Wij zijn geopend, heeft u vragen? Bel ons gerust!

iPad reparatie

iPad reparatie Den Haag

Een defecte iPad laat u natuurlijk bij Phone-MediC repareren. Wij zijn gespecialiseerd in iPad reparaties. Uw iPad wordt gerepareerd terwijl u naast een van onze monteurs van een kopje koffie geniet. Uiteraard gebruiken wij originele Apple onderdelen voor elke soort iPad reparatie. U krijgt dan ook onze gebruikelijk 6 maanden garantie op gerepareerd onderdeel. Heeft uw iPad een onderzoek nodig wegens een onverklaarbaar probleem, dan houden wij u tijdens het onderzoeksproces op de hoogte van het onderzoek en de kosten van uw iPad reparatie. Voor meer informatie over iPad reparaties kunt u gerust onze klantenservice contact opnemen via 070-2629666.

iPad scherm reparatie Den Haag

Heeft uw iPad een gebarsten scherm? Wilt uw iPad binnen een uur gerepareerd terug? U bent van harte welkom bij Phone-MediC aan de theresiastraat 69a in Den Haag. Onze monteurs hebben de juiste kennis en ervaring met alle soorten iPad reparaties. Uw iPad scherm wordt vervangen met een nieuwe originele exemplaar. Ook op de scherm reparatie geniet u onze gebruikelijk 6 maanden garantie. Voor een iPad scherm reparatie kunt u online of telefonisch een afspraak inplannen. U kunt ook zonder afspraak bij ons binnenlopen voor een snelle reparatie. Voor de actuele prijs van uw iPad scherm reparatie kies de gewenst iPad model.

iPad onderzoeken

Gaat uw iPad niet meer aan of mankeert er iets anders aan uw iPad en u wilt het laten onderzoeken. Onze monteurs hebben de ervaring en kennis om uw iPad grondig te onderzoeken. Een iPad onderzoek duurt niet langer dan een dag bij Phone-MediC. Wij houden u door het heel onderzoeksproces op de hoogte van het onderzoek. Phone-MediC Den Haag is makkelijk te bereiken vanaf Voorburg, Leidschendam, Ypenburg, Scheveningen, Loosduinen, Delft en Leiden. Neem snel contact op voor een iPad onderzoek met onze klantenservice via 070-2629666.

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media