6 Maanden garantie
Met originele onderdelen
Met of zonder afspraak
Moederbord reparatie
Met behoud van data

Microsoft-reparatie reparatie

Prijzen Reparatie

Problemen met je Microsoft Surfrace?

Surfrace is een reeks producten welke zijn uitgegeven door Microsoft. Uiteen lopende producten van een hoofdtelefoon, Windows tablets, digitale borden en laptops. De apparaten zijn geproduceerd door Pegatron en zijn ontworpen als premium toestellen als voorbeeld voor Windows OEMs. Bijna alle toestellen draaien op een Intel processor, op de Surfrace 2 en de Surfrace RT na. Phone Medic heeft ook voor al deze apparaten gecertificeerd personeel om reparaties uit te voeren.

De surfrace producten bestaan uit 8 reeksen:

  • De reeks van hybride tablets met optioneel koppelbaar toetsenbord en digitale pen. De eerste en tweede uitvoeringen maken alleen gebruik van ARM.

  • Surfrace Pro, professionele hybride tablets met optioneel toetsenbord en digitale pen.

  • De Surfrace Laptop, met een 13,5 inch touchscreen. De Surfrace 2 uitvoering is uitgerust met Windows 10.

  • De Surfrace Go, een goedkopere en kleinere uitvoering van de hybride Surfrace tablets.

  • Surfrace Book, een laptop met een afneembaar scherm wat kan functioneren als laptop.

  • De Surfrace Studio, een 28 inch all in one desktop, het scherm kan door middel van een scharnier omgevormd worden tot een tekentafel.

  • Surfrace Hub, een digitaal bord voor samenwerking.

  • De Surfrace Headphones.

Ook bij de verschillende apparaten kun je te maken krijgen met mankementen of reparaties. Phone Medic is het bedrijf om op een professionele manier je Microsoft apparatuur te laten repareren met originele onderdelen. Zo ben je verzekerd dat de originele kwaliteit blijft gewaarborgd, een reparatie zal nooit de werking verminderen, sterker nog na een reparatie is je apparaat weer als nieuw.

Loopt je laptop vast?

Loopt je laptop niet zo lekker meer door de verschillende programma’s die je erop hebt gezet? Phone Medic kan ervoor zorgen door een software herstel uit te voeren dat deze weer als nieuw werkt. Geen problemen meer met vastlopende of niet opstartende programma’s. Wij werken uitsluitend met officiële software.

Kleine problemen aan je apparatuur

Er zijn tal van kleine problemen die erg vervelend kunnen zijn, een koptelefoonaansluiting die defect is waardoor je geen geluid meer hebt, de luidspeaker unit heeft het begeven dus het complete geluid wordt niet weergegeven, de frontcamera module functioneert niet optimaal waardoor je zwarte vlekken op je camerabeelden hebt. Problemen hoe groot of hoe klein ze ook zijn worden gerepareerd door Phone Medic. Je krijgt je apparatuur weer terug als nieuw, met garantie zodat je de zekerheid hebt dat je apparatuur op een professionele manier is gemaakt.