Sony Xperia Z5 Reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Sony Xperia Z5 reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

Sony Xperia Z5 Reparatie

Het design van de Sony Xperia Z5 is vrij simpel en iets dikker en zwaarder dan de voorgangers. Het toestel heeft aan de zijkant een vingerafdrukscanner waarmee de Sony Xperia Z5 ontgrendeld kan worden. Het scherm heeft een full-HD resolutie waardoor de helderheid meer dan prima is. De smartphone heeft een Snapdragon 810-chip en 3GB aan werkgeheugen. Het toestel werkt soepel en snel. De camera heeft de nodige verbeteringen gehad, aan de achterkant zit een 23 megapixel camera waarmee je super scherpe foto’s kunt maken. De selfie-camera heeft een maximale resolutie van 5,1 megapixel. Door de verbeterde accu kun je zelfs met intensief gebruik wel anderhalve dag gebruik maken van je smartphone.

Als je Sony Xperia Z5 kapot gaat kun je het beste bij Phone Medic in Den Haag langs gaan voor een snelle en deskundige reparatie.

Sony reparatie uitgevoerd door experts

Wanneer je je Sony toestel bij ons laat repareren kunnen we je garanderen dat de reparatie snel, vakkundig en door gecertificeerde monteurs wordt uitgevoerd. Vrijwel iedere reparatie is klaar terwijl je wacht waardoor jij binnen 30 minuten weer zorgeloos gebruik kunt maken van je Sony Xperia Z5 Compact. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van originele onderdelen en als je wil is er de mogelijkheid om mee te kijken tijdens de reparatie.

Je kunt bij ons langskomen voor een reparatie of professioneel advies op het moment dat het voor jou uitkomt. Een afspraak maken is niet nodig! Heb je zelf een strakke planning en wil je toch graag zeker weten dat je afspraak vast staat, dan kun je dit eenvoudig online regelen.

Welkom voor iedere reparatie

Welk probleem je ook ervaart, voor iedere smartphone reparatie ben je bij ons aan het juiste adres.

Is het scherm van je Sony Xperia Z5 Premium gebroken? Binnen een half uur kunnen we dit voor je repareren. Er wordt een origineel Sony beeldscherm terug geplaatst en je toestel ziet er weer uit als nieuw.

Ook waterschade kunnen we voor je herstellen. De monteurs van Phone Medic zijn experts op het gebied van waterschade en weten precies hoe ze je toestel weer kunnen repareren. Het belangrijkste is dat wanneer je waterschade hebt opgelopen, je het toestel uit laat staan en niet koppelt aan het stopcontact om kortsluiting te voorkomen. Wanneer je bij ons komt voor een reparatie zullen we de accu zo snel mogelijk loskoppelen zodat we de chemische reiniging kunnen starten. We maken het toestel oxidatievrij zodat je nog lang gebruik kunt maken van je Sony smartphone.

Na iedere reparatie ontvang je 6 maanden garantie. Op deze manier kun je dus echt zorgeloos genieten van je gerepareerde smartphone!

Verzekeringen

Smartphone, tablet of laptop binnen het huis of op vakantie laten vallen?

Wat u misschien niet weet is dat valschade aan uw apparaten vaak onder uw inboedelverzekering en reisverzekering valt. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen bij ons.

Voordelen

100% ORIGINELE ONDERDELEN

24 UUR SERVICE

6 MAANDEN GARANTIE

GECERTIFICEERDE MONTEURS

GRATIS KOFFIE

GRATIS WIFI

LEVEL 3 REPARATIE MOGELIJK

MET OF ZONDER AFSPRAAK

PRIVACY CODE

U BEHOUD AL UW GEGEVENS

Betaalmogelijkheden

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media