Wij zijn geopend, heeft u vragen? Bel ons gerust!

Samsung-tablet reparatie

Samsung  is een van de grootste smartphones en tablet producent ter wereld. Samsung is bekend door zijn enorm veel keuze uit tablet, zodat de consument de juiste tablet naar zijn benodigdheden kan kiezen. Terwijl Samsung Tablet een van de beste tablet fabrikant is, gaat de hardware toch niet zo lang mee. Het is mogelijk dat u na een tijdje de oplaadpunt, accu of een andere onderdeel zult moeten laten veranderen. Goed nieuws is dat wij bij Phone-MediC altijd klaar staan voor al u Samsung Tablet reparaties. Phone-MediC verzekert u van de beste kwaliteit en de snelste hersteltijd. Phone-MediC kan alle reparaties uitvoeren zoals scherm vervangen, oplaadpunt vervangen, accu vervangen, aan/uit knop reparatie herstellen en nog veel meer en dat allemaal binnen een half uur met behoudt van uw gegevens en toestelgarantie Excl. Waterschade.

Samsung Tablet scherm reparatie

Is uw Samsung Tablet scherm kapot? Wilt u hem gemaakt hebben terwijl u wacht? Geen paniek! Phone-MediC repareert uw Samsung Tablet scherm binnen een half uur. Onze ervaren monteurs kunnen uw scherm perfect herstellen met een originele exemplaar. Uw Samsung Tablet scherm wordt binnen een ESD veilig reparatie ruimte met de best kwaliteit tools gerepareerd, waardoor u ook 6 maanden garantie op uw scherm reparatie krijgt.

Samsung Tablet waterschade opgelopen?

Samsung Tablet Smartphones en waterschade gaan natuurlijk niet goed samen. Bij Phone-MediC bieden wij chemische reinigingen aan om uw Samsung Tablet weer helemaal gezond en wel te krijgen. Onze monteurs nemen hun tijd om uw Samsung Tablet oxidatievrij te maken zodat u weer lang van uw Samsung Tablet kunt genieten. Onze monteurs zijn experts in het oplossen van waterschade. Als uw Samsung Tablet waterschade heeft opgelopen, moet u hem vooral niet proberen aan te zetten of aan het stopcontact te koppelen. Kom zo snel mogelijk bij Phone-MediC langs zodat wij de accu van uw Samsung Tablet kunnen loskoppelen en gelijk kunnen beginnen met een chemische reiniging.

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media