6 Maanden garantie
Met originele onderdelen
Met of zonder afspraak
Moederbord reparatie
Met behoud van data

Lg reparatie Den Haag

LG reparatie Den Haag 

Een kapotte LG telefoon kan erg vervelend zijn, ongeacht of er nu sprake is van een kapot scherm of een verouderde accu. Kies er daarom voor om deze te laten repararen door Phone-Medic Den Haag. Onze monteurs in Den Haag hebben veel ervaring op gebied van LG reparatie en voeren de reparatie snel en vakkundig uit. Dagelijks repareren zij verschillende LG telefoons. Dit doen zij doorgaans binnen een uur, u hoeft dus niet lang te wachten. Heeft u vragen over de reparatie van uw LG op onze locatie in Den Haag of wilt u advies? Neem contact met ons op. U kunt ook meteen al een afspraak maken.

Snelle reparatie

Onze monteurs werken naast zorgvuldig ook erg snel. Vaak duurt de reparatie van een LG telefoon op onze locatie in Den Haag minder dan een uur. U kunt daarom gewoon even blijven wachten onder het genot van een kopje koffie. Ook kunt u gebruik maken van onze gratis Wi-Fi. Als u dat wilt, kunt u zelfs meekijken met de reparatie. De monteur vindt dat geen probleem. Als u nog wat anders te doen heeft, mag u dat ook gaan doen. Dan spreken we een tijd af waarop u de gerepareerde LG kunt ophalen.

Officiële onderdelen

Wij maken tijdens onze reparaties alleen maar gebruik van hoogwaardige LG onderdelen. Deze zijn door LG zelf goedgekeurd en zijn dus beter en betrouwbaarder. Hiermee wordt voorkomen dat het probleem in de toekomst weer terugkomt.

Kosten reparatie LG in Den Haag

Het kost doorgaans niet zo veel om uw LG te laten repareren. Dit is ook afhankelijk van de schade zelf en welk model het is. Ernstigere schade is natuurlijk lastiger en dus duurder om te repareren. Een zwaar beschadigd scherm repareren is bijvoorbeeld lastiger en duurder dan slechts de batterij van de telefoon repareren of vervangen. Om te weten hoeveel de reparatie u gaat kosten, kunt u op onze site kijken. Hier vindt u alle relevantie informatie, zoals de kosten en de duur van de reparatie.

6 maanden garantie na elke reparatie

Om te verzekeren dat wij vakwerk verrichten, heeft u na elke reparatie maar liefst 6 maanden garantie. Als in deze periode boven water komt dat de reparatie niet naar behoren is uitgevoerd, wordt dit gratis voor u opgelost. In de praktijk gebeurt dit echter haast nooit.

No fix, no fee

In zeldzame gevallen kan het wel eens gebeuren dat het ons niet lukt om uw telefoon te repareren. In dat geval hoeft u niks te betalen.

Reparatie LG Den Haag verzekerd

Wist u dat valschade onder uw inboedelverzekering valt? Als u uw telefoon op vakantie laat vallen kan dit zelfs onder uw reisverzekering vallen. Neem voor meer informatie hierover contact op met uw verzekeraar. Bij Phone-Medic Den Haag kunt u al wel vrijblijvend een gratis offerte aanvragen.

Gecertificeerde monteurs

Al onze monteurs werkzaam op onze locatie in Den Haag zijn gecertificeerd. Dit houdt in dat zij reparaties mogen uitvoeren op allerlei telefoons, tablets en laptops en kunnen aantonen dat zij hiervoor hebben geleerd. Hiernaast zijn al onze monteurs ook nog eens erg ervaren. Zij voeren de reparatie van uw LG snel, zorgvuldig en vakkundig uit.

Zelf repareren of laten repareren?

Het internet staat vol met allerlei tutorials over hoe jij je eigen telefoon kunt repareren. Hierdoor zou je al snel denken dat dit gemakkelijk kan. Dit is echter niet het geval. Veel mensen realiseren zich niet dat de kans groot is dat ze de problemen met hun telefoon alleen maar verergeren. Door onzorgvuldig te werk te gaan kan de telefoon nog meer beschadigd raken. Ook zijn de onderdelen die worden gebruikt vaak niet de officiële onderdelen van LG, maar goedkopere en minder betrouwbare onderdelen. Laat het repareren van uw LG telefoon daarom over aan de gecertificeerde monteurs van Phone-Medic Den Haag.

LG waterschade opgelopen?

Uw LG heeft waterschade opgelopen, wat nu? Wat in eerste instantie belangrijk is, is dat u de telefoon niet probeert aan te zetten of op te laden. Maak direct een afspraak bij Phone-Medic of loop bij ons naar binnen. Onze monteurs hebben veel ervaring op gebied van waterschade reparaties. Zij reinigen uw telefoon met chemische middelen en vervangen de beschadigde onderdelen.

Scherm LG telefoon kapot

Een kapot telefoonscherm, het kan iedereen overkomen. Dit gebeurt al helemaal snel als u geen hoesje om uw telefoon heeft. Een kapot touchscreen kan erg storend zijn. Al helemaal als het gehele scherm is gebarsten. Dan kan er zelfs glas uitvallen. Laat daarom uw kapotte LG repareren. De monteurs van Phone-Medic hebben deze reparatie binnen een uur gedaan.

Alle LG telefoons

LG is een groot telefoonmerk dat al erg lang bestaat. Daarom voeren wij reparaties uit op haast alle LG telefoons. Dus zelfs met een erg oude LG kunt u bij ons terecht. Tegenwoordig voeren wij vooral reparaties uit op de Q, G en Nexus modellen van dit telefoonmerk.

Neem contact bij vragen

Als u vragen heeft kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook geven wij advies over reparaties of nieuwe aankopen. Wij helpen u in ieder geval graag verder.

Maak een afspraak voor LG reparatie Den Haag

Wilt u een afspraak maken bij Phone-Medic Den Haag? Dankzij onze agendatool is dit binnen een minuut gedaan. Het enige wat u hoeft te doen is uw telefoon en de schade selecteren. Dan ziet u alle relevantie informatie, zoals de prijs en de duur van de reparatie. Vervolgens kunt u zelf een geschikte datum en tijd uitkiezen.

Ook zonder afspraak

Bent u toevallig in de buurt maar heeft u geen afspraak gemaakt? Geen probleem, u kunt gewoon bij ons naar binnenlopen. Wij hebben vast wel wat tijd over om uw LG te repareren. Voordat u langs komt is het wel zo slim om even naar onze openingstijden te kijken. Ander staat u wellicht voor een dichte deur.

Onze locatie in Den Haag

Wij zijn gevestigd in Den Haag, in de Theresiastraat op nummer 69-A. Wij zijn makkelijk te bereiken via het openbaar vervoer en de auto. Het Centraal Station ligt immers op loopafstand.

LG reparaties en meer

Naast reparaties van telefoons van LG voeren wij op onze locatie in Den Haag ook andere reparaties uit. Zo repareren wij telefoons, tablets en laptops van merken zoals Apple, Samsung, Huawei en HTC. Ook deze reparaties worden gedaan door onze gecertificeerde monteurs.

Prijzen Lg Reparatie

Model Beeldscherm Batterij Bekijk
Q6 €169,00 €69,00
G6 €149 €69
G5 €129 €29
G4 €139 €19
G3 €19 €59
G2 €129 €59
Nexus 5 €69 €59
Nexus 5X €69 €69
L70 €0 €0
L90 €0 €0