6 Maanden garantie
Met originele onderdelen
Met of zonder afspraak
Moederbord reparatie
Met behoud van data

Samsung-Galaxy-S7-Edge-scherm-reparatie-Den-Haag reparatie Den Haag

Samsung Galaxy S7 Edge scherm reparatie Den Haag

Heeft u in een onhandige bui uw Samsung Galaxy S7 Edge laten vallen en zit er nu een barst in het beeldscherm? Dit kan erg onhandig zijn. Laat daarom de reparatie van uw Samsung Galaxy S7 Edge scherm uitvoeren door de gecertificeerde monteurs van Phone-Medic Den Haag. Zij hebben veel ervaring met dit soort reparaties en knappen uw Samsung Galaxy S7 Edge binnen no-time op. Dit doen zij ook met andere Galaxy S7 Edge schade. De reparatie van uw S7 Edge scherm is meestal binnen een uur gedaan. U kunt dus al snel weer genieten van uw zo goed als nieuwe Galaxy S7 Edge! Heeft u vragen? Neem nu contact op!

Snelle reparatie Samsung Galaxy S7 Edge scherm in Den Haag

Schade aan het beeldscherm is de meest voorkomende schade. Onze monteurs hebben hier daarom veel ervaring mee. Doorgaans is de klus binnen een uur geklaard. Eerst kijkt de monteur hoe ernstig de schade is. Hierop gaat de monteur het beeldscherm repareren of vervangen.

Blijf bij ons wachten

Omdat de reparatie zo klaar is, kunt u gewoon bij ons in de zaak blijven wachten. U krijgt een kopje koffie aangeboden en mag gratis gebruik maken van onze Wi-Fi verbinding. Als u wat werk te doen heeft, kan dat dus prima. Als u wilt, mag u overigens ook meekijken met de reparatie van uw Samsung Galaxy S7 Edge scherm. Dat vindt de monteur geen probleem.

Op een later tijdstip ophalen

Als u geen tijd heeft om te wachten tot de reparatie klaar is, is dat geen probleem. In dat geval spreken we samen een tijdstip af waarop u uw gerepareerde Samsung Galaxy S7 Edge weer kunt ophalen.

Gecertificeerde en ervaren monteurs

Al onze monteurs werkzaam op onze locatie in Den Haag zijn gecertificeerd en beschikken over veel ervaring op gebied van Samsung Galaxy reparaties. Zij weten precies hoe ze bepaalde soorten schade moeten repareren en waarvoor ze moeten uitkijken. Juist om die reden werken zij zo snel en nauwkeurig.

Prijs scherm reparatie Samsung Galaxy S7 Edge in Den Haag

Hoeveel gaat de reparatie van uw Samsung Galaxy S7 Edge scherm kosten? De reparatie kost 289 euro. Dit klinkt misschien als veel geld, maar het is een stuk goedkoper dan een geheel nieuwe telefoon kopen. Voor dit geld krijgt uw Samsung Galaxy S7 Edge een haarscherpe en spiksplinternieuwe beeldschermmodule. Uw S7 Edge is dan weer zo goed als nieuw en kan weer jaren mee.

Is de reparatie verzekerd?

In sommige gevallen wordt de reparatie van uw S7 Edge vergoed door de verzekering. Waarom? Valschade aan uw telefoon valt onder uw inboedelverzekering. Als de schade op vakantie is ontstaan, kan het zelfs onder uw reisverzekering vallen. Hier voor zijn er wel een aantal voorwaarden waaraan u moet voldoen. U kunt het beste contact opnemen met uw verzekeraar. Wel kunt u hier alvast vrijblijvend een gratis offerte aanvragen.

No fix, no fee

Wij hanteren altijd een zogenaamde ‘no fix, no fee’ regeling. In het zeldzame geval dat de reparatie van uw Samsung Galaxy S7 Edge beeldscherm niet lukt, hoeft u niks te betalen. Dit gebeurt echter haast nooit. Onze monteurs weten namelijk altijd wel uw S7 Edge beeldscherm te repareren.

6 maanden garantie

Om u te verzekeren van het feit dat wij alleen maar vakwerk leveren, heeft u na elke reparatie maar liefst 6 maanden garantie. Als in deze tijd blijkt dat de reparatie niet goed is uitgevoerd, wordt dit alsnog voor u gedaan. Ook dit komt bijna nooit voor.

Voorkom schade aan het beeldscherm

Waarschijnlijk leest u dit als het al te laat is, maar toch vinden wij het belangrijk om dit eventjes te benoemen. Wij raden altijd aan om een hoesje om uw Samsung Galaxy S7 Edge te doen! Dan kunt u uw S7 Edge laten vallen zonder dat het scherm meteen kapot is. Hiermee voorkom je schade en bespaar je een hoop geld.

Zelf Samsung Galaxy S7 Edge scherm repareren?

Op het internet zijn tegenwoordig talloze tutorials te vinden over het repareren van telefoonschermen. Daarnaast zijn er genoeg websites die allerlei Samsung onderdelen aanbieden. Alsnog raden wij het af om zelf te gaan sleutelen aan uw Samsung telefoon. De kans is groot dat u de telefoon alleen nog maar meer beschadigd. Ook deugen de onderdelen die u kunt bestellen vaak niet. Deze zijn van mindere kwaliteit en zijn minder betrouwbaar. Laat de reparatie van uw Samsung Galaxy S7 Edge scherm daarom over aan de professionals van Phone-Medic Den Haag.

Alleen maar 100% officiële onderdelen

Voor onze reparaties maken wij alleen maar gebruik van officiële onderdelen van Samsung zelf. Hiermee waarborgen wij de kwaliteit van onze reparaties en zorgen wij ervoor dat uw S7 Edge weer lang meegaat. Dat heeft voor ons de prioriteit.

Kapot beeldscherm door waterschade?

Ook door waterschade kan uw Samsung Galaxy S7 Edge schade aan het scherm oplopen. Ook dit kunnen onze ervaren monteurs gewoon repareren. Eerst reinigen zij uw mobiel met speciale chemische middelen. Vervolgens vervangen of repareren zij uw beeldscherm en andere defecte onderdelen.

Ook andere reparaties

Wij voeren niet alleen schermreparaties uit. Ook voor andere Samsung Galaxy S7 Edge reparaties kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan een defecte camera, kapotte achterkant, een disfunctionele aan/uit knop en meer. Heeft u vragen? Neem dan contact op.

Vrijblijvend advies

Wilt u ons advies of heeft u vragen over de reparatie van uw Samsung Galaxy S7 Edge bij ons in Den Haag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen en geven professioneel advies.

Maak nu een afspraak bij Phone-Medic

Plan nu de reparatie van uw Samsung Galaxy S7 Edge in Den Haag in! Dit is binnen een paar minuten gedaan dankzij onze agendatool. U hoeft alleen maar uw telefoon en de soort schade te selecteren. Dan vindt u tevens alle relevantie informatie over de reparatie, zoals de prijs en de duur. U kunt dan direct een afspraak inplannen.

Ook zonder afspraak

Ook zonder afspraak kunt u gewoon bij ons terecht. U kunt ons vinden aan de Theresiastraat 69-A in Den Haag. Onze deur staat altijd open. Kijk voordat u langskomt wel even naar onze openingstijden. Deze kunt u vinden op onze website of op Google.

Samsung Galaxy S7 Edge reparaties Den Haag

Wij voeren niet alleen reparaties uit op telefoons van Samsung. Ook telefoons zoals de iPhone 8, iPhone X, de Huawei Mate en meer worden door ons gerepareerd. Bovendien repareren wij ook tablets en laptops van allerlei merken.

Prijzen Reparatie