6 Maanden garantie
Met originele onderdelen
Met of zonder afspraak
Moederbord reparatie
Met behoud van data

Oneplus reparatie

Prijzen Oneplus Reparatie

Model Beeldscherm Batterij Bekijk
OnePlus Nord CE €199,00 €69,00
OnePlus Nord N100 €99,00 €59,00
OnePlus Nord N10 €119,00 €69,00
OnePlus Nord 2 €199,00 €69,00
OnePlus Nord €149,00 €79,00
OnePlus 9 €219,00 €59,00
OnePlus 9 Pro €399,00 €69,00
OnePlus 8 Pro €249,00 €59,00
OnePlus 8T €239,00 €59,00
OnePlus 8 €249,00 €59,00
OnePlus 7T Pro €279,00 €79,00
OnePlus 7/7T €199,00 €79,00
OnePlus 6/6T €169 €69,00
OnePlus 5/5T €149 €59
OnePlus 3/3T €159 €69
OnePlus 2 €129 €59
OnePlus X €199 €69

OnePlus reparatie Den Haag

Heeft u een beschadigde OnePlus telefoon? Kom dan langs bij Phone-Medic Den Haag. Onze monteurs op locatie in Den Haag hebben veel ervaring met OnePlus telefoon reparatie. Zij hebben de reparatie doorgaans binnen een uurtje afgerond. Dit is vooral te danken aan hun ervaring. Wij repareren namelijk al sinds het begin OnePlus telefoons. Dit doen wij bij alle modellen en alle soorten schade. Denk hierbij aan kapotte schermen, niet werkende camera’s, een disfunctionele aan/uit knop en meer. U kunt nu een afspraak maken door uw telefoon en de schade te selecteren. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Snelle reparatie OnePlus Den Haag

De reparatie van uw OnePlus telefoon duurt doorgaans niet al te lang. Meestal is de klus binnen een uur geklaard. Dit komt vooral omdat onze monteurs zo veel ervaring hebben. Tijdens de reparatie kunt u gewoon bij ons blijven wachten. U krijgt een kopje koffie en u mag gebruik maken van onze gratis Wi-Fi. Wilt u meekijken? De monteur vindt dat geen probleem. Als u wat anders te doen heeft, kan dat ook. Dan wordt er een tijdstip afgesproken waarop u uw gerepareerde OnePlus telefoon kunt ophalen. Als u wilt weten hoelang de reparatie gaat duren hoeft u alleen maar op onze website te kijken.

Prijs OnePlus reparatie Den Haag

De prijs van de reparatie hangt af van een aantal zaken. Er wordt ten eerste gekeken naar de schade zelf. Hoe ernstig is de schade? Bij flinke schade betaal je doorgaans meer dan bij lichte schade. Ook wordt er gekeken naar het merk en type telefoon. Wilt u weten hoeveel het gaat kosten om uw telefoon te repareren? U hoeft slechts uw telefoon en de soort schade te selecteren. Dan krijgt u direct alle relevantie informatie.

Reparatie OnePlus verzekerd

In bepaalde situaties valt valschade aan uw OnePlus onder uw inboedel of reisverzekering. Het valt alleen onder de reisverzekering als u uw telefoon ook daadwerkelijk op vakantie heeft beschadigd. Voor meer informatie hierover moet u contact opnemen met uw verzekeraar. Bij ons kunt u wel alvast vrijblijvend een gratis offerte aanvragen.

No fix, no fee

Wij hanteren een zogenaamde no fix, no fee regeling. Wanneer de reparatie, om wat voor reden dan ook, niet lukt, hoeft u dus niets te betalen.

6 maanden garantie

Na elke reparatie krijgt u 6 maanden garantie. Dit doen wij om u er van te verzekeren dat de reparatie van uw OnePlus helemaal goed wordt gedaan. In het zeldzame geval dat dit niet zo is, lossen wij dit voor u op.

Alleen maar originele onderdelen

Voor de reparatie van uw OnePlus maken wij alleen maar gebruik van originele onderdelen. Deze zijn door OnePlus zelf geproduceerd of goedgekeurd. Hiermee waarborgen wij de kwaliteit van onze reparaties en zorgen wij ervoor dat uw telefoon weer zo goed als nieuw is.

Gecertificeerde en ervaren monteurs

Alle monteurs die bij ons werken zijn gecertificeerd en bezitten over veel ervaring. Zij werken al jaren als monteur en hebben ervaring met haast alle OnePlus telefoons. Zij voeren de reparaties niet alleen snel, maar ook zorgvuldig en nauwkeurig uit. Zij vinden het bovendien geen probleem als u wilt meekijken met de reparatie.

Zelf repareren?

Sommige mensen denken dat het verstandig is om zelf hun telefoon te repareren. Het internet staat immers vol met uitlegvideo’s en alle materialen zijn online te bestellen. Dit raden wij echter niet aan. Er is namelijk een grote kans dat u de schade alleen maar erger maakt. Ook zijn de materialen en onderdelen die u online kunt bestellen vaak niet de originele. Deze zijn van mindere kwaliteit en dus minder betrouwbaar. De reparatie van uw OnePlus kunt u daarom het beste overlaten aan de monteurs van Phone-Medic Den Haag.

Kapot OnePlus scherm reparatie

Een kapot of gebarsten beeldscherm, het is de meest voorkomende type van schade die wij tegenkomen. U laat uw telefoon in een onhandige bui vallen en het is raak. Wij hebben veel ervaring op gebied van het repareren van kapotte OnePlus schermen. Onze monteurs bekijken hoe erg de schade is en repareren de telefoon. Dit duurt doorgaans minder dan een uur. U kunt dus snel weer genieten van uw OnePlus telefoon.

Waterschade opgelopen?

Bij waterschade aan uw telefoon is het belangrijk dat u niet probeert deze aan te zetten of op te laden. Dit kan uw telefoon namelijk permanent onbruikbaar maken. Bij waterschade moet u zo snel mogelijk naar de Phone-Medic. Onze monteurs hebben hier veel ervaring mee. Zij reinigen de telefoon met chemische middelen en vervangen de kapotte onderdelen. In de meeste gevallen is de telefoon dan weer de oude. Helaas is soms de waterschade zo ernstig dat reparatie niet meer mogelijk is.

Ook bij kapotte camera, batterij en meer

Onze monteurs kunnen haast elk soort schade aan OnePlus telefoons repareren. Denk hierbij aan een kapotte camera, een kapotte achterkant, een beschadigde stekker of een disfunctioneel touchscreen. Met elk soort schade en elk soort OnePlus telefoon kunt u bij Phone-Medic Den Haag terecht.

Vragen?

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, dan helpen we u verder. Ook als u advies nodig heeft, over een reparatie of een nieuwe aankoop, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Maak nu een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een OnePlus reparatie in Den Haag? Dit is zo gedaan! Selecteer uw telefoon en de soort schade. Vervolgens kunt u de datum en het tijdstip kiezen die u het beste uitkomen. Als u geen afspraak heeft kunt u ook gewoon bij ons naar binnenlopen. Controleer dan eerst wel even onze openingstijden.

Theresiastraat 69-A in Den Haag

Wij zijn gevestigd in de Theresiastraat in Den Haag, op nummer 69-A. Deze locatie is makkelijk te bereiken met de trein, bus, tram en de auto.

OnePlus reparaties Phone-Medic Den Haag

Wij repareren niet alleen telefoons van het Chinese OnePlus. Ook van merken zoals Apple, Samsung, HTC, LG en Huawei repareren wij zowel telefoons als tablets. Al deze reparaties worden gedaan door gecertificeerde monteurs. Net zoals bij een OnePlus reparatie, heeft u bij een andere reparatie ook altijd 6 maanden garantie.