6 Maanden garantie
Met originele onderdelen
Met of zonder afspraak
Moederbord reparatie
Met behoud van data

iPhone Reparatie Delft

Bent u woonzaam in het prachtige Delft en werkt uw iPhone niet meer? Is deze beschadigd, kapot of werkt deze totaal niet meer? Als u uw iPhone door echte experts wilt laten repareren dan moet u eigenlijk niet in Delft zijn. Nee, u kunt veel beter naar Phone-Medic Den Haag komen. Hier werken echte experts met jarenlange werkervaring. Gelukkig is het vanuit Delft slechts een kort ritje naar onze locatie in het centrum. Met elk iPhone model en met elk soort beschadiging kunt u bij ons terecht. Dankzij de jarenlange ervaring van onze monteurs weten zij uw iPhone niet alleen snel maar ook voorzichtig en vakkundig te herstellen. Heeft nog vragen over de reparatie van uw iPhone, niet in Delft, maar in Den Haag? Neem dan gewoon contact met ons op. Ook kunt, als u dat wilt, hier direct een afspraak maken.
 

Hoeveel kost repareren iPhone Delft?

“Hoeveel kost het om mijn iPhone te repareren”,”Het is vast en zeker heel duur?”. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van de talloze vragen die wij dagelijks krijgen van mensen met een beschadigde iPhone, ook uit Delft. Voor elk van deze klanten hebben wij een geruststellend antwoord. Namelijk, dat de kosten van de reparatie vaak een stuk lager zijn dan dat zij denken. Wel is de prijs afhankelijk van een aantal factoren:
  1. het model iPhone (iPhone 5S of iPhone 10?)
  2. het type schade
  3. hoeveelheid schade
Doorgaans zijn onderdelen voor de oudere iPhones goedkoper, wat ervoor zorgt dat deze reparaties wat goedkoper zijn. Ook hebben onze monteurs veel ervaring met de oudere iPhones, waardoor zij de reparatie sneller kunnen uitvoeren. Daarnaast speelt de schade zelf een rol? Zowel het type schade en de hoeveelheid. Het is bijvoorbeeld goedkoper om een scherm met een barstje daarin te repareren dan om waterschade te herstellen. Wilt u precies weten hoeveel de reparatie van uw iPhone bij Phone-Medic gaat kosten? Kijk dan verder op onze website. Hier vindt u alle relevante informatie over de reparatie van uw iPhone.

Let op: mogelijk garantie!

Inderdaad, er bestaat een grote kans dat uw verzekeraar de kosten van de reparatie van uw iPhone voor zijn rekening neemt. Waarom? Nou, omdat telefoons in bepaalde gevallen onder uw inboedel- of reisverzekering vallen. Helaas kunnen wij hier geen vaste uitspraken over doen. Daarvoor moet u toch echt bij uw verzekeringsmaatschappij zijn. Zij kunnen u vlekkeloos vertellen wat de exacte voorwaarden nu zijn. Wel kunt u hier bij Phone-Medic alvast gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Altijd 6 maanden garantie

Naast onze ‘no fix, no fee’-regeling hebben we natuurlijk ook nog een standaard garantie. Deze garantie is geldig voor maar liefst 6 maanden en geldt na elke reparatie. Mocht in deze 6 maanden boven water komen dat de reparatie niet naar behoren is uitgevoerd, dan zullen wij dit zo snel mogelijk voor u rechtzetten. Uit de praktijk blijkt gelukkig dat dit maar zelden voorkomt.

Reparatie iPhone Delft binnen slechts 1 uur klaar

U leest het goed, veel van onze iPhone reparaties zijn binnen een uurtje al helemaal afgerond. Dit is met name te danken aan de professionaliteit en expertise van onze monteurs. Zij weten precies hoe ze bepaalde mankementen moeten aanpakken en waarvoor zij moeten uitkijken. Op deze manier verloopt de reparatie niet alleen voorzichtig en zorgvuldig, maar ook erg spoedig. U kunt dus al snel weer genieten van uw gerepareerde iPhone.

Op locatie wachten tot de reparatie iPhone Delft klaar is

Omdat de reparatie doorgaans minder dan 1 uur lang duurt, kunt u gewoon bij ons op locatie wachten tot de reparatie klaar is. U krijgt een kopje koffie aangeboden en mag gebruik maken van onze WiFi verbinding, bijvoorbeeld als u nog wat werk te doen heeft. Als u wilt kunt u ook meekijken met de reparatie, dat vinden onze monteurs totaal geen probleem. Heeft u geen tijd om op locatie te wachten? Ook dat is geen punt. In dat geval kunt u uw iPhone gewoon op een later tijdstip ophalen.

Zelf iPhone reparatie Delft uitvoeren

Wat u ook doet, ga niet zelf aan uw iPhone sleutelen! Dit is namelijk doodzone. De kans is erg groot dat u uw kostbare iPhone alleen maar nog meer beschadigd. Het repareren van telefoons is immers secuur werk en vereist veel ervaring en expertise. Nee, laat de reparatie van uw iPhone gewoon over aan de experts van Phone-Medic.

Wat maakt Phone-Medic nu anders?

In Delft zijn er natuurlijke ook meerdere zaken die iPhones repareren. Deze verschillen echter wel flink van Phone-Medic. Hieronder een aantal zaken waarom u bij ons moet zijn.

Onze unieke ‘no fix, no fee’-regeling

Wij hanteren inmiddels al jarenlang een zogenaamde ‘no fix, no fee’-regeling. Dit houdt in dat wanneer het zelfs onze monteurs niet lukt om uw iPhone te repareren er geen kosten in rekening worden gebracht. Wij hanteren deze regeling omdat we erin geloven dat de klant de absolute koning  is. Als wij hem of haar dus niet hebben kunnen helpen, hoeven ze niets te betalen. Dat is wel zo eerlijk.

Apple Certified Technicians repareren iPhone Delft

Onze monteurs beschikken naast veel werkervaring ook over de juiste certificaten. Zo zijn meerdere van onze monteurs zogenaamde ‘Apple Certified Technicians’. Dit houdt in dat zij hebben geleerd voor dit vak en dus precies weten hoe ze producten van Apple moet repareren.

100% officiële onderdelen van Apple

In tegenstelling tot veel andere reparatiebedrijven maken wij alleen maar gebruik van onderdelen van Apple zelf. Deze zijn meerdere malen gekeurd en daardoor dus erg betrouwbaar. Alleen op deze manier weten wij absoluut zeker dat onze reparaties ervoor zorgen dat uw iPhone weer lang mee zal gaan. Hier hechten wij veel waarde aan aangezien het ook ons doel is om ervoor te zorgen dat u voor een lange periode kunt genieten van uw gerepareerde iPhone.

Maak nu een afspraak bij Phone-Medic

Bent u overtuigd? Maak dan snel een afspraak. Via de agendatool hier op onze website is dit zo gedaan. Het enige wat u hoeft te doen is het model iPhone en het type schade selecteren. Vervolgens ziet u alle relevante informatie en kunt u een dag en tijdstip uitkiezen. Klaar is kees!

Ook zonder afspraak

Heeft u geen tijd gehad om een afspraak te maken en bent u toevallig in de buurt? Of heeft de reparatie van uw iPhone spoed? Ook dan kunt u gewoon bij ons naar binnen wandelen, het maken van een afspraak is niet noodzakelijk. Kijk voordat u langskomt wel eerst naar onze openingstijden, anders bestaat er een kans dat u voor een gesloten deur staat.

Reparatie iPhone Delft op locatie centrum Den Haag

Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Haag, aan de Theresiastraat nummer 69-A. Deze locatie is erg gemakkelijk te bereiken vanuit Delft, zowel met de auto als met alternatief vervoer. In de omgeving zijn meer dan genoeg parkeermogelijkheden en diverse OV-verbindingen, zoals het Centraal Station, liggen letterlijk om de hoek.