC in Den Haag gebeurt altijd professioneel, kies daarom voor ons!

Probeer jouw iPad Mini reparatie niet uit te laten voeren met behulp van YouTube filmpjes!

Het komt nog wel eens voor dat klanten zelf aan de slag willen gaan om hun iPad Mini te repareren. Ze kopen ergens het gereedschap, zoeken wat filmpjes op en een iPad Mini reparatie is zo gepiept! Bij Phone-MediC in Den Haag adviseren we dat absoluut om niet te doen! Er is namelijk een hele grote kans aanweizig dat wanneer je het zelf probeert het alleen maar verder beschadigt en daardoor worden de kosten alleen maar hoger! Phone-MediC werkt alleen maar met 100% officiële Apple onderdelen. Deze onderdelen zijn uitvoerig getest en van hoogwaardige kwaliteit. Doordat Phone-MediC in Den Haag van deze producten gebruik maakt tijdens een iPad Mini reparatie, wordt de kwaliteit van de reparatie gewaarborgd en kan je gerepareerde iPad Mini weer jaren mee!

Maak snel je afspraak bij Phone-MediC in Den Haag en jouw iPad Mini reparatie vindt deze week nog plaats!

Bij Phone-MediC in Den Haag gaan we met alle zorg om met jouw gegevens op de iPad Mini. In geen enkel geval gebeurt het dat de gegevens verloren gaan. Is er nog iets onduidelijk? Of heb je nog vragen over jouw iPad Mini reparatie bij Phone-MediC in Den Haag? Je kan altijd contact met ons opnemen, we reageren zo snel mogelijk. Onze monteurs staan graag voor je klaar en helpen je graag aan een oplossing voor jouw iPad Mini reparatie bij Phone-MediC in Den Haag! Toevallig in de buurt? Binnen lopen mag ook! Je vindt ons aan de Theresiastraat 69A in Den Haag! Opzoek naar een andere reparatie dan een iPad Mini reparatie in Den Haag? Kijk dan eens verder op onze website en ontdek alle verschillende mogelijkheden die wij bieden!