iPhone X reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de iPhone X reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

beeldscherm
iPhone X LCD Unit
Barst of strepen in beeldscherm/ geen beeld
Totaal: € 99
Reparatieduur: 60 minuten
beeldscherm
iPhone X Beeldscherm Unit Oled
Barst of strepen in beeldscherm/ geen beeld
Totaal: € 149
Reparatieduur: 60 minuten
beeldscherm
iPhone X Beeldscherm Unit
Barst of strepen in beeldscherm/ geen beeld
Totaal: € 199
Reparatieduur: 60 minuten
achtergrondglas
iPhone X Glas Achterkant vervangen
Barst aan de achterkant/ achterkant komt los
Totaal: € 89
Reparatieduur: 180 minuten
accu
iPhone X Accu Unit
Accu loopt snel leeg / toestel gaat niet meer aan
Totaal: € 69
Reparatieduur: 60 minuten
laadconnector
iPhone X Laadconnector Unit
Toestel laadt niet meer op/ laadt langzaam op
Totaal: € 79
Reparatieduur: 60 minuten
backcameraglas
iPhone X Camera Glas
Barst in cameraglas/ wazige foto's
Totaal: € 49
Reparatieduur: 180 minuten
backcamera
iPhone X Back Camera Module
Camera defect/ zwarte vlekken in camera
Totaal: € 99
Reparatieduur: 120 minuten
backcameraglas
iPhone X Back Camera Glas vervangen
Barst in cameraglas/ wazige foto's
Totaal: € 49
Reparatieduur: 60 minuten
behuizing
iPhone X Compleet Behuizing Origineel
Frame is gebogen/ frame is ingedeukt
Totaal: € 249
Reparatieduur: 180 minuten
frontcamera
iPhone X Camera module Front
Camera defect/ zwarte vlekken in camera
Totaal: € 99
Reparatieduur: 60 minuten
chemisch_mac
iPhone X Chemisch Reiniging
Waterschade/ vloeistof schade opgelopen
Totaal: € 49
Reparatieduur: 1 - 3 werkdagen

iPhone X reparatie, klaar terwijl je wacht!

De iPhone X is de meest populaire iPhone van dit moment. Het is door Apple gelanceerd ter ere van het 10 jarige bestaan van de iPhone. In de afgelopen tien jaar heeft Apple hard gewerkt om de iPhone te optimaliseren en perfectioneren tot een onwijs spectaculaire smartphone. Maar wat als je iPhone niet meer goed werkt, of kapot lijkt te zijn? In dit artikel lees je er meer over. 

Het nieuwe design

Het design is totaal anders dan we van Apple gewend zijn. De voorkant bestaat compleet uit het beeldscherm waarbij er dus ook geen ruimte meer is voor de Touch ID. In plaats daarvan heeft Apple gekozen voor Face ID, je kunt je iPhone middels gezichtsherkenning ontgrendelen. Door de slimme sensoren kan de smartphone enkel met jouw gezicht ontgrendeld worden, zelfs in het donker is dit mogelijk. Het display op zich is heel helder en de kleuren worden goed en mooi weergegeven. In plaats van een LCD-display, waar de eerdere iPhones over beschikken, is er nu gekozen voor een Super Retina-display waarbij gebruik wordt gemaakt van OLED- scherm technologie. Dit zorgt er niet alleen voor dat het scherm er mooier uitziet, het is ook nog een stuk zuiniger waardoor je batterij langer meegaat. Daarnaast is de smartphone water- en stofbestendig en is er gebruik gemaakt van het sterkste glas wat ooit voor een smartphone gebruikt is.
Toch kan het gebeuren dat, ondanks alle nieuwe aanpassingen aan het design, het scherm kapot gaat of dat er waterschade is waardoor je iPhone X niet meer (goed) werkt) Je kunt je iPhone X laten repareren bij Phone-MediC. Daar werken deskundige monteurs die enkel gebruik maken van originele Apple onderdelen. Met een speciale behandeling kunnen ze zelfs waterschade weer herstellen.

Nieuwe mogelijkheden en functies

Een hele fijne bijkomstigheid is dat de iPhone X de snelste smartphone is. Het opstarten gaat razendsnel en ook het switchen tussen verschillende apps gaat vloeiend en snel. Dit komt omdat de iPhone beschikt over de beste hardware die momenteel op de markt is. Terwijl de iPhone sneller is dan ooit, zal de batterij hier niet onder lijden. Het is namelijk een onwijs zuinige telefoon, het beschikt over een grotere batterij en het scherm heeft maar weinig energie nodig. Is je batterij uiteindelijk toch leeg? Dan kun je je iPhone X draadloos opladen, je hoeft de smartphone alleen maar op het oplaadsysteem te leggen en de rest gaat vanzelf. Wanneer je besluite een iPhone X te kopen kun je kiezen uit 64GB of 256GB opslag, op deze manier weet je dus zeker dat je altijd voldoende ruimte hebt. 

Hoewel er allerlei nieuwe, leuke functies en mogelijkheden zijn kan het altijd voorkomen dat je iPhone door intensief gebruikt niet meer functioneert zoals het hoort of steeds langzamer wordt. Iedere iPhone X reparatie is bij Phone-MediC mogelijk, de erkende monteurs zijn veelal binnen 30 minuten klaar met de reparatie. Zo ben jij lekker snel weer bereikbaar!

Verzekeringen

Smartphone, tablet of laptop binnen het huis of op vakantie laten vallen?

Wat u misschien niet weet is dat valschade aan uw apparaten vaak onder uw inboedelverzekering en reisverzekering valt. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen bij ons.

Voordelen

100% ORIGINELE ONDERDELEN

24 UUR SERVICE

6 MAANDEN GARANTIE

GECERTIFICEERDE MONTEURS

GRATIS KOFFIE

GRATIS WIFI

LEVEL 3 REPARATIE MOGELIJK

MET OF ZONDER AFSPRAAK

PRIVACY CODE

U BEHOUD AL UW GEGEVENS

Betaalmogelijkheden

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media