6 Maanden garantie
Met of zonder afspraak
Moederbord reparatie
Privacy code
iPad Serie

iPad 2017 reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de iPad 2017 reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Verzekeringen

Smartphone, tablet of laptop binnen het huis of op vakantie laten vallen? Wat u misschien niet weet is dat valschade aan uw apparaten vaak onder uw inboedelverzekering en reisverzekering valt. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen bij ons.

beeldscherm-ipad

iPad 2017 Touchscreen Unit

Barst of strepen in beeldscherm/ geen beeld

Totaal: € 99

Reparatie tijd:180 minuten

beeldscherm-ipad

iPad 2017 LCD Unit

Barst of strepen in beeldscherm/ geen beeld

Totaal: € 139

Reparatie tijd:180 minuten

accu

iPad 2017 Batterij Vervangen

Accu loopt snel leeg / toestel gaat niet meer aan

Totaal: € 119

Reparatie tijd:240 minuten

laadconnector

iPad 2017 Laadconnector Unit

Toestel laadt niet meer op/ laadt langzaam op

Totaal: € 119

Reparatie tijd:240 minuten

aanuitknop

iPad 2017 Aan/uit knop

Aan/uit knop defect

Totaal: € 119

Reparatie tijd:180 minuten

audiojack

iPad 2017 Koptelefoon ingang Flex Unit

Koptelefoon ingang is verstopt/ geen geluid uit de koptelefoon ingang

Totaal: € 119

Reparatie tijd:240 minuten

chemisch_mac

iPad 2017 Chemische reiniging

Waterschade/ vloeistof schade opgelopen

Totaal: € 49

Reparatie tijd:1 - 3 werkdagen

Voordelen
  • MOEDERBORD REPARATIE
  • 6 MAANDEN GARANTIE
  • GECERTIFICEERDE MONTEURS
  • GRATIS KOFFIE
  • GRATIS WIFI
  • LEVEL 3 REPARATIE MOGELIJK
  • MET OF ZONDER AFSPRAAK
  • PRIVACY CODE
  • U BEHOUD AL UW GEGEVENS
Betaalmogelijkheden

Klaar terwijl u wacht

Uw reparatie duurt helemaal niet lang. Sterker nog, in de meeste gevallen is uw reparatie klaar terwijl u wacht.

6 maanden garantie

Bij al onze reparaties heeft u, door onze zekerheid, altijd 6 maanden garantie!

Professioneel advies

Weet u het even niet meer? Of wilt u advies bij een reparatie of aankoop? Wij geven het vrijblijvend!

iPad 2017, prima iPad voor een lage prijs

De nieuwe iPad 2017 is een model wat toegankelijk is voor iedereen. Veel mensen hebben tegenwoordig een iPad welke vaak jarenlang meegaan. Het kan natuurlijk voorkomen dat je uiteindelijk toch behoefte hebt aan een nieuwe iPad omdat het niet meer optimaal functioneert of langzamer is. De meeste mensen hebben weinig behoefte om gemiddeld 700 euro uit te geven aan een nieuwe iPad. Apple heeft hier bij de iPad 2017 rekening mee gehouden, voor 409 euro is de tablet al verkrijgbaar.

iPad 2017 in vergelijking met andere iPads

Het design van de iPad 2017 is vrijwel gelijk aan hoe we de iPad gewend zijn. De knoppen zitten op dezelfde plaats en het formaat van het scherm is 9,7 inch wat gelijk is aan het scherm van de iPad Air 2 en de iPad Pro 9,7 inch. Omdat de iPad over een grotere accu beschikt is het gewicht wel wat toegenomen en is de tablet ook wat dikker. In vergelijking met de twee eerder genoemde iPads scheelt dit 62 gram. Toch zit hier ook een voordeel aan, de iPad 2017 heeft een grote accucapaciteit. In vergelijking met de iPad Air 2 gaat de nieuwe iPad 3 uur langer mee.

Het scherm is wel anders dan we gewend zijn. Er zit ruimte tussen het display en de glasplaat en is dus niet gelamineerd. Dit is jammer, want hierdoor heb je reflecties in het scherm. Wanneer er veel spiegeling in het scherm is kan dit het beeld van de iPad belemmeren. Echter is de kleurechtheid van het scherm optimaal, waardoor je mooi en helder beeld hebt.

Doordat de prijs lager is, ligt ook de kwaliteit net wat lager. Wanneer je scherm kapot is door stoten of vallen is dit natuurlijk erg vervelend. Gelukkig weten wij bij Phone-MediC als geen ander hoe wij de de iPad 2017 moeten repareren. Er werken enkel erkende monteurs en zij kunnen vrijwel iedere reparatie in 180 minuten uitvoeren. Het hoeft dus niet het einde te zijn van je iPad!

Het grote voordeel van de iPad 2017

De iPad 2017 is een tablet waar veel mensen op zaten te wachten. Het is een goedwerkende iPad met veel mogelijkheden voor een prima prijs. Apple heeft een aantal compromissen moeten maken om de prijs laag te kunnen houden en voor de meeste mensen is dat goed. Het is een prima iPad voor het gezin, voor op school of werkplekken. Juist omdat het zo betaalbaar is, is het voor velen eindelijk haalbaar een iPad aan te schaffen. Met deze iPad kan Apple een veel grotere doelgroep bereiken, het is echt een iPad voor iedereen.

Werkt je iPad niet meer optimaal?

Wanneer je je iPad langere tijd of intensief gebruikt kan het gebeuren dat de iPad langzamer wordt, blijft haperen of niet meer goed functioneert. Een iPad 2017 reparatie wordt bij Phone-MediC deskundig en snel voor je geregeld!