6 Maanden garantie
Met originele onderdelen
Met of zonder afspraak
Moederbord reparatie
Met behoud van data

Telefoon reparatie Delft door Phone-Medic Den Haag

Woont u in Delft en moet uw telefoon gerepareerd worden? Kom dan gewoon naar Phone-Medic Den Haag! Dit is vanuit Delft niet al te lang rijden. Dit doet u overigens niet voor niets. De reparatie van uw telefoon niet in Delft maar bij Phone-Medic laten uitvoeren heeft meerdere voordelen met zich mee. Zo verlopen onze reparaties erg snel, hanteren wij eerlijke prijzen, werken bij ons alleen gecertificeerde monteurs en nog veel meer. Ongeacht wat het probleem met uw telefoon is, wij hebben de oplossing! Het maakt niet uit of u nu een iPhone, Samsung of Huawei heeft, wij helpen u sowieso verder. Heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op. Ook kunt u hier meteen al een afspraak maken om uw telefoon te laten repareren.

Prijs repareren mobiele telefoon Delft

In tegenstelling tot wat veel mensen geloven, kost het doorgaans niet al te veel om uw telefoon bij ons te laten repareren. Het is soms wel het geval dat een reparatie duurder kan uitvallen, bijvoorbeeld als er sprake is van ernstige. Een goed voorbeeld hiervan is waterschade. Bij dergelijke schade moeten namelijk meerdere onderdelen vervangen en gerepareerd worden. Bij al onze andere reparaties is dit niet het geval en vallen de kosten reuze mee. De prijs van de reparatie hangt echter wel af van het type telefoon en de schade zelf. Als u precies wilt weten hoeveel het gaat kosten om uw telefoon te laten repareren bij Phone-Medic, dan moet u verder rondkijken hier op onze website.  Selecteer simpelweg uw merk en model telefoon en vervolgens de soort schade. Dan ziet u alle relevantie informatie over de reparatie, waaronder de prijs.

Altijd recht op 6 maanden garantie

Om u er van te verzekeren dat wij alleen maar vakwerk leveren, heeft u na elke reparatie maar liefst recht op 6 maanden garantie. Mocht binnen deze periode blijken dat wij ons werk toch niet goed hebben gedaan, dan zullen wij dit zo snel mogelijk corrigeren. Gelukkig leert de praktijk ons dat dit niet of nauwelijks nodig is.

No fix, no fee

Wij hanteren inmiddels al een aantal jaar een zogenaamde no fix, no fee regeling. Wat dit inhoudt? Stel, het lukt zelfs onze ervaren en gecertificeerde monteurs niet om uw telefoon te repareren. Wat dan? Nou, om u dan alsnog tegemoet te komen hoeft u niets te betalen. Net zoals bij onze garantieregeling blijkt dit nauwelijks nodig te zijn.

Verzekeren neemt kosten reparatie telefoon Delft voor zijn rekening

Inderdaad, u leest het goed. Het kan zo zijn dat uw verzekeraar de kosten van de reparatie van uw telefoon voor zijn rekening neemt. Waarom? In sommige gevallen valt uw (mobiele) telefoon onder uw inboedelverzekering. Als u de telefoon schade heeft opgelopen op vakantie, kan het zelfs zo zijn dat deze schade onder uw reisverzekering valt. Helaas kunnen wij hier geen concrete uitspraken over doen. Daarvoor zult u toch echt bij uw verzekeraar moeten zijn.

Reparatie telefoon Delft binnen een uur klaar

Het repareren van uw telefoon bij ons op locatie duurt doorgaans niet langer dan een paar uur. In sommige gevallen is het zelfs zo dat de reparatie binnen slechts één uur klaar is. In dergelijke gevallen kunt u gewoon bij ons op locatie blijven wachten tot de reparatie afgerond is. U krijgt een kopje koffie aangeboden en mag natuurlijk gebruik maken van onze WiFi verbinding. Als u dat wilt mag u zelfs meekijken met de reparatie zelf. Dat vinden onze monteurs doorgaans geen probleem.

Geen tijd? Geef een telefoon af en haal deze op een later tijdstip op

Het is overigens geen punt als u geen tijd heeft om bij ons op locatie te wachten. Dan spreken we simpelweg een later tijdstip af waarop u uw telefoon weer kunt ophalen.

Let op: probeer niet zelf uw telefoon te repareren

De laatste jaren zien we een zorgwekkende trend opkomen. Steeds vaker krijgen wij mensen met ernstig beschadigde telefoons. Hoe dit komt? Vaak wordt dit veroorzaakt door mensen die zelf hun telefoon proberen te repareren. Uiteindelijk is het probleem alleen nog meer erger geworden, waarop ze toch maar naar ons zijn gekomen. Het resultaat? Een reparatie die veel lastiger en duurder is om uit te voeren! Kom daarom in eerste instantie al naar Phone-Medic.

Reparatie telefoon Delft door gecertificeerde monteurs

Alle monteurs werkzaam bij Phone-Medic zijn gecertificeerd en hebben meerdere jaren aan werkervaring. Zij weten dus precies hoe ze uw telefoon moeten repareren en waarvoor ze moeten uitkijken. Uw telefoon is bij ons dus in goede handen.

Alleen maar hoogwaardige onderdelen

Veel reparatiebedrijven maken gebruik van goedkope onderdelen. Dit verslechterd de kwaliteit van de reparatie en zorgt er zeer waarschijnlijk voor dat de telefoon binnen de kortste keren weer kapot is. Wij daarentegen, maken alleen maar gebruik van gekeurde onderdelen die van telefoonfabrikanten zelf afkomstig zijn. Door gebruik te maken van deze hoogwaardige materialen waarborgen wij de kwaliteit van onze reparaties en kunnen wij u er van verzekeren dat uw gerepareerde telefoon weer jarenlang mee kan.

Oplossing bij elk merk telefoon en elk mogelijk probleem

Ongeacht welk merk of model telefoon u heeft, wij helpen u verder. Dagelijks repareren wij talloze iPhones, Samsungs, Huawei telefoons, Google Pixels, enzovoorts, enzovoorts. Naast deze vele merken repareren wij ook een breed scala aan mankementen en beschadigingen. Denk hierbij aan:
  • gebarsten beeldscherm/achterkant
  • waterschade
  • kapotte accu
  • beschadigde cameramodule
 

Maak een afspraak!

Wilt u een afspraak maken? Via onze website is dit binnen no time gedaan. Het enige wat u hoeft te doen is uw merk en model telefoon en de schade zelf te selecteren. Dan kunt u meteen een geschikte datum en een geschikt tijdstip uitkiezen.

Reparatie telefoon Delft zonder afspraak

Ook zonder afspraak kunt u bij ons terecht. Loop simpelweg eventjes bij ons naar binnen, dan maken we wat tijd voor u vrij. Kijk voordat u langskomt wel eerst naar onze openingstijden, anders komt u wellicht voor een dichte deur te staan.

Vragen over repareren telefoon Delft? Neem contact op

Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij beantwoorden al uw vragen en helpen u verder. Ook als u vragen heeft of advies nodig heeft over een eventuele nieuwe aanschaf of reparatie kunt u gewoon contact opnemen. Dit kan op drie manieren: telefonisch, via de mail of via onze contactformulier.

Gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen

Wilt u weten waar u aan toe bent?Of moet u van uw verzekeraar een offerte laten zien? Hier kunt u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Dat is binnen een paar minuten gedaan.

Onze locatie aan de Theresiastraat

Wij zijn gevestigd aan de Theresiastraat in Den Haag, op nummer 69-A. Dit is vanuit Delft erg gemakkelijk te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. In de omgeving zijn meer dan genoeg parkeermogelijkheden en om de hoek ligt het Centraal Station van Den Haag.