6 Maanden garantie
Met originele onderdelen
Met of zonder afspraak
Moederbord reparatie
Met behoud van data

Samsung-tablet reparatie Den Haag

Samsung Tablet reparatie Den Haag

Werkt uw Samsung tablet niet meer of is deze beschadigd? Kom dan naar Phone-Medic Den Haag. Onze ervaren en gecertificeerde monteurs op onze locatie in Den Haag hebben namelijk veel ervaring op gebied van Samsung tablet reparatie. Wekelijks repareren zij meerdere Samsung tablets. Dit doen zij snel, doelmatig en vakkundig. Doorgaans heeft u dan binnen een uurtje uw Samsung tablet weer terug. Haast elk probleem met uw Samsung tablet weten wij op te lossen. Ook met een oudere Samsung tablet kunt u gewoon bij ons in Den Haag terecht voor een reparatie. Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak inplannen. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Hoe duur is Samsung tablet reparatie Den Haag?

Hoe hoog de kosten van de reparatie zijn, is afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Ten eerste is de schade zelf een belangrijke factor. Een lichte beschadiging is logischerwijs goedkoper om te laten repareren dan een zware beschadiging. Zo is een kapot scherm repareren een stuk duurder dan een accu vervangen. Verder heeft ook het model Samsung tablet invloed op de kosten. Om te weten hoeveel de reparatie u gaat kosten, hoeft u alleen maar op onze website te kijken. Selecteer hier uw type tablet en de schade.

Schade tablet verzekerd

Sommige inboedelverzekeringen dekken ook schade aan uw tablet, valschade bijvoorbeeld. Dit kan ook het geval zijn bij een reisverzekering. Als u uw Samsung tablet laat vallen op vakantie, kan het zijn dat uw reisverzekering dit vergoed. Om hier meer over te weten kunt u het beste contact opnemen met uw verzekeraar. U kunt hier alvast vrijblijvend een gratis offerte aanvragen.

No fix, no fee

Als het zelfs onze monteurs niet lukt om uw Samsung tablet te repareren, hoeft u niks te betalen. Deze regeling noemen wij ook wel de no fix, no fee regeling.

Reparatie binnen één uur

Vaak duurt het repareren van een Samsung tablet niet erg lang. Dit is mede te danken aan de ervaring van onze monteurs. Omdat de reparatie maar zo kort duurt, kunt u gewoon in de winkel blijven wachten. U krijgt een kopje koffie aangeboden en u kunt gebruik maken van onze Wi-Fi verbinding. Als u dat wilt, kunt u ook meekijken met de reparatie. Dat vindt de monteur geen probleem. Heeft u wat anders te doen? Dat kan natuurlijk ook. U kunt de gerepareerde Samsung tablet dan op een ander tijdstip ophalen.

Gecertificeerde monteurs

Al onze monteurs zijn ervaren en gecertificeerd. Zij voeren al jaren Samsung tablet reparaties uit en hebben hier voor geleerd. Daar hoeft u zich dus geen zorgen over te maken.

6 maanden garantie

Om u ervan te verzekeren dat de reparatie goed wordt uitgevoerd, heeft u na elke reparatie altijd 6 maanden garantie. Wanneer er in deze periode problemen optreden met de tablet kunt u dus bij ons terecht.

Hoogwaardige onderdelen

De materialen en onderdelen die wij gebruiken voor onze reparaties zijn hoogwaardig en goedgekeurd door Samsung zelf. Wij maken geen gebruik van goedkopere onderdelen. Deze zijn namelijk van mindere kwaliteit en daardoor minder betrouwbaar. Door hoogwaardige Samsung materialen en onderdelen te gebruiken zorgen wij ervoor dat uw Samsung tablet in de toekomst nog lang heel blijft.

Waterschade Samsung tablet reparatie Den Haag

Heeft uw Samsung tablet waterschade opgelopen? Dan is deze zeer waarschijnlijk niet meer te gebruiken. Let op: probeer de tablet niet op te laden of aan te zetten. Dit kan de schade verergeren. Kom in plaats daarvan zo snel mogelijk naar Phone-Medic Den Haag. Onze monteurs hebben veel ervaring met het herstellen van waterschade bij Samsung tablets. Zij doen dit door met chemische middelen uw Samsung tablet te reinigen. Beschadigde onderdelen worden ook vervangen.

Samsung tablet laten vallen?

Wanneer u uw Samsung tablet laat vallen, kan het zo zijn dat deze flink wat schade oploopt. Met name als u er geen hoes omheen heeft. Vaak is het scherm dan gebarsten. Onze monteurs repareren uw Samsung tablet scherm snel en zorgvuldig. Maak daarom voor een Samsung tablet scherm reparatie een afspraak bij Phone-Medic Den Haag.

Kapotte batterij, disfunctionele camera en meer

Ook bij andere problemen met uw Samsung tablet kan Phone-Medic u van dienst zijn. Onze monteurs kunnen deze namelijk ook gewoon oplossen! Denk hierbij aan een kapotte accu, een beschadigde camera of een niet-werkende aan/uit knop. Wij voeren tablet reparaties uit op alle tablets van Samsung, zowel de oude als de nieuwe modellen.

Zelf Samsung tablet repareren

Vindt u een Samsung tablet reparatie net iets te duur en wilt u kijken of u deze zelf kunt repareren? Doe dit niet! U loopt namelijk de kans dat u de tablet alleen maar meer beschadigd. Dan kost het uiteindelijk nog veel meer geld. Kom daarom met schade aan uw Samsung tablet gewoon naar Phone-Medic.

Advies nodig?

Heeft u vragen over de reparatie van uw Samsung tablet of heeft u advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden al uw vragen en helpen u verder.

Snel afspraak maken

Maak snel een afspraak voor een Samsung tablet reparatie op onze locatie in Den Haag. Dit kan gemakkelijk met onze agendatool. Het enige wat u hoeft te doen is het type Samsung tablet selecteren en aanklikken welke schade u heeft. Dan ziet u alle relevantie info over deze reparatie en kunt u direct een afspraak inplannen.

Ook zonder afspraak

Ook als u toevallig in de buurt bent of niet aan een afspraak inplannen toe bent gekomen kunt u gewoon bij ons langskomen. Loop simpelweg even bij ons naar binnen. Onze deur staat altijd open. Een van onze monteurs heeft vast nog wel wat tijd om uw Samsung tablet te repareren.

Locatie Samsung tablet reparatie Den Haag

Wij zijn gevestigd in de Theresiastraat in Den Haag, op nummer 69-A. U kunt ons gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer. Onze locatie is namelijk vlak bij het Centraal Station. Tevens zijn wij goed te bereiken met de auto of de fiets. Voordat u langskomt moet u wel eerst even naar onze openingstijden kijken.

Samsung reparaties Phone-Medic

Naast tablets repareren wij ook telefoons van het populaire Samsung. Bovendien repareren wij ook tablets en telefoons van andere merken zoals Apple, Huawei, LG en HTC. Bekijk onze website voor de mogelijkheden.
 

Prijzen Samsung-tablet Reparatie

Model Beeldscherm Batterij Bekijk
Galaxy Tab S3 T-820 9,7 inch €349 €0
Galaxy Tab-S2 T-813 9,7 inch €299 €0
Galaxy Tab-S2 T-710 8,0 inch €279 €0
Galaxy Tab-S T-805 €349 €79
Galaxy Tab-A (2016) SM-T280 €179 €0
Galaxy Tab-A T 550/555 €129 €0
Galaxy Tab-4-T 530 €69 €79
Galaxy Tab-3 P5200 5210 €79 €59
Galaxy Tab-2 P5100 5110 €49 €49