iPhone 8 reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de iPhone 8 reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

beeldscherm
iPhone 8 Beeldscherm Unit High Copy
Barst of strepen in beeldscherm/ geen beeld
Totaal: € 89
Reparatieduur: 60 minuten
beeldscherm
iPhone 8 Beeldscherm Unit
Barst of strepen in beeldscherm/ geen beeld
Totaal: € 119
Reparatieduur: 60 minuten
achtergrondglas
iPhone 8 Achterkant Vervangen
Barst aan de achterkant/ achterkant komt los
Totaal: € 79
Reparatieduur: 180 minuten
behuizing
iPhone 8 Achterkant met behuizing Vervangen
Beschadigingen aan de achterkant/ gebogen achterkant
Totaal: € 199
Reparatieduur: 180 minuten
accu
iPhone 8 Accu Unit
Accu loopt snel leeg / toestel gaat niet meer aan
Totaal: € 59
Reparatieduur: 60 minuten
laadconnector
iPhone 8 Laadconnector Unit
Toestel laadt niet meer op/ laadt langzaam op
Totaal: € 69
Reparatieduur: 60 minuten
aanuitknop
iPhone 8 Aan/uit Flex Unit
Aan/uit knop defect
Totaal: € 69
Reparatieduur: 60 minuten
aanuitknop
iPhone 8 Mute Knop Reparatie
Muteknop functioneert niet meer/ trilfunctie kan niet ingeschakeld worden
Totaal: € 69
Reparatieduur: 120 minuten
backcamera
iPhone 8 Back Camera Module
Camera defect/ zwarte vlekken in camera
Totaal: € 89
Reparatieduur: 60 minuten
frontcamera
iPhone 8 Front Camera Module
Camera defect/ zwarte vlekken in camera
Totaal: € 69
Reparatieduur: 60 minuten
backcameraglas
iPhone 8 Back Camera Glas Vervangen
Barst in cameraglas/ wazige foto's
Totaal: € 39
Reparatieduur: 60 minuten
chemisch_mac
iPhone 8 Chemisch Reiniging
Waterschade/ vloeistof schade opgelopen
Totaal: € 49
Reparatieduur: 1 - 3 werkdagen

iPhone 8 reparatie in 60 minuten

De iPhone 8 lijkt veel op de iPhone 7 maar is op verschillende vlakken verbeterd. Het heeft een glazen behuizing waardoor het ook de mogelijkheid heeft tot draadloos opladen en is uitgerust met de nieuwe A11 Bionic-processor. Daarnaast heeft het een Retina scherm en gaat de accu van de iPhone 8 langer mee dan de iPhone 7. Ook de camera is verbeterd, hoewel het niet zo goed is als de camera van de iPhone 8 Plus is het een prima camera. Het heeft tot 10x digitale zoom en je kunt er mooie portretfoto’s mee maken.

Hoewel de glazen behuizing er mooi uitziet kan dit ook nadelig zijn. Wanneer je de iPhone laat vallen kan niet alleen de achterkant, maar ook de voorkant breken. Het beste kun je dan zo snel mogelijk naar Phone Medic in Den Haag gaan voor een reparatie.

iPhone beeldscherm reparatie

Barsten in het scherm wil je natuurlijk zo snel mogelijk weer weg hebben. Onze monteurs kunnen binnen 60 minuten zorgen voor een iPhone 8 scherm reparatie in Den Haag. In de tussentijd kun je meekijken met de reparatie of even wachten tot je toestel weer gemaakt is. De kosten van onze diensten staan uitgebreid uitgewerkt op onze website. Per toestel en per reparatie staat de prijs erbij vermeld. Een iPhone 8 Plus beelschermreparatie kan al worden uitgevoerd vanaf €149,-.

Je kunt vooraf een afspraak via de website maar het is niet noodzakelijk. Als je liever binnen loopt wanneer het jou uitkomt is dat ook prima!

Wat te doen bij waterschade?

Je iPhone in het water laten vallen is altijd vervelend. In plaats van je iPhone aan te zetten kun je het beter uit laten staan en ook niet koppelen aan het stopcontact. Hiermee kun je kortsluiting veroorzaken. Het beste kun je meteen even langskomen bij ons in Den Haag. Onze monteurs zijn experts op het gebied van waterschade en repareren graag je toestel. Ze zorgen dat de accu snel ontkoppeld wordt zodat de chemische reiniging kan plaatsvinden. Hiermee wordt het toestel schoongemaakt waarna het weer werkt zoals het hoort.

Zelfs bij nieuwe toestellen, zoals de iPhone X kan waterschade voorkomen. In plaats van zelf het probleem op te gaan lossen kun je dit beter overlaten aan deskundige monteurs. Voor €99,- kunnen ze al een iPhone X reparatie uitvoeren als het gaat om waterschade.

Overige iPhone reparaties

Ook als het gaat om kleinere reparaties zoals het vervangen van de homeknop of het repareren van de speakers kan dit bij ons worden uitgevoerd. Onze monteurs werken uitsluitend met originele onderdelen en hebben ervaring met uiteenlopende iPhone reparaties. Nadat jij je gerepareerde iPhone weer terug hebt ontvang je zelfs nog 6 maanden garantie.

Verzekeringen

Smartphone, tablet of laptop binnen het huis of op vakantie laten vallen?

Wat u misschien niet weet is dat valschade aan uw apparaten vaak onder uw inboedelverzekering en reisverzekering valt. U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen bij ons.

Voordelen

100% ORIGINELE ONDERDELEN

24 UUR SERVICE

6 MAANDEN GARANTIE

GECERTIFICEERDE MONTEURS

GRATIS KOFFIE

GRATIS WIFI

LEVEL 3 REPARATIE MOGELIJK

MET OF ZONDER AFSPRAAK

PRIVACY CODE

U BEHOUD AL UW GEGEVENS

Betaalmogelijkheden

© phone-medic.nl – phone-medic is niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

Ontwerp en techniek door WMC-Media