6 Maanden garantie
Met originele onderdelen
Met of zonder afspraak
Moederbord reparatie
Met behoud van data

Telefoon-reparatie-voorburg reparatie Den Haag

Telefoon reparatie Voorburg

Woont u in Voorburg en is uw telefoon beschadigd of zelfs compleet onbruikbaar? Dan is het van belang dat u uw telefoon zo snel mogelijk laten repareren! De reparatie van uw telefoon kunt u natuurlijk in Voorburg laten doen, maar het is veel verstandiger om dit door Phone-Medic in Den Haag te laten doen. Waarom? Dit heeft meerdere redenen waar wie hieronder dieper op in zullen gaan. Maar, in het kort:
  • snelle reparatie van alle soorten telefoons
  • Zowel garantie als ‘no fix, no fee’-regeling
  • reparatie door gecertificeerde en ervaren monteurs
Heeft u vragen over de reparatie van uw telefoon bij Phone-Medic, vlakbij Voorburg? Neem dan snel contact met ons op. Als u wilt kunt u ook hier op onze website direct een afspraak maken.

Repareren telefoon Voorburg binnen slechts één uur

Vroeger wilde het nog wel eens lang duren om een telefoon te repareren. Tegenwoordig is dit gelukkig helemaal niet meer het geval. Het is zelfs zo dat de meeste reparaties bij Phone-Medic binnen een uur al weer klaar zijn. U kunt dus gewoon bij ons op locatie wachten tot de reparatie afgerond is. Terwijl u wacht mag u gebruik maken van onze WiFi en krijgt u een kopje koffie aangeboden. Op deze manier is dit uurtje zo voorbij gevlogen. Als u wilt, kunt u ook meekijken met de reparatie. Dat vinden onze monteurs geen enkel punt. Heeft u geen tijd om bij ons op locatie te wachten? Dan spreken we het zo af dat u uw gerepareerde telefoon op een later tijdstip kunt ophalen.

Kosten mobiele telefoon reparatie Voorburg

De kosten van de reparatie van uw mobiele telefoon hangen af van een aantal factoren. Ten eerste is het merk van de telefoon een factor. Sommige merken telefoons zijn lastiger om te repareren of hebben duurdere onderdelen. Ten tweede nog het model telefoon. Onderdelen voor nieuwe modellen zijn doorgaans wat duurder, waardoor de reparatie ook wat duurder is. Tot slot hebben we misschien nog wel de belangrijkste factor: de schade zelf. Sommige schade is gemakkelijk om te verhelpen, bijvoorbeeld een kapot beeldscherm, terwijl bijvoorbeeld waterschade erg lastig is om te repareren. Nu u een inzicht heeft in hoe de prijs van de reparatie van uw telefoon tot stand komt, wilt u natuurlijk weten hoeveel uw reparatie gaat kosten. Kijk hiervoor verder op onze website.

No fix, no fee

Wij hanteren inmiddels al meerdere jaren een ‘no fix, no fee’-regeling. In het zeldzame geval dat het zelfs onze ervaren en gecertificeerde monteurs niet lukt om uw telefoon te repareren, hoeft u dus niets te betalen. De praktijk leert dat deze maatregel bijna nooit nodig is.

Onze garantieregeling

Om u er van te verzekeren dat wij alleen maar vakwerk leveren, heeft u na de reparatie van uw telefoon recht op maar liefst 6 maanden garantie. Als binnen deze 6 maanden boven water komt dat de reparatie niet naar behoren is uitgevoerd, dan zullen wij dit alsnog voor u doen. Net zoals onze ‘no fix, no fee’-regeling is deze regeling bijna nooit nodig.

Verzekering dekt kosten reparatie telefoon Voorburg?

Wist u dat het in sommige gevallen kan zijn dat uw verzekering de kosten voor zijn rekening neemt? Dit is bijvoorbeeld zo wanneer uw telefoon onder uw reisverzekering of inboedelverzekering valt. Hiervoor moet u wel eerst aan een aantal voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden kunnen verschillen per verzekeraar. Daarom kunnen wij hier ook geen concrete uitspraken over doen. Neem daarom voor meer informatie contact op met u verzekeraar. Wel kunt u hier alvast gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen, dan weet u tenminste waar u aan toe bent.

Zelf telefoon repareren

Helaas zien we het tegenwoordig steeds vaker: mensen die zelf hun telefoon proberen te repareren. Met als gevolg dat de telefoon alleen nog maar meer schade oploopt. Nee, het is veel verstandiger om eerste instantie al naar Phone-Medic te komen, dan weet je zeker dat de reparatie van je telefoon helemaal goed zal verlopen. Zo ben je uiteindelijk alsnog goedkoper uit.

Gecertificeerde en ervaren monteurs voeren reparatie telefoon Voorburg uit

Al onze monteurs voldoen aan de strengst geldende kwaliteitseisen. Zo moeten ze gecertificeerd zijn en beschikken over meerdere jaren aan werkervaring. Alleen zo weten wij zeker dat ze hun werk helemaal goed zullen doen. Dankzij de vele jaren aan werkervaring weten onze monteurs precies hoe ze wat moeten en waar ze voor moeten uitkijken. Naast zorgvuldig en nauwkeurig, werken onze monteurs ook erg snel.

100% officiële onderdelen

Voor de reparatie van uw telefoon maken wij altijd gebruik van gekeurde onderdelen. Vaak zijn deze afkomstig van de telefoonproducent zelf. Door gebruik te maken van dit soort hoogwaardige materialen waarborgen wij de kwaliteit van onze reparaties en kunnen wij u er van verzekeren dat uw gerepareerde telefoon weer lang mee kan.

Alle soorten schade op elke telefoon worden verholpen door Phone-Medic

Ongeacht of u nu een oude iPhone heeft of een gloednieuwe Samsung Galaxy, we kunnen u zo goed als altijd verder helpen. Ook met telefoons van LG, Huawei, Nokia, Google, Sony of HTC kunt u bij ons terecht. Ook de soort schade maakt niet uit. Dagelijks herstellen wij talloze telefoons met uiteenlopende soorten schade. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:
  • waterschade
  • kapot beeldscherm
  • versleten accu
  • beschadigde cameramodule
Staat uw schade er niet tussen? Ook dan kunnen wij u waarschijnlijk gewoon verder  helpen. Als u hierover twijfelt kunt u altijd contact met ons opnemen.

Maak nu een afspraak!

Bent u overtuigd? Maak dan snel een afspraak! Via onze website is dat binnen een paar minuutjes gedaan. U hoeft alleen maar uw telefoon en de soort schade te selecteren. Dan ziet u alle relevante informatie over de reparatie en kunt u meteen uw afspraak maken. Overigens is een afspraak maken niet noodzakelijk. Ook zonder afspraak kunt u bij ons naar binnenlopen, bijvoorbeeld als u toevallig in de buurt bent of als de reparatie spoed heeft. Kijk voordat u langskomt wel eerst naar onze openingstijden, anders komt u wellicht voor een dichte deur te staan.

Onze locatie in het centrum

Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Haag, aan de Theresiastraat op nummer 69-A. Deze locatie is zowel met de auto als het openbaar vervoer erg gemakkelijk te bereiken vanuit Voorburg. In de omgeving zijn diverse parkeermogelijkheden en de het Centraal Station ligt om de hoek. Onze openingstijden vindt u onderaan deze pagina.
 

Prijzen Reparatie