Hoe wordt een iPhone scherm hersteld?

Is het scherm van uw iPhone kapot of beschadigd? Wat naar! Dit kan erg storend zijn en kan ervoor zorgen dat u uw iPhone nauwelijks meer kunt gebruiken. Gelukkig weet Phone-Medic Den Haag het scherm van uw iPhone altijd te herstellen. Ook bij andere problemen met uw iPhone is Phone-Medic Den Haag de oplossing. Onze monteurs hebben veel ervaring en weten bovendien van elke iPhone precies hoe zij het beeldscherm het beste kunnen herstellen. U bent dus verzekerd van het feit dat de monteurs van Phone-Medic Den Haag het scherm van uw iPhone niet alleen snel, maar ook vakkundig zal worden uitgevoerd. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Voorkom schade aan uw beeldscherm

Wij realiseren ons dat het waarschijnlijk al te laat is, maar toch vinden wij het belangrijk om dit even te vermelden. Het beste is natuurlijk om schade aan het beeldscherm van uw iPhone te voorkomen. Deze schade voorkomt u door gebruik te maken van een telefoonhoesje. Zo’n hoesje kun je tegenwoordig overal kopen. Aangezien ze overal in allerlei soorten en maten te vinden zijn, zit er vast wel eentje tussen die u bevalt. Met een telefoonhoesje kunt u uw iPhone laten vallen zonder dat het scherm meteen beschadigd raakt.

Monteur kijkt naar uw beschadigde iPhone scherm

De eerste stap is natuurlijk een afspraak maken. Er wordt een datum gekozen die u het beste uitkomt. Wanneer u uw iPhone vervolgens naar Phone-Medic Den Haag brengt, zal een van onze gecertificeerde monteurs een kijkje nemen naar het toestel. Hij/zij stelt de schade vast en bedenkt hoe wij het scherm van uw iPhone het beste kunnen herstellen.

Herstellen iPhone scherm binnen een uur

Nadat de schade is vastgesteld kan de reparatie beginnen. Omdat onze monteurs zo ervaren zijn weten zij dit erg rap te doen. Doorgaans is de reparatie binnen een uur klaar. U kunt daarom gewoon bij ons in de zaak blijven wachten. U krijgt een kopje koffie aangeboden en kunt gebruik maken van onze Wi-Fi. Als u wat anders te doen heeft, is dat geen probleem. Dan spreken we simpelweg een later tijdstip af waarop u uw herstelde iPhone kunt ophalen.

Hoeveel kost herstellen iPhone scherm?

Hoeveel het kost om het scherm van uw iPhone te repareren, is afhankelijk van een aantal zaken. Zo speelt het model iPhone een grote rol. Het beeldscherm herstellen van een iPhone X is bijvoorbeeld duurder dan een reparatie uitvoeren op een iPhone SE. Ook de mate van schade bepaalt de prijs. Als alleen het beeldscherm kapot is, dan is dat goedkoper dan wanneer ook uw achterkant of cameramodule ook kapot is. Wilt u precies weten hoeveel de reparatie gaat kosten? Kijk dan op onze website. Hier vindt u alle relevantie over het herstellen van uw iPhone.

Schade beeldscherm wordt vergoed door verzekering

In bepaalde gevallen is het zo dat schade aan uw beeldscherm onder uw inboedelverzekering valt. Als uw iPhone de schade aan het beeldscherm op vakantie heeft opgelopen, dan kan het zelfs zo zijn dat uw reisverzekering de schade vergoedt. Als u hier vragen over heeft, kunt u het beste contact opnemen met uw verzekeraar.

No fix, no fee

Wat nu als het ons niet lukt om het scherm van uw iPhone te herstellen? Dit gebeurt haast nooit. In het zeldzame geval dat het niet lukt, hoeft u niks te betalen. Dit is onze no fix, no fee regeling.

6 maanden garantie bij herstel beeldscherm iPhone

Net zoals bij al onze andere reparaties, heeft u na de reparatie van uw iPhone maar liefst 6 maanden garantie. Mocht in die periode boven water komen dat de reparatie niet goed is uitgevoerd, dan doen wij dit alsnog voor u, gratis.

Repareer niet zelf uw iPhone scherm

Steeds meer mensen denken dat het verstandig is om zelf hun iPhone scherm te herstellen. Dit raden wij echter nooit aan. Veel van de materialen die online te bestellen zijn, zijn namelijk niet de originele van Apple. Deze gaan dus minder lang mee en zich minder betrouwbaar! Ook loop je de kans om tijdens de reparatie uw iPhone onomkeerbaar te beschadigen. Laat daarom het herstellen van uw iPhone scherm over aan de experts van Phone Medic Den Haag.

Wij gebruiken alleen maar officiële Apple beeldschermen

Online zijn tegenwoordig allerlei schermen te vinden voor iPhones. Deze zijn echter niet de originele van Apple zelf. Ze zijn van mindere kwaliteit en dus minder betrouwbaar. Wij daarentegen, maken alleen maar gebruik van 100% officiële beeldschermen van Apple zelf. Deze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn getest en zijn betrouwbaar. Door de beeldschermen te bestellen bij Apple zelf verzekeren wij onze klanten er van dat hun herstelde iPhone scherm weer lang mee zal gaan.

Maak nu een afspraak

De eerste stap in het herstelproces van uw iPhone scherm ligt bij u. U moet snel een afspraak maken! Dit is zo gedaan met behulp van onze handige agendatool. U hoeft slechts uw type iPhone te selecteren. Dan ziet u direct alle relevantie informatie over de reparatie. Vervolgens kunt u een datum en tijd selecteren waarop u uw iPhone scherm wilt laten repareren bij Phone-Medic Den Haag.

Ook zonder afspraak

Wij voeren ook reparaties uit zonder afspraak. U kunt dus altijd bij ons naar binnenlopen op onze locatie in Den Haag. Kijk voordat u langskomt wel eerst even naar onze openingstijden, anders staat u wellicht voor een gesloten deur. Onze openingstijden vindt u op Google en natuurlijk op onze website.

Vragen over herstellen iPhone beeldscherm?

Heeft u vragen over de reparatie van uw iPhone beeldscherm bij Phone-Medic ? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag advies en beantwoorden al uw vragen.

Onze locatie in Den Haag

U kunt ons vinden in de Theresiastraat in Den Haag, op nummer 69-A. Dit is nabij het centrum en Centraal Station Den Haag. Ook met ander vervoer, zoals de auto, de fiets of te voet, zijn wij goed bereikbaar.

Reparatie alle iPhones

Wij herstellen beeldschermen van alle soorten iPhones, van de oude iPhone 4 tot de nieuwste iPhone X. Ook met andere schade aan uw iPhone kunt u bij ons terecht. Ook deze reparaties worden uitgevoerd door onze professionele en gecertificeerde monteurs.

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media