6 Maanden garantie
Met originele onderdelen
Met of zonder afspraak
Moederbord reparatie
Met behoud van data
OnePlus

OnePlus 2 Reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de OnePlus 2 reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Verzekeringen

Smartphone, tablet of laptop binnen het huis of op vakantie laten vallen? Wat u misschien niet weet is dat valschade aan uw apparaten vaak onder uw inboedelverzekering en reisverzekering valt. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen bij ons.

beeldscherm

OnePlus 2 Beeldscherm Unit Vervangen

Barst of strepen in beeldscherm/ geen beeld

Totaal: € 129

Reparatie tijd:

laadconnector

OnePlus 2 Laadconnector Vervangen

Toestel laadt niet meer op/ laadt langzaam op

Totaal: € 59

Reparatie tijd:

accu

OnePlus 2 Accu Vervangen

Accu loopt snel leeg / toestel gaat niet meer aan

Totaal: € 59

Reparatie tijd:

chemisch_mac

OnePlus 2 Chemisch Reiniging

Waterschade/ vloeistof schade opgelopen

Totaal: € 35

Reparatie tijd:

Voordelen
  • MOEDERBORD REPARATIE
  • 6 MAANDEN GARANTIE
  • GECERTIFICEERDE MONTEURS
  • GRATIS KOFFIE
  • GRATIS WIFI
  • LEVEL 3 REPARATIE MOGELIJK
  • MET OF ZONDER AFSPRAAK
  • PRIVACY CODE
  • U BEHOUD AL UW GEGEVENS
Betaalmogelijkheden

Klaar terwijl u wacht

Uw reparatie duurt helemaal niet lang. Sterker nog, in de meeste gevallen is uw reparatie klaar terwijl u wacht.

6 maanden garantie

Bij al onze reparaties heeft u, door onze zekerheid, altijd 6 maanden garantie!

Professioneel advies

Weet u het even niet meer? Of wilt u advies bij een reparatie of aankoop? Wij geven het vrijblijvend!

OnePlus 2 Reparatie Den Haag

Woont u in Den Haag of omgeving en is uw OnePlus 2 beschadigd of kapot? Kom dan zo snel mogelijk langs bij Phone-Medic Den Haag. Onze ervaren en gecertificeerde monteurs in Den Haag voeren de reparatie van uw OnePlus 2 zorgvuldig, nauwkeurig en snel uit. Wat voor problemen wij allemaal kunnen verhelpen? Kapotte beeldschermen, waterschade, softwareproblemen, beschadigde cameramodules en meer. Ook met andere modellen van OnePlus kunt u overigens bij ons aankloppen. Heeft u nog vragen over de reparatie van uw OnePlus 2 bij Phone-Medic Den Haag? Neem dan (telefonisch) contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Ook kunt u op onze website direct een afspraak maken.

 

OnePlus 2 reparatie Den Haag binnen 1 uur

De reparatie van uw OnePlus 2 hoeft helemaal niet veel tijd te kosten. Doorgaans weten onze monteurs uw OnePlus 2 binnen het uur te repareren. Dit betekent dat u gewoon bij ons op locatie in Den Haag kunt wachten tot uw telefoon klaar is. U krijgt een kopje koffie aangeboden en mag gebruik maken van onze Wi-Fi. Onze monteurs vinden het ook geen probleem als u mee wilt kijken met de reparatie van uw mobiel. Heeft u geen tijd om te wachten tot de reparatie van uw OnePlus 2 geslaagd is? Dat is geen probleem. Dan geeft u slechts uw kapotte telefoon af en spreken we een tijd of dag af waarop u uw gerepareerde OnePlus weer kunt ophalen.

 

Prijs repareren OnePlus 2 in Den Haag en omgeving

Veel mensen zijn bang dat de reparatie van hun OnePlus 2 enorm duur zal zijn. Sommige denken zelfs dat het makkelijker en voordeliger is om dan maar een nieuwe telefoon aan te schaffen! Gelukkig is dit in haast alle gevallen niet nodig. De kosten van de reparatie vallen vaak reuze mee. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de schade. Niet elke schade is even gemakkelijk op te lossen. Neem bijvoorbeeld waterschade. Waterschade verhelpen kost flink wat tijd en is erg ingewikkeld. Dit is dan ook wat duurder dan bijvoorbeeld problemen met de software. Wilt u weten hoeveel de reparatie van uw OnePlus 2 bij ons in Den Haag precies gaat kosten? Neem dan een kijkje op onze website. Selecteer de OnePlus 2 en het soort schade. Dan ziet u vanzelf alle relevante informatie, waaronder de prijs.

 

Verzekering bij reparatie OnePlus 2

Heeft u uw OnePlus 2 laten vallen op vakantie en is deze nu kapot? Dan kan het best zijn dat uw telefoon onder uw reisverzekering valt. Ook in andere gevallen is het soms zo dat de schade wordt gedekt door de verzekering. Hier kunnen we echter niet veel over zeggen, daarvoor kunt u het beste contact opnemen met uw verzekeraar. Bij ons kunt u wel alvast gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.
 

Reparatie niet geslaagd? U betaalt niks

In het zeldzame geval dat het zelfs onze monteurs niet lukt om uw OnePlus 2 mobiel te repareren, hoeft u niets te betalen. Dit is onze zogenaamde no fix, no fee regeling. Wij hanteren deze inmiddels al jarenlang. In praktijk hoeven wij deze regeling maar zelden te gebruiken. Onze monteurs weten namelijk altijd wel een oplossing te vinden.
 

6 maanden garantie

Al onze klanten hebben na de reparatie van hun mobiel of tablet recht op maar liefst 6 maanden garantie. Hiermee verzekeren wij onze klanten er van dat wij alleen maar vakwerk leveren. Mocht in deze periode toch blijken dat de reparatie niet naar behoren is uitgevoerd, dan zal dat alsnog zo snel mogelijk gebeuren. Net zoals bij onze no fix, no fee regeling, is deze regeling in de praktijk bijna nooit nodig.

 

Reparatie OnePlus 2 Den Haag door gecertificeerde monteurs

Alle monteurs werkzaam bij ons in Den Haag voldoen aan de strengst geldende kwaliteitseisen. Ze zijn gecertificeerd en beschikken over veel werkervaring. Ze weten hierdoor precies wat ze moeten doen, hoe ze het moeten doen en waarvoor ze moeten uitkijken. Uw OnePlus 2 of andere telefoon is bij ons dus in goede handen.

 

Zelf repareren?

De laatste jaren zien wij steeds vaker een zorgwekkende trend: mensen die zelf denken ‘eventjes’ hun telefoon te repareren. Met een YouTube-tutorial en wat onderdelen van een willekeurige Chinese webshop denken zij gemakkelijk hun telefoon te repareren. Maar wat blijkt? Dit luistert erg nauw en in veel gevallen raakt de telefoon alleen nog maar meer beschadigd. Dan kost het uiteindelijk meer tijd én meer geld. Daarom raden wij altijd om in eerste instantie naar een reparateur te stappen. Laat de reparatie van uw OnePlus 2 in Den Haag daarom gewoon over aan de experts van Phone-Medic Den Haag.
 

100% officiële OnePlus onderdelen

Tegenwoordig maken steeds meer reparatieservices gebruik van goedkope onderdelen uit China. Deze zijn van lage kwaliteit, minder betrouwbaar en gaan minder lang mee. Wij daarentegen, maken alleen maar gebruik van officiële OnePlus onderdelen. Deze zijn gekeurd en betrouwbaar. Op deze manier waarborgen wij de kwaliteit van onze reparaties en kunnen wij onze klanten er van verzekeren dat hun gerepareerde OnePlus 2 weer lang mee kan.
 

Alle mankementen binnen no-time verholpen

Onze monteurs hebben ervaring met alle soorten problemen en mankementen aan de OnePlus 2. Denk hierbij aan een kapotte achterkant, een gebarsten beeldscherm, een beschadigde cameramodule, een versleten accu, softwareproblemen en nog veel meer. Twijfelt u nog of we ook u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.
 

Maak nu een afspraak!

Wilt u een afspraak maken? Dit is via onze website zo gedaan. Het enige wat u hoeft te doen is uw OnePlus 2 en het soort schade te selecteren. Vervolgens kunt u een passende datum en tijd selecteren.


Ook zonder afspraak

Heeft de reparatie spoed of bent u simpelweg nog niet aan een afspraak maken toegekomen? Loop dan simpelweg eventjes bij ons naar binnen in de Theresiastraat in Den Haag. Onze deur staat (binnen de openingstijden) altijd voor u open. Wij kunnen vast wel wat tijd voor u vrijmaken.
 

Onze locatie in Den Haag

Wij zijn gevestigd in de Theresiastraat in Den Haag, op nummer 69-A. In de omgeving zijn talloze parkeermogelijkheden en ook via het openbaar vervoer zijn wij gemakkelijk te bereiken. Het Centraal Station van Den Haag is om de hoek en ook met de bus en tram zijn wij goed bereikbaar.