Samsung Galaxy S8 reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Galaxy S8 reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Samsung Galaxy S8 reparatie

De Samsung Galaxy S8 heeft een mooi design. Het heeft een schermvullende voorkant en geen homeknop meer. Daarnaast is het erg dun en licht van gewicht. Het toestel draait op een Exynos 8895-chip en beschikt over 4GB werkgeheugen. De accu gaat makkelijk een dag mee maar laadt minder snel op. De camera is gelijk gebleven aan die van de Samsung Galaxy S7 maar de selfiecamera heeft een upgrade gekregen naar 8 megapixel camera. Het toestel is stof- en waterdicht wat ook zeker een voordeel is.

Echter biedt het geen volledige garantie. Waterschade kan alsnog voorkomen, het beste kun je dan direct een afspraak maken bij Phone Medic in Den Haag zodat je toestel weer hersteld kan worden.

Waterschade oplossen

Als je waterschade hebt opgelopen is het noodzaak om zo snel mogelijk te handelen om verdere schade aan je toestel te voorkomen. Belangrijk is dat je het toestel niet koppelt aan het stopcontact en niet aanzet. Dit kan kortsluiting veroorzaken. Wanneer je (online) een afspraak maakt bij Phone Medic, of binnenloopt wanneer het jou uitkomt kunnen we de waterschade herstellen. Dit doen we met chemische reiniging. Onze monteurs zijn experts op het gebied van waterschade en kunnen bijna iedere smartphone weer repareren. Een iPhone Galaxy S8 reparatie kost voor waterschade maar €49,- en wordt binnen 30 minuten uitgevoerd. Na de reparatie zal je iPhone weer werken als nieuw.

Gecertificeerde monteurs

Er werken bij ons enkel gecertificeerde monteurs die al jarenlang in het vak zitten. Ook maken we gebruik van originele onderdelen en bieden we na de reparatie nog 6 maanden garantie. Vrijwel iedere smartphone reparatie kunnen we binnen 30 minuten uitvoeren en is dus klaar terwijl je staat te wachten. Je hebt zelfs de mogelijkheid om mee te kijken. Een afspraak maken is niet nodig maar kan wel, dit doe je snel en eenvoudig online.

Overige Samsung reparaties

Door intensief gebruik van je smartphone kan er altijd wel wat kapot gaan. Denk aan de camera, de laadconnector, de luidspreker of de batterij. Ook voor de Samsung Galaxy S8 scherm reparatie kun je bij ons terecht in Den Haag. Je kunt ook bij ons terecht voor een Samsung Galaxy S8 accu reparatie. 

De kosten per reparatie zijn afhankelijk van het soort toestel en de reparatie die nodig is. Voor een nieuwer toestel, zoals een Samsung S7 edge reparatie betaal je net wat meer dan voor een ouder model. De prijzen kun je in een overzicht per toestel terug vinden op onze website, je hebt dan ook meteen de mogelijkheid om een afspraak in te plannen. Wil je graag eerst wat meer informatie over de mogelijkheden of advies over je toestel? Ook dan kun je binnenlopen bij ons of contact met ons opnemen.

Verzekeringen

Smartphone, tablet of laptop binnen het huis of op vakantie laten vallen?

Wat u misschien niet weet is dat valschade aan uw apparaten vaak onder uw inboedelverzekering en reisverzekering valt. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen bij ons.

Voordelen

100% ORIGINELE ONDERDELEN

24 UUR SERVICE

6 MAANDEN GARANTIE

GECERTIFICEERDE MONTEURS

GRATIS KOFFIE

GRATIS WIFI

LEVEL 3 REPARATIE MOGELIJK

MET OF ZONDER AFSPRAAK

PRIVACY CODE

U BEHOUD AL UW GEGEVENS

Betaalmogelijkheden

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media