iPhone Xs Max reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de iPhone Xs Max reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

iPhone XS Max reparatie in Den Haag

Heeft u een iPhone XS Max van het gerenommeerde Apple maar is deze kapot of beschadigd? Een kapotte of defecte telefoon kan erg vervelend zijn, daarom is het zaak deze zo snel mogelijk te laten repareren. Gelukkig zijn wij, Phone-Medic Den Haag, gespecialiseerd in het uitvoeren van reparaties op allerlei Apple telefoons, waaronder de iPhone XS Max. Allerlei soorten mankementen, zoals een kapot beeldscherm, een oude batterij of een defecte cameramodule, weten wij vakkundig te verhelpen. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Prijs reparatie iPhone XS Max Phone-Medic Den Haag

Het laten repareren van uw iPhone XS Max is nooit een pretje. Het kost u namelijk geld dat u liever aan iets anders had uitgegeven. Gelukkig vallen de prijzen bij ons wel mee. Wij maken ons sterk voor een betaalbare en transparante prijs. De hoogte van de prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan het type schade, de onderdelen die moeten worden vervangen en de duur van de reparatie zelf. Wilt u de exacte prijs weten van de reparatie? Kijk dan verder op onze website.

Altijd 6 maanden garantie

Na elke reparatie heeft u recht op maar liefst 6 maanden garantie. Mocht binnen deze periode blijken dat de reparatie van uw iPhone XS Max bij ons in Den Haag niet goed is uitgevoerd, dan zullen wij dit zo snel mogelijk voor u oplossen. Als het ons overigens niet lukt om uw telefoon te repareren, dan hoeft u niets te betalen. Dit is onze “no fix, no fee” regeling.

Reparatie iPhone XS Max nog op dezelfde dag klaar

Het repareren van uw iPhone XS Max op onze locatie in Den Haag duurt niet lang. Doorgaans is de telefoon nog op dezelfde dag klaar, vaak zelfs binnen één uur. In dit geval kunt u gewoon bij ons op locatie wachten tot uw telefoon weer zo goed als nieuw is. U krijgt een kopje koffie aangeboden en mag gebruik maken van onze WiFi. Ook kunt u meekijken met de reparatie van uw iPhone XS Max.

Maak nu een afspraak

Bent u overtuigd? Maak dan snel een afspraak. Dit kan gemakkelijk en snel, gewoon hier op onze website. Kies een dag en een tijdstip dat u uitkomt. Overigens kunt u ook zonder afspraak op onze locatie aan de Theresiastraat 69-A in Den Haag terecht.

Verzekeringen

Smartphone, tablet of laptop binnen het huis of op vakantie laten vallen?

Wat u misschien niet weet is dat valschade aan uw apparaten vaak onder uw inboedelverzekering en reisverzekering valt. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen bij ons.

Voordelen

100% ORIGINELE ONDERDELEN

24 UUR SERVICE

6 MAANDEN GARANTIE

GECERTIFICEERDE MONTEURS

GRATIS KOFFIE

GRATIS WIFI

LEVEL 3 REPARATIE MOGELIJK

MET OF ZONDER AFSPRAAK

PRIVACY CODE

U BEHOUD AL UW GEGEVENS

Betaalmogelijkheden

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media