6 Maanden garantie
Met originele onderdelen
Met of zonder afspraak
Moederbord reparatie
Met behoud van data

Sony reparatie

Prijzen Sony-xa-serie Reparatie

Model Beeldscherm Batterij Bekijk
Xperia Z5 €69 €69
Xperia Z5 Compact €59 €69
Xperia Z5 Premium €189 €69
Xperia Z3 Compact €139 €69
Xperia Z3 €129 €49
Xperia Z2 €129 €59
Xperia Z1 Compact €119 €49
Xperia Z1 €129 €59
Xperia ZR €35 €59
Xperia X Performance €189 €69
Xperia X €189 €69
Xperia X Compact €139 €59
Xperia XZ1 €149 €0
Xperia XZ1 Compact €149 €0
Xperia XZ Premium €169 €79
Xperia XZs €49 €69
Xperia XZ €139 €69
Xperia XA2 €149,00 €69,00
Xperia XA2 Ultra €169,00 €79,00
Xperia XA1 €139 €0
Xperia XA1 Ultra €199 €0
Xperia XA €119 €69
Xperia XA Ultra €139 €69

Sony reparatie Den Haag 

Heeft u uw Sony telefoon laat vallen of is deze op een andere manier beschadigd geraakt? Phone-Medic Den Haag voert de reparatie van uw Sony Xperia snel en vakkundig uit. Onze gecertificeerde monteurs hebben veel ervaring op gebied van Sony reparaties en zijn daarom doorgaans binnen een uur klaar. Neem contact op om een afspraak te maken of als je vragen hebt.

Ondanks het feit dat de Xperia telefoons van Sony bekend staan om hun kwaliteit en betrouwbaarheid, kan het zomaar gebeuren dat deze kapot gaan of beschadigd raken. De hardware van de telefoon, ongeacht het merk, verslijt na een tijdje. De accu wordt ouder en minder krachtig, de uit/aan knop wordt veel gebruikt, etcetera. Wanneer dit gebeurt hoeft de telefoon niet compleet vervangen te worden. Kom naar Phone-Medic Den Haag, onze monteurs repareren uw Sony telefoon. Dit kost veel minder dan een nieuwe kopen.

Kosten Sony Xperia reparatie Den Haag

Hoeveel kost het nu om een Sony te laten repareren? Dit verschilt per model. Ook heeft de schade zelf invloed op de prijs. Sommige mankementen zijn nu eenmaal makkelijker te verhelpen. Deze reparaties kosten dus minder. Denk hierbij aan het herstellen van de software of het vervangen van de selfiecamera. Een kapot beeldscherm bijvoorbeeld, is wat duurder om te laten repareren. Wilt u weten hoeveel de reparatie van uw Sony Xperia kost? Al deze info en meer is te vinden op onze website.

Garantie

Na elke reparatie heeft u 6 maanden garantie. Als in die tijd blijkt dat er tijdens de reparatie een fout is gemaakt herstellen wij dit gratis voor u.

Reparatie niet gelukt?

Als de reparatie om wat voor reden dan ook niet gelukt is, hoeft u niet te betalen. Dit is onze ‘no fix, no fee’ regeling.

Officiële Sony onderdelen

De materialen en onderdelen die worden gebruikt voor de reparatie zijn allemaal door Sony goedgekeurd. Door gebruik te maken van echte Sony onderdelen zorgen we dat de Sony Xperia weer lang meegaat en dat de problemen niet nog een keer optreden. Daar hoeft u zich dus geen zorgen over te maken.

Gecertificeerde Sony monteurs

Al onze monteurs zijn ervaren en gecertificeerd. Zij voeren de reparatie niet alleen snel, maar ook zorgvuldig uit. Zij hebben hier immers voor geleerd en doen dit al jaren. Zij vinden het overigens geen probleem als u mee wilt kijken bij de reparatie.

Sony reparatie Den Haag binnen een uur klaar

De reparatie van uw Sony Xperia duurt doorgaans niet erg lang. Meestal heeft een van onze monteurs de klus binnen een uurtje geklaard. In die tijd kunt u gebruik maken van onze gratis Wi-Fi en krijgt u natuurlijk een kopje koffie aangeboden. Als u wilt, kunt u zelfs meekijken met de reparatie. Dat vindt de monteur geen probleem. Heeft u wat anders te doen? Ook dat is geen punt. Dan kunt u uw gerepareerde Sony Xperia op een later tijdstip ophalen.

Zelf Sony repareren?

De laatste jaren kiezen steeds meer mensen ervoor om zelf hun telefoon te repareren in plaats van dit door een professional te laten doen. Dit raden wij niet aan. Er is namelijk een vrij grote kans dat u uw telefoon alleen maar verder beschadigd door onvoorzichtig te werk te gaan. Ook zijn de Sony onderdelen die u online kunt bestellen niet de officiële. Deze zijn niet goedgekeurd door Sony zelf, wat inhoudt dat ze minder lang meegaan en minder betrouwbaar zijn. Dus zelfs als de reparatie lukt, is de kans groot dat u binnen een jaar weer tegen een ander probleem aanloopt omdat u goedkope onderdelen heeft gebruikt.

Sony Xperia beeldscherm kapot

Heeft u uw Sony telefoon laten vallen en is het beeldscherm nu kapot? Laat deze repareren door een van onze monteurs. Deze heeft dit al vaak gedaan en heeft dit klusje snel geklaard. Dan kunt u weer snel genieten van uw Sony telefoon.

Valschade verzekerd?

In sommige situaties valt valschade aan uw telefoon onder uw inboedel of reisverzekering. Hiervoor kunt u het beste bij uw verzekeraar zijn. U kunt hier wel direct vrijblijvend een gratis offerte aanvragen.

Waterschade Sony telefoon

Heeft uw Sony waterschade opgelopen? Dit moet snel gerepareerd worden. Onze monteurs in Den Haag hebben veel ervaring met Sony waterschade reparaties. Zij maken gebruik van chemische middelen om de telefoon te reinigen. Als er onderdelen beschadigd zijn, worden deze ook vervangen. Als het goed is, werkt uw telefoon dan weer naar behoren.

Sony reparatie: aan/uit-knop, camera en achterkant

Er zijn nog talloze andere manieren waarop uw Sony beschadigd kan raken. Er kunnen problemen zijn met de camera, de aan/uit-knop of de achterkant. Al deze kunnen gerepareerd worden bij Phone-Medic Den Haag.

Reparatie Sony telefoons Den Haag

Wij repareren zowel oude als nieuwe Sony telefoons. Het is dus geen probleem als u een oude Sony uit 2012 of het allernieuwste Xperia model hebt. Wij repareren dus ook de Sony Xperia X, Xperia Z, Xperia XA en de Xperia XZ modellen.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u advies over een reparatie? Neem dan contact met ons op. Onze monteurs helpen u graag verder.

Met of zonder afspraak

Bent u er uit en wilt u uw Sony reparatie bij ons op locatie in Den Haag laten uitvoeren? Maak dan een afspraak met onze agenda tool. Dit is binnen een paar minuten gedaan. Heeft het haast of bent u toevallig in de buurt? Dan kunt u ook gewoon bij ons naar binnenlopen. Een van onze monteurs heeft vast wel wat tijd over om u te helpen.

Onze locatie in Den Haag

Wij zijn gevestigd aan de Theresiastraat in Den Haag, op nummer 69-A. Dit is op loopafstand van diverse OV-verbindingen, zoals het Centraal Station, de tram en de bus. Ook zijn wij goed bereikbaar met de auto. Voordat u langskomt, kunt u het beste even naar onze openingstijden kijken. Anders staat u misschien voor een dichte deur.

Sony reparaties Den Haag

Wij repareren alle soorten Sony telefoons. Daarnaast repareren wij ook telefoons van merken zoals Apple, Samsung, Huawei en LG. Denk hierbij aan de iPhone of de Samsung Galaxy. Ook op gebied van tabletreparaties zijn wij actief. Al onze reparaties worden uitgevoerd door gecertificeerde monteurs. Bovendien krijgt u na iedere reparatie 6 maanden garantie.