6 Maanden garantie
Met originele onderdelen
Met of zonder afspraak
Moederbord reparatie
Met behoud van data

Apple IRP - Independent Repair Provider

Uw Apple-apparaten in deskundige handen

Bij Phone-Medic erkennen we hoe onmisbaar uw Apple-apparaten zijn in uw leven. Of het nu gaat om werk, communicatie of ontspanning, een defect apparaat kan een grote impact hebben. Daarom zijn we trots dat we ons als officiële Apple Independent Repair Provider kunnen onderscheiden in de markt. Dit betekent dat we direct toegang hebben tot de middelen en ondersteuning van Apple, waarmee we een ongeëvenaarde servicekwaliteit kunnen garanderen.

Onze belofte van kwaliteit en betrouwbaarheid

Het gebruik van originele Apple-onderdelen is een hoeksteen van onze reparatiediensten. Dit zorgt niet alleen voor optimale prestaties en betrouwbaarheid na reparatie, maar garandeert ook dat uw garantie intact blijft. Ons team van Apple-gecertificeerde technici is intensief getraind en blijft zich ontwikkelen om aan de voorhoede van de technologie te blijven. Hierdoor kunnen wij een breed scala aan reparaties aanbieden, van schermvervanging tot meer complexe hardwareproblemen.

Een service-ervaring die uitblinkt

Bij Phone-Medic streven we naar transparantie en duidelijke communicatie vanaf het eerste contact. Wij begrijpen dat het laten repareren van uw apparaat stressvol kan zijn. Daarom zetten we ons in om het proces zo soepel en transparant mogelijk te maken. Van een duidelijke prijsopgave tot uitleg over de reparatie, u bent bij ons aan het juiste adres.

Diensten op maat

Ons aanbod is breed en omvat niet alleen reparaties aan schermen en batterijen, maar ook complexere zaken zoals waterschadeherstel en moederbordreparaties. Daarnaast bieden we softwareondersteuning en kunnen we helpen bij problemen met de connectiviteit of de camera. Ongeacht het probleem, ons team heeft de expertise om een passende oplossing te bieden.

Meer dan alleen reparaties

Naast het bieden van reparatiediensten, geloven we bij Phone-Medic in het bieden van waarde die verder gaat. Dit omvat advies over het onderhoud van uw Apple-apparaten en tips om de levensduur te verlengen. Onze klantgerichte benadering zorgt ervoor dat u niet alleen vertrekt met een gerepareerd apparaat, maar ook met de kennis om toekomstige problemen te voorkomen.

Wij doen de volgende Apple reparaties:

iPhone
iPad
Macbook
iMac

Uw eerste keuze voor Apple reparaties

Wij nodigen u uit om de Phone-Medic ervaring zelf te ontdekken. Bezoek ons in de winkel of neem contact op via 070-2629666 of stuur een e-mail naar info@phone-medic.nl voor meer informatie of om een afspraak te maken. Bij Phone-Medic zijn we toegewijd aan uw tevredenheid en streven we ernaar om uw verwachtingen te overtreffen met elke reparatie.