Samsung Galaxy S5 Neo reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Galaxy S5 Neo reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Samsung Galaxy S5 Neo reparatie door experts

De Samsung Galaxy S5 Neo is een ietwat minder krachtige variant van de Samsung Galaxy S5. De Samsung Galaxy S5 Neo beschikt over een Exynos 7580 chip met octacore-processor waardoor het een energiezuinig toestel is. De frontcamera is wel verbeterd, deze heeft nu 5 megapixel in plaats van 2 en op de achterkant zit een 16 megapixel camera. Voor het display is gebruik gemaakt van een amoled-scherm met een resolutie van 1920x1080 pixels wat zorgt voor een levendig en scherp beeld.

Het toestel is beschermd met Gorilla Glass en is zowel stof- als waterbestendig. Deze laatste 3 specificaties zorgen ervoor dat het toestel meer kan hebben. Echter kan schade (helaas) altijd voorkomen. Voor een professionele reparatie of advies kun je terecht bij Phone Medic in Den Haag.

Samsung reparaties, voor alles een oplossing

Bij ons kun je terecht voor alle Samsung reparaties, denk aan: een gebroken beeldscherm, knoppen die weigeren, het oplaadpunt wat geen contact meer maakt, waterschade, kapotte speakers, een defecte camera of een softwarefout. Onze gecertificeerde monteurs staan voor je klaar om jouw toestel weer te repareren. Ze hebben jarenlange ervaring en gaan professioneel te werk. Tijdens een reparatie wordt er enkel gebruik gemaakt van originele Samsung onderdelen en vaak is het binnen 30 minuten al voor je opgelost. Na de reparatie krijg je nog 6 maanden garantie.

Voor een Samsung Galaxy S5 reparatie kun je bij ons zonder afspraak binnenlopen wanneer het jou uitkomt. Als je toch liever een afspraak maakt is dit uiteraard wel mogelijk, dit kun je eenvoudig online regelen.

Als je voor de reparatie wil weten wat de kosten zullen zijn kun je dit bekijken op onze website. Bij ieder toestel en iedere reparatie staat de juiste prijs vermeld zodat je vooraf weet waar je aantoe bent. Wel zo handig!

Waterschade opgelopen?

Hoewel veel toestellen tegenwoordig waterbestendig zijn kan waterschade toch voorkomen. De monteurs die bij ons werken zijn experts op het gebied van waterschade en kunnen je toestel weer gezond krijgen. Dit wordt gedaan middels chemische reiniging. Wanneer je waterschade hebt opgelopen is het verstandig om je Samsung uit te laten staan en ook niet te koppelen aan het stopcontact om verdere schade te voorkomen.

Een Samsung Galaxy S5 Mini reiniging wordt al uitgevoerd binnen 30 minuten. Daarna kun jij weer zorgeloos genieten van je Samsung toestel.

Een snelle en vakkundige reparatie

Bij Phone Medic weet je zeker dat je toestel vakkundig en professioneel gerepareerd wordt. Omdat we zo zeker zijn van onze service ontvang je na iedere reparatie nog 6 maanden garantie. Mocht het zo zijn dat er iets niet goed is kun je altijd even terug!

Verzekeringen

Smartphone, tablet of laptop binnen het huis of op vakantie laten vallen?

Wat u misschien niet weet is dat valschade aan uw apparaten vaak onder uw inboedelverzekering en reisverzekering valt. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen bij ons.

Voordelen

100% ORIGINELE ONDERDELEN

24 UUR SERVICE

6 MAANDEN GARANTIE

GECERTIFICEERDE MONTEURS

GRATIS KOFFIE

GRATIS WIFI

LEVEL 3 REPARATIE MOGELIJK

MET OF ZONDER AFSPRAAK

PRIVACY CODE

U BEHOUD AL UW GEGEVENS

Betaalmogelijkheden

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media